ناراضی بزرگ الان راضیه یا اینهم مثل شاتل دزده؟
ناراضی بزرگ الان راضیه یا اینهم مثل شاتل دزده؟
شاتل یا شاشتل؟
اگر خدا قبول کنه ما رو جزء برادران ایمانی نبینهاره فعلا که تو 1 هفته اول وضعیت ثابت بوده و از پارس خیلی راضیم چون با 2500 ارزونتر سرویسی گرفتم ککه بیش از دو برابر سرعت داره چه تو شب چه تو روز.
خدایی اگر می دونستم دیگه از PCM درآوردن زیاد طول نمیکشید این همه مدت شاشتل رو تحمل نمی کردم 1 هفته طول کشید شاشتل خط رو تخلیه کنند 3 روز هم پارس طول داده خلاصه اینترنت افتضاح مخابرات نبود باید 2 برابر تعرفه مخابرات پول IN می دادم.
راستی اگر صحابهبشی حتما همچین تستی می تونی بگیری با مخابرات پینگ رو داری؟ این رو از سایت Speedtest شانسی درآوردم دیگه تقلبی در کار نیست خودت می دونی تو هرچی بشه تقلب کرد تو پینگ نمیشه:
![]()
سلام بچه ها طرح 1 ساله پارسو کسی گرفته؟به نظر شما بگیرم؟1سال با 4 گیگ.شبانش رایگانه دیگه؟؟؟
ثواب داره جواب مارو هم بدینا
اونایی که از شاتل کوچ ردن الان راضین؟
من 512 به قول دوستمون شاشتل () دارم اما شبانه کلافم کرده!
اگه بخوام بیام پارس به نظرتون کدوم سرویس بیشترین بازدهی رو با قیمت مناسب برا دانلود داره؟
فکر کنم فقط من هستم که کوچ کردم بقیه می ترسن .
شما کدوم شهری؟ فکر کنم 128 تهران مناسبه با 3 گیگ ماهی 16500 در میاد ولی می تونی اگه مصرفت خیلیه 128 8 گیگ بگیری ماهی حدود 26500 سرعتش فعلا برای من شب و روز 140 هست در مورد 256 اطلاعی ندارم ولی فکر نکنم بیارزه 32 تومن بدی واسه 3 گیگ در ماه چون فکر نکنم سرعتت دو برابر بشه یعنی بشه 280 . پینگ کمی بالاست برای بازی کردن نه برای سایت باز کردن. خوبیش اینه که تو شب داری دانلود میکنی چون سرعت رو 2 مگ بسته شده ولی شما حدود 1.16 مگ دانلود می کنی حداکثر پینگ زیادی نمیره بالا پس راحت می تونی صفحه هم باز کنید.
خلاصه من که خیلی راضی هستم از شاشتلاومدم بیرون.
اگه شب و روز 140 باشه که فوق العادس!
شبانه 1 تا 7؟ بعد من مطمئن باشم مال مام رو 2 مگ بسته میشه...؟ آخه از شانس گند من نگو که...![]()
بالاخره امثال ایمن الظواهری هستن که نشستن سرچشمه و میتونن از این تستها بگیرن ولی مال بقیه اینطوریه.
سلام تا بحث کوچ کردن داغه شروع کنم.
من سرویس adsl صبا نت از کرج دارم ولی مدتی مثل .... شارژ می دزده می خوام بین پارس آنلاین و مخابرات یکی رو انتخاب کنم.
مخابرات سرعت کم ولی نامحدود
پارس سرعت باز ولی محدود
600 مگ از صبا مونده که بعید می دونم تا آخر هفته بکشه یه وب گردی روزی 200 مگ شارژ می خوره به قول صبا نت گوشامون درازه از پس ویروس هایی که شارژ ما رو مصرف می کنن بر نمی یاییم. بگذریم به نظرتون چکارکنم؟ راستی چرا پینگ تو کشورمون اینقدر بالا رفته ؟ احتمال میدم کار این سرور قندشکن باشه.
برا منم همينجور بود
سلام بچه ها طرح 1 ساله پارسو کسی گرفته؟به نظر شما بگیرم؟1سال با 4 گیگ.شبانش رایگانه دیگه؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)