سلام دوستان
قیمت: 440$
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام دوستان
قیمت: 440$
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باشه تست میکنم.میدونم سامسونگ همیشه با جاوا مشکل داشته ولی فکر کنم با سیستم عامل جدید به احتمال 98% این مشکل حل شده باشه.
ولی سعی میکنم دایی رو بیشتر به خودم نزدیک تر کنم
اون یارو تو موبایلستان احتمالا چرت گفته.بدنه این گوشی فلزیه و صفحه نمایشش هم که نسبت به بدنه داخل تره و اگر مستقیم بیافته ضربه نمی خوره .حالا چجوری میتونه گوشیش شکسته باشه؟
من خودم امنیا دارم 20 دفعه افتاده رو آسفالت و سنگ فرش خیابون و سرامیک و....... تا حالا که نشکسته![]()
Last edited by d.b23; 02-07-2010 at 14:31.
سلام دوستان.( شرمنده این خبرو دو جا گذاشتم چون بعضی کاربران صرفا فقط در یکی از این دو تایپیک حضور دارند.)
با وجود شنیده های زیاد در مورد ویژگیهای برتر سخت افزاری گوشیهای Wave و Galaxy S , اما ما زیاد در مورد یکی از ویژگیهای بسیار جذاب انها با نام Samsung Dive نشنیده ایم.
Dive توسعه ایی از سرویس ردیابی موبایل هست که از طریق وب به کاربران کمک میکند برای قفل کردن گوشی و یا پاک کردن اطلاعات ان در موارد دزدی یا مفقود شدن ان.
چیز دیگری که شما میتوانید از طریق وب انجام دهید دریافت یک اخطار به محض تغییر سیم کارت و دریافت موقعیت گوشی هست.
برای استفاده از این سرویس شما باید Mobile Tracker را بر روی گوشی خود فعال کنید و Samsung account خودتونو بهمراه گوشی الحاق کنید.
Samsung Dive فعلا در کشورهای انگلیس و المان موجود است و بزودی در کشورهای دیگر نیز قابل دسترسی است.
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 02-07-2010 at 15:04.
سلام.
کار خوبی میکنی عزیز
میگم چه امکان خوبی هست این Dive ها. میتونی آمار گوشیتو داشته باشی اگه بلایی سرش بیاد.
گوشی رو رفتم امروز خریدم.بدون گارانتی 420 تومان.صفحه اش باحاله انگار لیز هست و اصلا نمیشه روش خش انداخت یعنی ناخن روش وا نمیسته و لیز میخوره.ال سی دیش خیلی خیلی خیلی باحال و شفافه.از سیستم عاملش که فعلا سردرنیاوردمتاچش هم خیلی نرمه حس خوبی داره کار کردن باهاش.شارژشم از صبح تا حالا همش باهاش کار کردم خیلی خوب جواب داده.خوش دست و جمع و جورم هستش.کلا گوشی کاربردی هست.ولی یه چیزی که هست البته فقط فقط به نظرمن اینه که کلاس گوشی های دیگه رو نداره
با گارانتیش چند بود عزیز؟
لنز دوربنشم همینجوری ضد خشه؟
راستی مبارک باشه!!
در ضمن ال سی دی نیست، سوپر آمولده، ال سی دی می گی بهش بر می خوره ها!!
Last edited by {sahand}; 02-07-2010 at 23:03.
مرسی.منظورم از ال سی دی همون صفحه نمایشش بودعادته دیگه.با گارانتیشو نپرسیدم اصلا چون مرض گوشی خریدن دارم و هر ماه گوشی میگیرم معمولا بدون گارانتیشو میگیرم که زیاد ضرر نکنم.لنز دوربینشم همون حالت رو داره یکمم تو رفته که خش نیوفته.خیلی باحاله گوشی فکر کنم اگر مارکش بجز سامسونگ چیز دیگه ای بود قیمتش خیلی بالاتر ازین بود
مبارکه
در ابتدا چند تا عکس از گوشی و جعبه و لوازمش بزارید.
در ضمن اگه لطف کنی تمام قسمت های مهم رو بررسی کنید ممنون میشم (مثل gps - wifi و........)
چشم حتما این کارو میکنم توی اولین فرصت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)