این دیگه چه ورژنیه!؟
چطوره که بعضیا میگن از black ops هم بهتره ولی شما میگید مضخرفه؟![]()
این دیگه چه ورژنیه!؟
چطوره که بعضیا میگن از black ops هم بهتره ولی شما میگید مضخرفه؟![]()
?????????????????????????
اتفاقآ هر بازی لذت و زیباییهای خودش رو داره...بعضی ها از moh خوششون اومده و بعضی ها هم cod:bo ...
این دیگه بستگی به این داره طرف چی از بازی می خواسته..در نتیجه این یک امر سلیقه ای هست
+
من خودم چون تو cod باگهای فوق تخیلی دیدم زیاد خوشم نیومد چون با توجه به تجربه ای که از سری cod دیده بودم انتظارم بالا بود ولی از moh هیچ انتظار فوق العاده ای نداشتم حتی قبل از ریلیزش..فقط می خواستم در حد اسمش ساخته شده باشه و بس که بدون اغراق این طور هم بود..من به شخصه خیلی خوشم اومد
من بازی ریختم ولی از این فایل ایراد میگیره phys xetensions.dllx
خب physic و از تو دی وی دیه بازی نصب کن
این کارو کردم ولی میگه درایور تو از این بالاتر و نصب نمیکنه
شما اون physic قبلی رو پاک کن و ورژن این بازی رو نصب کن درست میشه..
تاالان وقت نشده بود که اینو بازی کنم اما بالاخره شروعش کردم - واقعا خیلی کیف کردم اصلا انتظار همچین چیزه با حالی رو نداشتم - هم از گیم پلی و هم از گرافیکش که حد اقل من از استیل گرافیکیه بازی خوشم اومد - فقط یه مشکل وجود دارهاینه که من از تنظیمات سرعت موس رو تا ته کم میکنم اما بازم یکم سریعه !!! (مخصوصا با موس 1600dpi) برا همه اینطوریه ؟!! یه جوریه !! - به قول اون دوستمون تو چند پست بالایی انگار کنترل سرعت موس نداره !!! ولی بازیه بیستیه ! اول میخوام اینو برم بعد cod - تا الان که از نظرم خیلی از باتلفیلد سر تر بوده !!
البته من چنین مشکلی نداشتم ولی شما اگه واقعا ین مشکل اذیتت میکنه میتونی از توی خود ویندوز سرعت موس رو کم کنی تا بهتر بشه کنترلش کرد![]()
دوستان اون مرحله ای که سوار موتور (که شبیه ماشینه) میشیم و دو نفری میریم اونجایی که باید وارد یه جایی بشیم ، یکی رو با تفنگ دوربین دار می کشیم . بعد میگه دنبالم بیا اما هیچ جا نمیره و همه جا هم بسته است رو چه جوری باید رد کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)