تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 102 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

داره خودمونی میشه tapesh24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من تلویزیون فیلیپس مدل 8605 دارم، همانطور که دوستان اشاره کردند برای دیدن فیلمهای سه بعدی علاوه بر عینک باید حتما یک فیلم سه بعدی و دستگاه پخش بلوری داشته باشید. اما من چون بلوری پلیر نداشتم و فعلا نیز بخاطر قیمت بالا و کم بودن فیلمهای سه بعدی قصد خرید آنرا ندارم! با یک تکنیک ساده و توسط DVD پلیر معمولی با خروجی HDMI تونستم فیلمها و کلیپهای سه بعدی رو روی تلویزیونم تماشا کنم!؟؟ کیفیت سه بعدی تلویزیون من عالی و فوق العاده بود و فکر میکنم با استفاده از این روش بشه روی سایر برندها هم امتحان کرد(روی مدلهای مختلف فیلیپس قطعا جواب میده). دوستان اگه روی سایر مدلها و برندها امتحان کردند اطلاع بدن.
    اما تکنیک مورد استفاده: کافیست فیلم مورد نظرتان را با یک نرم افزار تبدیل فرمت که عمل تبدیل را با کیفیت خوبی انجام دهد به فرمت mpg2 با سایز حداکثر 720*576 تبدیل کنید و فیلم یا کلیپ تبدیل شده را روی فلش ریخته و به DVD پلیرتان وصل کنید و با پخش و تماشای آن حالش رو ببرید!
    برای راحتی دوستان در لینک زیریک کلیپ کوتاه سه بعدی از کارتون زیبای یوگی خرسه با فرمت mkv را برای دانلود قرار میدم. فقط تجربه ای که داشتم اینه که با نرم افزارهای مختلف تبدیل فرمت رو انجام بدین تا بهترین کیفیت نمایش رو بتونین پیدا کنید. ضمنا برخی کلیپها و یا فیلمهایی که به صورت سه بعدی در برخی از سایتها گذاشته شده اند متاسفانه سه بعدی واقعی نبوده و توسط نرم افزارهای تبدیل دو بعدی به سه بعدی تولید شده اند که تماشای این فیلمها عمق و کیفیت سه بعدی واقعی را ندارد.
    اینم لینک جهت دانلود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ویا
    www.3dbdbuster.com/3dtrailers/Yogi Bear 2min 3D sample.mkv

تشکر فراموش نشود!

2. 3 کاربر از tapesh24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من تلویزیون فیلیپس مدل 8605 دارم، همانطور که دوستان اشاره کردند برای دیدن فیلمهای سه بعدی علاوه بر عینک باید حتما یک فیلم سه بعدی و دستگاه پخش بلوری داشته باشید. اما من چون بلوری پلیر نداشتم و فعلا نیز بخاطر قیمت بالا و کم بودن فیلمهای سه بعدی قصد خرید آنرا ندارم! با یک تکنیک ساده و توسط DVD پلیر معمولی با خروجی HDMI تونستم فیلمها و کلیپهای سه بعدی رو روی تلویزیونم تماشا کنم!؟؟ کیفیت سه بعدی تلویزیون من عالی و فوق العاده بود و فکر میکنم با استفاده از این روش بشه روی سایر برندها هم امتحان کرد(روی مدلهای مختلف فیلیپس قطعا جواب میده). دوستان اگه روی سایر مدلها و برندها امتحان کردند اطلاع بدن.
    اما تکنیک مورد استفاده: کافیست فیلم مورد نظرتان را با یک نرم افزار تبدیل فرمت که عمل تبدیل را با کیفیت خوبی انجام دهد به فرمت mpg2 با سایز حداکثر 720*576 تبدیل کنید و فیلم یا کلیپ تبدیل شده را روی فلش ریخته و به DVD پلیرتان وصل کنید و با پخش و تماشای آن حالش رو ببرید!
    برای راحتی دوستان در لینک زیریک کلیپ کوتاه سه بعدی از کارتون زیبای یوگی خرسه با فرمت mkv را برای دانلود قرار میدم. فقط تجربه ای که داشتم اینه که با نرم افزارهای مختلف تبدیل فرمت رو انجام بدین تا بهترین کیفیت نمایش رو بتونین پیدا کنید. ضمنا برخی کلیپها و یا فیلمهایی که به صورت سه بعدی در برخی از سایتها گذاشته شده اند متاسفانه سه بعدی واقعی نبوده و توسط نرم افزارهای تبدیل دو بعدی به سه بعدی تولید شده اند که تماشای این فیلمها عمق و کیفیت سه بعدی واقعی را ندارد.
    اینم لینک جهت دانلود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ویا
    www.3dbdbuster.com/3dtrailers/Yogi Bear 2min 3D sample.mkv

تشکر فراموش نشود!
    سپاس فراوان از شما.... راه حل عجیب ولی خیلی جالبی هست....! دارم فایل مورد نظر رو دانلود می کنم... روش شما رو امتحان می کنم نتیجه اش رو میگم....

4. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دیروز روشی که tapesh24 در موردش توضیح داده بود امتحان کردم و خوشبختانه خیلی خوب جواب داد... در عین حال یه کار ساده تر هم وجود داره اونم اینکه نوت بوک و یا کامپیوتر را از طریق کابل HDMI به تی وی وصل کنید و خیلی خیلی ساده فیلم 3بعدی ببنید.
    «Yogi Bear» این نمونه ای که این دوستمون اینجا گذاشتن تصاویر 3بعدی جالبی داره به خصوص چندتا صحنه داره که فوق العاده است.

6. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت punish_9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دیروز روشی که tapesh24 در موردش توضیح داده بود امتحان کردم و خوشبختانه خیلی خوب جواب داد... در عین حال یه کار ساده تر هم وجود داره اونم اینکه نوت بوک و یا کامپیوتر را از طریق کابل HDMI به تی وی وصل کنید و خیلی خیلی ساده فیلم 3بعدی ببنید.
    «Yogi Bear» این نمونه ای که این دوستمون اینجا گذاشتن تصاویر 3بعدی جالبی داره به خصوص چندتا صحنه داره که فوق العاده است.
    سلام
    خسته نباشین
    ببخشید این حالتی که شما گفتید، با اتصال وایرلس هم امکان پذیر هست ؟
    یا فقط همون HDMI که میگید؟
    با چه پلیری باید فایل رو اجرا کرد که بشه سه بعدی دید؟ تنظیمات خاصی لازمه؟
    البته من اون کیت سه بعدی رو هم نصب کردم
    اگه میشه لطف کنید در این زمینه منو راهنمایی کنید، من فعلا بلو ری تهیه نکردم
    مدل تی وی هم 9705 هستش
    ممنون@};-

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام ؛ من یک تی وی فیلیپس 8605 دارم اولا با فلش نمیتونم فرمت mkv و avi رو ببینم میخواستم بدونم شما هم چنین مشکلی دارین یا نه ؟ و اینکه آیا از طریق اینترنت بروز رسانی تی وی مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟ و اینکه اگر مشکلی ایجاد میکنه چه نوعی هست این مشکل ؟ و ایا راه حلی هست تا بتونم خواندن فرمتهای فوق را از طریق فلش مموری خل کنم ؟

9. این کاربر از darshab.tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    خسته نباشین
    ببخشید این حالتی که شما گفتید، با اتصال وایرلس هم امکان پذیر هست ؟
    یا فقط همون HDMI که میگید؟
    با چه پلیری باید فایل رو اجرا کرد که بشه سه بعدی دید؟ تنظیمات خاصی لازمه؟
    البته من اون کیت سه بعدی رو هم نصب کردم
    اگه میشه لطف کنید در این زمینه منو راهنمایی کنید، من فعلا بلو ری تهیه نکردم
    مدل تی وی هم 9705 هستش
    ممنون@};-
    درود،
    تا اونجایی که من امتحان کردم برای پخش فیلم 3بعدی فقط باید از طریف کابل HDMI اقدام کنید.
    با هر پلیری که روی کامپیوتر داشته باشید می تونید فایل های 3بعدی رو پخش کنید.... روش کار خیلی ساده است... اول از همه باید کیت 3بعدی را نصب کنید و بعدش نرم افزار مربوطه را از طریق USB (همون نرم افزار 3بعدی همراه کیت 3بعدی) نصب کنید... اگه دستگاه بلوری پلیر 3بعدی ندارید می تونید جهت تست 3بعدی کامپیوتر را از طریق کابل HDMI به تلویزیون وصل کنید... بقیه کار هم خیلی ساده هست فقط باید یه فیلم 3بعدی داشته باشید... از هر پلیری که دارید می تونید فایل رو پخش کنید و تصویری که اول تلویزیون نشون می ده به صورت دو تصویر چپ و راست و یا دو تصویر یکسان بالا و پایین است... اگه فیلمی که دارید فیلم 3بعدی چپ و راست هست گزینه Right-Left رو در بخش تنظیمات 3بعدی فعال کنید و تلویزیون آماده است تا تصاویر 3بعدی پخش کنه و فقط باید عینک رو بزنید و از آن لذت ببرید.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام ؛ من یک تی وی فیلیپس 8605 دارم اولا با فلش نمیتونم فرمت mkv و avi رو ببینم میخواستم بدونم شما هم چنین مشکلی دارین یا نه ؟ و اینکه آیا از طریق اینترنت بروز رسانی تی وی مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟ و اینکه اگر مشکلی ایجاد میکنه چه نوعی هست این مشکل ؟ و ایا راه حلی هست تا بتونم خواندن فرمتهای فوق را از طریق فلش مموری خل کنم ؟
    درود،

چنین مشکلی نباید وجود داشته باشه.... چون این سری از تلویزیون های فیلیپس به راحتی این فرمت هایی که شما گفتی رو پخش می کنند... اگر تی وی رو با گارانتی خریداری کردید پیشنهاد می کنم که با شرکت گارانتی کننده تماس بگیرید و از اونا بخواید که مشکل رو برطرف کنند اگر هم بدون گارانتی گرفتی می تونی تی وی رو Update کنی... خیلی مطئمن نیستم که از طریق به روز رسانی این مشکل حل بشه ولی بازم امتحانش ضرر نداره... برای update کردن تلویزیون هم ترجیحا فایل رو از طریق کامپیوتر دانلود کرده و روی فلش بریزید و بعد اقدام به update کنید.... اگه از طریق online بخواید نرم افزار دستگاه رو به روز رسانی کنید احتمال داره در حین انجام کار مشکلی برای اینترنت بوجود بیاد و update نصفه نیمه انجام و باعث خطا در نرم افزار تی وی بشه....

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    صرف فرمت mkv یا avi برای دیدن یا ندیدن کافی نیست! به نظر من و تجربه ای که دارم بهتره چند کلیپ دیگه با فرمتهای ذکر شده را امتحان کنید چون در تلویزیون 8605 من نیز برخی فایلهای mkv یا avi یا mp4 و... پخش نمیشوند! و بسیاری نیز پخش میشوند! اگر ریز مشخصات کلیپ یا فیلمهای فوق را در نرم افزارهای پلیر مشاهده کنید متوجه علت خواهید شد! برخی bit/rate ها بالا و یا رزولیشنهای بالا در بعضی فرمتها امکان پخش ندارند و این مختص فیلیپس نیست و این موضوع را روی سایر برندها امتحان کرده ام و فیلیپس خوشبختانه بیشترین فرمتهای قابل پخش را نسبت به سایر برندها تا جایی که من تست کردم دارد.

13. 2 کاربر از tapesh24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    از نکته ای که اشاره کردید ممنون هستم. چون من لپ تاپ با خروجی HDMI ندارم ولی قبلا این مسئله رو با لپ تاپ دوستم امتحان کرده بودم و جواب گرفته بودم و به دنبال رفع مشکل با امکانات موجود خودم بودم روش تغییر و تبدیل فرمت به ذهنم رسید و آنرا اجرا و خوشبختانه جواب گرفتم البته جا داشت در مطلبم ابتدا به این روش اشاره و بعد برای کسانی که لپ تاپ ندارند و یا لپ تاپ با خروجی HDMI ندارند تبدیل فرمت را پیشنهاد میدادم که فراموش کردم و دوستمان زحمتش یادآوریش را کشید. از تذکرتان ممنون هستم.
    برای یک مهندس هرگز بن بستی نیست! یا راهی خواهد یافت یا راهی خواهد ساخت!

15. این کاربر از tapesh24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

[ممنون از راهنمائی تون ولی من جوابمو نگرفتم . البته همین فیلمهائی که دارمو بر روی تی وی های السی دی دوو . سامسونگ امتحان کردم همه اونها این نوع فرمتو خوندن . دوم اینکه تی وی من 52 اینچ 8605 است از کدوم سایت و چگونه باید آپدیتشو بگیرم ؟ و در ثانی زنگ زدم نمایندگیش پارس الرمس گفت: من اگر جای شما باشم آپدیت نمیکنم از طریق اینترنت .
    من اینو از بانه گرفتم گارانتی نداره . کاتالوگ نداره اگر کسی کاتالوگشو داره ممنون میشم برام سند کنه . کدوم قسمت تی وی نوشته که کدوم فرمتها رو از طریق یو اس بی ساپورت میکنه ؟
    ببخشید اگر سوالاتم زیاده .
    فیلمی که من دارم نوشته فقط mkv . و جز این چیز دیگری ننوشته رو پوشه اصلیش . چطور باید برم آن نوع خاص فرمتی که منظورتون هستو پیدا کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •