تو این مملکت تا چیزی رو به چشم نبینم قبول نمیکنم. ارایه بده جدولشو کامل حرفی نیست.
تو این مملکت تا چیزی رو به چشم نبینم قبول نمیکنم. ارایه بده جدولشو کامل حرفی نیست.
دوست عزیز طبق تصویری که شما گذاشتی این یعنی اینکه پیشگامان برای سرویس 8 مگابیت پهنای باند رو تا 24 مگابیت باز گذاشته؟
احتمالا شنبه وصل شه با مسخره بازی مخابرات چیا!!!!!
عجب شیر تو خریه ! فکر کنم یه بچه نشسته پای سیستمشون هرچی دلش می خواد تایپ می کنه
الان تو پنل من اصلا واسه 16 همچین حجمی نیست و اینکه 16 تا 24 فقط 3 ماه موجوده با حجم 900 گیگ
![]()
سلام . من الان اینترنت مخابرات دارم چطوری الان سرویس از پیشگامان بگیرم
یه جورایی تبلیغاتیه !
چون سرویس 8 دقیقا رو 8 بسته شده و همونقدر دانلود میده حتی با اینکه دان استریم مودم من رو 12 بسته شده .
گفتن بقیه رو هم میبرن بالا ولی برای من و خیلی های دیگه که حجم بالا مد نظرمون هست، سرویس 16 مگابیتش حکم طلا رو داره واسمون
دقیقا باید به خاطر این حرکت مثبتش تحسین بشه نه انتقاد.
گفتن بقیه تعرفه هاشونم عوض میکنن ولی برای من که حجم بالا مد نظرمه میام 16مگابیت پیشگامان میگیرم و مثلا برای شما یا کس دیگه که سرعت ها و حجم های دیگه ای میخواین، یه مقایسه از سرعت و حجم مورد نظر پیش خودتون انجام میدین و به شرکت مورد نظرتون کوچ میکنید. من که 4 دی آسیاتک تموم میشه و اگر تعرفه هاشو عوض کرد که 1 ماه میمونم تا تعرفه شرکت ها به ثبات برسه ولی اگر عوض نکرد درجا میام پیشگامان یا هر شرکت دیگه ای که تا 4 دی از پیشگامان در سرویس 16 مگابیت، حجم بین المللی بهتری ارائه بده
اول درخواست تخلیه میدین و بعد زنگ میزنید به پیشگامان و درخواست سرویس میکنید
پیشگامان تا الان دوبار که تعرفه ها رو عوض کرده فقط 16 مگ رو عوض کرده!!!
برای استریم 4k , fhd کسی میدونه به چقدر سرعت نیازه؟
سرچ کردم عدد های مختلفی بود
Last edited by shayan10-10; 18-12-2017 at 18:27.
برای استریم سرعت تک کانکشن باید بالا باشه من با فورجی ایرانسل امتحان کردم حدود 15 تا 20 مگ بود اگه سرعت تک کانکشنت هم همین حدود 16 مگ باشه احتمال زیاد بدون مشکل بتونی استریم کنی
دوستان پیشگامانی سلام
لطفا میشه راجب گیم با پیشگامان یه فیدبکی بم بدین اگه اصفهانی باشه ک چه بهتر
پینگ چطوره؟؟ دوستانی که ۸ مگ یا ۴ مگ دارن یه پینگ بگیرن بزارن اینجا
ضمن اینکه پروفایل گیم رو فعال کردن واسه سرویس چقدر هزینه میخواد؟ ایا یک بار هزینه باید بکنیم یا هر ماه باید پول بدیم؟
گیم برام مهمه
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)