تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 76 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 754

نام تاپيک: Fallout: New Vegas

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من برگشتم.

خوبید؟ حالتون خوبه؟

چه طوره؟ این بازی رو می گم. همین صفحه دیدم یک نفر دیگه هم پرسیده بود همین سوال رو.
    اما من اولا خیلی از نسخه ی سومش خوشم اومد، دوما کلا با محیط ویست لندش کلی حال کردم.
    این یکی می ارزه که بخرم؟ الان یه بازی RPG دیگه رو سیستمم هست. ( دراگون ایج: اوریجین.) اونو بازی کنم یا برم فال اوت بگیرم؟
    مشکل کرک نداره؟

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

من برگشتم.

خوبید؟ حالتون خوبه؟

چه طوره؟ این بازی رو می گم. همین صفحه دیدم یک نفر دیگه هم پرسیده بود همین سوال رو.
    اما من اولا خیلی از نسخه ی سومش خوشم اومد، دوما کلا با محیط ویست لندش کلی حال کردم.
    این یکی می ارزه که بخرم؟ الان یه بازی RPG دیگه رو سیستمم هست. ( دراگون ایج: اوریجین.) اونو بازی کنم یا برم فال اوت بگیرم؟
    مشکل کرک نداره؟
    به نظرم دراگون ایج رو بازی کن. چون خیلی کشش بالایی داره و شاید سبب بشه که فال اوت رو بذاری کنار و بعد از اتمام دراگون ایج اونو ادامه بدی ( مثل من)
    ولی کلا صددرصد ارزش بازی کردنو داره ( با توجه به این که از شماره ی 3 اش خوشتون اومده)

3. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

دوستان برای بازی کردن حتما باید اون پچ رو نصب کرد؟!! یعنی بدون اون خیلی افتضاح میشه؟!! اگه میشه لینک دانلود پچش رو هم بزارین! هر چند خیلی بعیده که دانلودش کنم!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تریلر جدید دی ال سی جدید بازی : DEAD MONEY

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

وای! این boone چقدر دیوانه هست! داشتم کوئیست volare! رو میرفتم ، حواسم نبود از وسط کمپ لژیون ها رد شدم ، یکدفعه ای Boone شروع کرد به زدن لژیون ها! بعدش دیدم که سیو نکردم ! همین طور رفتم جلو! اولش آسون بود . توی قلعه رو حدود 3 بار رفتم تا بتونم بگذرونم و آخرشم با یک تبر هرکی کنارم بود رو زدم. آخر سری هم رفتم توی چادر سزار!!!! وحشیانه حمله کردن!!!!! دفعه اول مردم ولی دفعه دوم پنج تا نارنجک انداختم جلوی پام ، همه مردن غیر از من و سزار و معاون سزار! بعدش با تبر زدمشون و اونا هم مردن!!! یکی از سخت ترین صحنه های بازی بود که تا حالا دیده بودم! هنوز دارم نفش نفش می زنم.

فقط چند تا سوال دارم :
    1- اگه داستان لو نمیره ، بعدا کسی ازمون می خواد که سزار رو بکشیم؟ مثلا mr.house ازمون نمی خواد سزار رو بکشیم؟
    2- الان boone لنگ میزنه! خودمم لنگ میزدم ولی doctor bag استفاده کردم خوب شدم ، ولی Boone لنگ میزنه! چیکار کنم؟ چطوری باید خوبش کنم؟
    3-کسی جایزه ای چیزی نمی ده بریم بستونیم؟
    4- لباس سزار رو بپوشم چیز خاصی میشه؟

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

وای! این boone چقدر دیوانه هست! داشتم کوئیست volare! رو میرفتم ، حواسم نبود از وسط کمپ لژیون ها رد شدم ، یکدفعه ای Boone شروع کرد به زدن لژیون ها! بعدش دیدم که سیو نکردم ! همین طور رفتم جلو! اولش آسون بود . توی قلعه رو حدود 3 بار رفتم تا بتونم بگذرونم و آخرشم با یک تبر هرکی کنارم بود رو زدم. آخر سری هم رفتم توی چادر سزار!!!! وحشیانه حمله کردن!!!!! دفعه اول مردم ولی دفعه دوم پنج تا نارنجک انداختم جلوی پام ، همه مردن غیر از من و سزار و معاون سزار! بعدش با تبر زدمشون و اونا هم مردن!!! یکی از سخت ترین صحنه های بازی بود که تا حالا دیده بودم! هنوز دارم نفش نفش می زنم.

فقط چند تا سوال دارم :
    1- اگه داستان لو نمیره ، بعدا کسی ازمون می خواد که سزار رو بکشیم؟ مثلا mr.house ازمون نمی خواد سزار رو بکشیم؟
    2- الان boone لنگ میزنه! خودمم لنگ میزدم ولی doctor bag استفاده کردم خوب شدم ، ولی Boone لنگ میزنه! چیکار کنم؟ چطوری باید خوبش کنم؟
    1- اینو نمی دونم ، چون همون اول بازی زدم سزار رو کشتم
    2- بهتره وقتی زخمی میشی یه تخت پیدا کنی و بخوابی ، اینجوری دیگه stimpack و doctor bag هم لازم نیست مصرف کنی و می تونی در مراحل حساس ازشون استفاده کنی ! کسی هم که همراهته هم خونش خود به خود پر میشه ، البته زیاد طول می کشه و سریع ترین راه همون stimpack هست ، البته وقتی بخوابی هم خون همراهت پر میشه
    3- خیلی ها تو این بازی بهت مراحل فرعی میدن که با انجام دادنشون bottle cap و چیزای دیگه جایزه می گیری ، سعی کن با همه صجبت کنی تا وارد مراحل فرعی بشی
    4- لباس هر گروهی رو که بپوشی بقیه فکر می کنند عضو اون گروه هستی ، مثلا اگه لباس لژیون رو بپوشی افراد NCR بهت حمله می کنند ، یا مثلا یک ایستگاه قطار توی استریپ هست که اگه لباس NCR تنت نباشه بهت شلیک می کنند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

1- اینو نمی دونم ، چون همون اول بازی زدم سزار رو کشتم
    2- بهتره وقتی زخمی میشی یه تخت پیدا کنی و بخوابی ، اینجوری دیگه stimpack و doctor bag هم لازم نیست مصرف کنی و می تونی در مراحل حساس ازشون استفاده کنی ! کسی هم که همراهته هم خونش خود به خود پر میشه ، البته زیاد طول می کشه و سریع ترین راه همون stimpack هست ، البته وقتی بخوابی هم خون همراهت پر میشه
    3- خیلی ها تو این بازی بهت مراحل فرعی میدن که با انجام دادنشون bottle cap و چیزای دیگه جایزه می گیری ، سعی کن با همه صجبت کنی تا وارد مراحل فرعی بشی
    4- لباس هر گروهی رو که بپوشی بقیه فکر می کنند عضو اون گروه هستی ، مثلا اگه لباس لژیون رو بپوشی افراد NCR بهت حمله می کنند ، یا مثلا یک ایستگاه قطار توی استریپ هست که اگه لباس NCR تنت نباشه بهت شلیک می کنند
    منظورم از 3 این بود که سزار رو که کشتم ، برای سرش جایی جایزه نذاشتن بریم بستونیم؟

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

فقط چند تا سوال دارم :
      محتوای مخفی:  

1. نه! کلا بودن یا نبودن سزار تاثیری رو لژیون نداره و جنگ ادامه پیدا می کنه.
    4. نه!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

محتوای مخفی:  

1. نه! کلا بودن یا نبودن سزار تاثیری رو لژیون نداره و جنگ ادامه پیدا می کنه.
    4. نه!
    آره. من با مستر هوس هم صحبت کردم گفت که کشتن اون هیچ اثری نداره. حتی شاید لژیون ها به یاد اون بهتر هم بجنگند در hoover dam. پس یک حرکت مسخره کردم!
      محتوای مخفی: لو رفتن داستان 
    الان مستر هوس از من می خواد که برادرهود آو استیل رو از بین ببرم.. بعدشم ان سی آر بهم گفته که اگه این کار مستر هوس رو انجام بده دیگه کمک هامو قبول نمی کنه. یعنی اگر house always wins V رو انجام بدم ، NCR باهام دشمن میشه؟

داره خودمونی میشه system1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

الان مستر هوس از من می خواد که برادرهود آو استیل رو از بین ببرم.. بعدشم ان سی آر بهم گفته که اگه این کار مستر هوس رو انجام بده دیگه کمک هامو قبول نمی کنه. یعنی اگر house always wins V رو انجام بدم ، NCR باهام دشمن میشه؟
    اگه میزان تنفر ان سی ار ازت زیاد بوده باشه با این کار میزان تنفر بالاتر میره و ممکنه جزء دشمن اونا به حساب بیای ام اگه میزان تنفر این گروه ازت کم هست اگه این کار رو انجام بدی تا مقدار خیلی زیادی ان سی ار دور تو رو خط میکشه. به نظر من یه سیو از اینجای بازی رو نگه دار.چون دیگه پایان بازی به این قسمت بستگی داره و با نوع انتخابت میتونی پایان بازی رو عوض کنی و میتونی اگه بازی رو تموم کردی باز از همین سیو استفاه کنی تا پایان های دیگه بازی رو هم ببینی.ولی به نظر من با ان سی ار همکاری کنی خیلی قشنگ تره و میتونی رییس جمهور کشور رو هم ملاقات کنی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •