پرسش و پاسخ سایتprorevo.de از Jon Murphy
دانولد بصورت PDF ار اینجا ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یکی ترجمه کنه .....
پرسش و پاسخ سایتprorevo.de از Jon Murphy
دانولد بصورت PDF ار اینجا ....
دوستان یکی ترجمه کنه .....
محمود جان متن این سوال و جواب خیلی سلیس و روونه و فکر میکنم تقریبا اکثر بچه ها مثل خودت متنو خونده باشن با این وجود من ترجمشو میذارم .
در این متن 19 سوال از جان مورفی لیدر بخش اروپایی بازی پرسیده شده .
1- نسخه 2011 بازی امسال کی منتشر میشه ؟ مثل پارسال حول و حوش اکتبر یا اینکه امسال قراره بازی زودتر منتشر بشه ؟
جواب : من فقط میتونم بگم آخرین کوارتر امسال ( سه ماه آخر میلادی )
2- تیم سازنده چقدر روی این نسخه کار کرده ؟ از ماه اول سال 2009 ؟
جواب : تیم اصلی کارشو از ماه سپتامبر (اواخر تابستون ) پارسال کارشو شروع کرد . ما یک بخش بنام توسعه آینده داریم که بصورت فوق العاده و اضافی روی این بازی کار میکنن .
3- یک برنامه زمان بندی شده ای برای اجرای عمومی دموی بازی وجود داره ؟ مثلا بعد از نمایشگاه گیم اسکام اواخر تابستون ؟
جواب : منتظر نمایشگاه گیم اسکام باشید که اونجا این نسخه کانون توجه قرار میگیره . این کلیدی برای برنامه هایمان در اروپا خواهد بود .
4- اوضاع و احوال فعلی کار بر روی بازی چطوره ؟
جواب : منظور شما اینه که وضعیت توسعه و کار بر روی بازی از چه قراره ؟ به نظر من کاری که تیم سازنده داره انجام میده خیلی دلگرم کنندست . بیشترین تمرکز و تفکری که تا الان دیدم تیم سازنده این سری روی ساخت بازی داشته . برای چند سال اونا ( کونامی ) درگیر تکنولوژی نکست جن بودن و در این زمینه شدیدا ضعف مدیریت در کار و کمبود تخلیل و اندیشه در این نسل به چشم میخورد . الان اونا به جاده برگشتن و نتیجه این حرفو میشه توی نسخه 2011 بصورت شفاف دید . ما برگشتیم !
5- در زمینه ادیت بازی چه چیز جدیدی رو در این نسخه میتونیم ببینیم ؟ شایعه شده ویرایش استادیوم یا ویرایشکفش ورزشی دوباره به بازی اضافه شده .
جواب : من خودمو درگیر این شایعات نمیکنم امیدوارم چیزای بیشتری در این زمینه توی این نسخه ببینیم چون بخش ویرایش برام جذابه .
6- موشن کپچر یک بخش مهمی توی سیستم انیمیشنهای جدید بازی داره . بیش از 100 ساعت و 1000 انیمیشن جدید . با توجه به انیمیشنهای بازی : در قیاس با تغییراتی که در انیمشنهای نسخه 2010 نسبت به نسخه 2009 وجود داشت این نسخه یعنی نسخه 2011 نسبت به نسخه 2010 چقدر در این زمینه متحول شده ؟
جواب : این بزرگترین گام و تحولیه که من تا الان توی سری pes دیدم . حتی نمیشه این تغییر وسیع در انیمیشنها رو با اونچه که تا الان دیدم مقایسه کرد .
7- دی ال سی ( پچها و مواردی از این دست که شرکتها بعد از انتشار بازی هر از گاهی نسبت به آپلود اونها اقدام میکنن ) دی ال سی یک ویژگی مهم برای طرفداران بازی به شمار میاد . این بخش توی نسخه 2011 جامعیت لازمو داره و برنامه هایی برای توسعه و گسترش اون مد نظر سازندگان بازی خواهد بود ؟
جواب : این ویژگی توی نسخه 2011 وجود داره و من آرزو میکنم که ما بتونیم این بخشو توسعه بدیم . نه فعلا برنامه ای برای بسط و گسترش این بخش نداریم .
8- قراره روی دروازه بانها توی این نسخه کار بشه . آیا ما میتونیم دروازه بانها رو بصورت دستی کنترل کنیم ؟
جواب : بله و بله
9- از سیستم پنالتی بازی چه خبر ؟ آیا ما سیستم جدیدی برای نشانه روی در هنگام زدن ضربه پنالتی خواهیم داشت ؟و آیا دوربینی از زاویه پشت زننده ضربه وجود خواهد داشت ؟
جواب : قراره سیستم پنالتی پیشرفته تر بشه من هنوز چیزی در این مورد ندیدم .
10- توی این نسخه ما شاهد اسکریپتهای کمتری خواهیم بود ( اسکریپت منظور اعمال اتوماتیک و غیر اردای در بازی که از آزادی عمل کم میکنه ) ؟ مثل کنترل پاسها و غیره
جواب : گیم پلی نسخه 2011 حسابی تحت کنترل گیمره با اسکریپت کمتر و همینطور دخالت کمتر از هوش مصنوعی بازی .
11- آیا ما شاهد ورزشگاههای لایسنس شده و مجوز گرفته شده جدیدی خواهیم بود ؟
جواب : بله منم منتظرم اما ما فعلا خبری از انتشار لایسنسهای جدید رو منتشر نخواهیم کرد . داره روش کار میشه .
12- یک نقطه قوت بسیار بزرگ در pes صحنه های انیمیشنی بازیه . صحنه های قبل از شروع بازی و همینطور صحنه هایی که بعد از کسب پیروزی و قهرمانی در یک جام به نمایش گذاشته میشه . این بخش توسعه بیشتری پیدا نخواهد کرده ؟
جواب : نه خیلی زیاد . توی نسخه 2011 تمرکز اصلی روی گیم پلی بازیه . ما میخوایم تا جای ممکن این بخش پیشرفت کنه و توسعه داده بشه .
13- اگه توپ به دست بازیکن بخوره داور خطا خواهد گرفت ؟
جواب : این مورد تا الان تایید نشده .
14- توی نسخه 2010 هنوز مشکلاتی از قبیل تداخل و عبور توپ از بدن بازیکنان وجود داره و بیشتر در مورد دروازه بان این اتفاق میفته . این مشکل برطرف نشده ؟
جواب : روی فیزیک توپ کار شده بنابراین نباید این اتفاق بیفته .
15- بخش مبارزه در زمین تمرینی با تمرینات متعدد و آموزشهایی در این زمینه به این نسخه برخواهد گشت ؟ همونطوریکه توی نسخه 6 وجود داشت .
جواب : توی نسخه 2011 نه اما برای سال بعد به این مورد نظر داریم .
16- فعلا میشه دو نوع پیراهن ( میهمان و میزبان ) برای بازیکنان تیم انتخاب کرد . آیا برنامه ای برای افزایش اون به سه نوع پیراهن وجود نداره ؟ و اینکه این مورد توی نسخه 2011 امکان پذیره ؟
جواب : نه فعلا ممکن نیست . به نظر خیلی ساده میاد اما این کار مسلتزم یک برنامه نویسی اساسی در بازیه که ما برای امسال وقتشو نداریم .
17- نسخه 2011 روون تر خواهد بود ؟ مثلا در زمان قبل از پرتاپ اوت وقتی که صحنه بازی جای خودشو به صحنه جدید میده محل استقرار بازیکن تا حدودی تغییر میکنه .
جواب : ما به مساله تسلسل صحنه ها و پیوستگی در بازی توجه داشتیم اما این چیزیه که فعلا باید توی نوبت باشه در حال حاضر خیلی چیزای دیگه وجود داره که باید روشون کار کنیم .
18-آیا عملکرد داوری بهتر شده ؟ در مورد خطاهایی که کاملا مشخص هستن .
جواب : بله تیم سازنده حواسش بود که باید روی تصمیمات داوری کار کنه و تصمیمات داوری احتیاج به ارتقاء کیفی داره تا کسی نتونه توی بازی از این راه تقلب کنه .
19- روی بخش B.A .L کار خواهد شد ؟ و این بخش چطور میتونه به نظر برسه ؟
جواب : بله اما من نمیتونم جزئیات این مورد رو برای شما توضیح بدم .
در انتها از محمود عزیز تشکر میکنم که این سوال و جواب و این اخبار جذاب و قشنگو برای آگاهی ما توی تاپیک قرار داد .
Last edited by 4039; 01-07-2010 at 21:09.
سؤال 12 خيلی خنده دار بود اينجوری که معلومه نبايد زياد از 2011 توقع داشته باشيم چون سازنده ها همش ميگن وقت نشد و... نسخه 2012 رو هم ميبينيم حتماً اون موقع هم ميگن وقت نشد 2013 جبران ميکنيم
حالا بزار گیم پلی عالی بشه ما راضی هستیم
چه فایده شادیهای بعد جام و غیره قشنگ باشه ولی وقتی داری 2 نفره بازی میکنی گیم پلی داغون باشه حال نده پس زیاد هم حرفش خنده دار نبود به نظرم
توی نسخه 2011 تمرکز اصلی روی گیم پلی بازیه . ما میخوایم تا جای ممکن این بخش پیشرفت کنه و توسعه داده بشه
![]()
سلام من تازه این تایپیک رو دیدم من از 2003 پرو بازی کردم
عاشق این بازیم اما
یه سری ضعف ها از همون موقع تا الان درهمه نسخه ها هست میخاستم بدونم در سایت کنامی جایی نیست که بشه از بازی انتقاد کرد یه سری اتفاقا تو این باز میوفته که به هیچ عنوان واقعی نیست من همرو با تصویر و مدرک دارم
konami_pc اسمتو نميدونم ، حرفت رو قبول دارم درست ميگی ، اينکه ميگه يکی از نقاط قوت اين بازی animation هاشه خنده داره ديگه نيس؟
و اما جناب mtx891 تو سايت خود کونامی که نه ولی سايت هايي مثل pesfan.com و ... هستند که ميتونيد از اونجا اين مسائل رو مطرح کنيد البته از pes 9 بچه ها نظرات و پيشنهاد هاشون رو مطرح کردن
پوریا جان منظور سوال کننده و همینطور جان مورفی انیمیشنهای موشن کپچر بازی نیست . منظور اینا انیمیشنهای مربوط به کات سنها و همینطور انیمیشنهای شادی و ورود بازیکنان به زمین و مواردی از این دست که الحق این بخش از انیمیشنهای بازی بر فیفا برتری داره . شما اگه فیفا نکست رو بازی کنی میبینی در این زمینه چقدر ضعیف عمل شده .
انیمیشنهای بعد از به ثمر رسوندن گل توی فیفا اصلا جالب نیست انگار زننده گل لوکوموتیوه و بازیکنان هم تیمیش واگناش هستن این بخش توی فیفا واقعا مضحک و خنده داره بخصوص وقتی که بازیکن اول میچرخه و بقیه بهش برخورد میکنن اما توی pes روی این مورد واقعا عالی کار شده .
یا مثلا توی pes صحنه های آهسته گلها و صحنه های مهم بازی از زوایای مختلف و به زیبایی با حرکت اسلو موشن به نمایش گذاشته میشه اما توی فیفا خیلی روی این موارد ضعیف کار شده .
یا مثلا جشنهای قهرمانی pes کجا و فیفا کجا !
و موارد دیگه در این زمینه که نشون میده کونامی روی این بخش از انیمیشنها خیلی خوب کار کرده .
Last edited by 4039; 02-07-2010 at 11:10.
مهمترین مشکل کونامی و تیم سازنده در مورد بازی کمبود شدید وقت هستش ....
تو صحبتهای بالا هم که دیدیم در چندین مرحله به این مشکل اشاره شد .
شاید اگر برای نسخه 10 بازی وقت کافی وجود داشت و تمامی قسمتهای بازی بارها تست و آزمایش میشد و ایراداتش برطرف میشد این مشکلات بوجود نمی آمد .....
مشکلاتی از قبیل داوری بسیاری ضعبف بازی و هوش مصنوعی و عکس العمل دروازه بانها بسیاری مشکلات دیگه که در طول بازی مارو آزار میده ...
مشکل بعدی کمبود نیروی کاری در زمینه ساخت و توسعه بازی هستش . شک نکنید که نیروی کاری که بر روی فیفا کار میکنند بسیار بیشتر ار pes هستش و با افزایش نیروی کاری مسئله کمبود وقت تا حدودی رفع میشه .
بقول حسین نسخه 10 بازی نسخه ای ناقص بود که بعلت کمبود وقت نتونستن کاملش کنن و نسخه 11 بازی نسخه کامل 10 خواهد بود .
من بلاخره نفهمیدم این bluesky دقیقا تو کجای بازی داره کار میکنه ..!؟ خیلی دوست دارم جواب این سوال رو بدونم
.................................................. ...............................
صحبتهای آقای مورفی در نمایشگاه در مورد بازی ...اگه کسی چیزی فهمید بما هم بگه
هر سوالی میپرسید میگفت نه هنوز نه هنوز
معلومه تغییری نمیکنه...فقط داوریش رو خوب کنن من راضیم....هر چند از بقیه باگ ها که فکر نمیکنم با این مصاحبه تو نسخه بعدی بر طرف بشه گذشت.....
آخجون PES 2011 هم میاد ... امیدوارم چهره بازیکن ها خوب و واقعی باشه مثل قبل نباشه که کلن چهره تیم ایران اشتباه بود و کلی ایراد داشت ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)