آقا این خانواده شهید که میگین کیا میشن ؟؟ من پدرم برادر شهیده ، یعنی به ما بالا 128 میدن ؟؟؟؟؟
آقا این خانواده شهید که میگین کیا میشن ؟؟ من پدرم برادر شهیده ، یعنی به ما بالا 128 میدن ؟؟؟؟؟
ماز این پستای سرکاری زیاد دیدیم دیگه باور نمی کنیم یه تست با لینک خود اسپید تست ازش بذار بی زحمت.
نگفتم . بیست دقیقه گذشت هنوز فتوشاپش نصب نشده
من توی دو سه ماهه راضی بودم آقای کینگ دیزاینر شما با این شماره 88458010 آقای موسوی تماس بگیرید اگر مشکلتون حل نشد از راههای دیگری وارد شوید
به خدا راست میکم غیز از speedtest.net چه سایتی هست ؟ میاد سرعتو اندازه بگیره ارور لتنسی میده
خوب الحمد لله مدیریت محترم تاپیک اعتراض به سرعت کم ارسال اطلاعات رو هم به trash فرستادن واقعا توی تاپیک چی بود که اینکارو کردند
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
شما برو توی مشخصات ای دی اس ال مودمت اونا رو بزار ببینیم چی نوشته. دقیقا rate رو بزار
من بجز این سایت دیگه بلد نیستم. وارد سایت که شدی یه نقشه هست روش نقاط زرد. روی bakuکلیک کن.
این همه راه رو رفتیم اینم روش !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان که تستو گرفتم دارم با idm هم 200 تا دانلود میکنه نمیدونم رو تست تاثیر میزاره یا نه دانلودم تموم شد یکی دیکه ام میزارم
اون بابایی که فحش رو می شنوه یه بدبخته که یه مدرکی گرفته اونجا گذاشتنش هرکی بلد نبود کانکشن بسازه بهش یاد بده . من خودم می خواستم فحش بزارم بجاش لحنمو تند (حالت آخر شاکی) کردم یارو 5 دقیقه بعد زنگ زد بهم.
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
آقا ولمون کن .معلومه دیگه اول باید دانلودتو متوقف کنی .اصلا مبارکت به ما چه آقامن بی خیال شدم.اصلا عکس نذار برو حالشو ببر. والاااا-(((((
Last edited by razermate; 29-04-2010 at 22:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)