تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 296 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

مرسي بابت راهنماييتون ممنونم

فقط ازتون ميخواستم اگه آي دي ياهو دارين واسم بذارين چند تا مشكل تو پچ اينا داشتم كه ميخواستم راهنماييم كنين البته اگه زحمت نشه
    سلام آقا حامد.لطفا پست اول رو دقیق بخونید.ما اصلا آنلاین بازی نمیکنیم.یعنی به آیدی پسورد و... نیازی نداریم.فقط آنلاین میشیم سیو لیگ رو که آخرین نفر گذاشته برمیداریم با تیم خودمون بازی میکنیم و دوباره میزایمش برای نفر بعد.اگه چند صفحه از انجمن رو بخونی متوجه روال کار ما میشی.ضمنا تو ایران برای بازی آنلاین حداقل باید 512 داشته باشی!با sent 256!!
    پس این محمد کجاست من تا ترکیب بهش ندم بازی نمی کنم.آخه خیلی بازی حساس هستش.
    راستی من فردا فقط تا حدود ساعت 11 صبح می تونم بیام و بعدش به هیچ وجه نمی تونم این جا بیام.اگه میشه برنامه هفته بعد رو حسین جان بگو تا بدونم بازی من کی هست.اگه فردا نبودم فوقش بازی منو بزن بره.
    وحید من چند بار پست دادم.خب اصلا همون سیوت رو بذار ولی مطمئنم که line up رو باید اینجا بگی یا عکس ازش بذار تا برات درستش کنم.فقط الان بازی لیورپول مونده بعدش ما هستیم.لطفا کمی سریعتر...

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید من چند بار پست دادم.خب اصلا همون سیوت رو بذار ولی مطمئنم که line up رو باید اینجا بگی یا عکس ازش بذار تا برات درستش کنم.فقط الان بازی لیورپول مونده بعدش ما هستیم.لطفا کمی سریعتر...
    انتخاب ترکیب رو روی گزینه دو بذار.راستی کامپیوتر خودش که تعویض نمی کنه درسته؟یه گزینه هم برای تعویض داره که روی انعطاف پذیر بذار.امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

وحید انعطاف پذیر چیه؟پنج تا گزینه داره که مثلا نوشته تعویض بازیکن وقتی داشت خسته میشد،تعویض وقتی بازیکن کاملا خسته بود و... گزینه auto sub رو ببین یکیش رو انتخاب کن.راستی با سیستم 4-5-1 بازی میکنی؟

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم بازیمو انجام دادم با نتیجه ی 1بر 0 بردم.از این بازی هیچی نگم بهتره.بازیه مذخرفی بود هیچ موقعیتی نداشتم.فقط روی یک سانتر و ضربه ی سر تورس به گل رسیدم.

سیو بازی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بازم سلام
    آقا محمد ميدونم كه آنلاين بازي نميكنين من منظوريم اين بود كه آي دي رو ميخوام چند تا مشكل دارم در ميون بذارم در مورد اديت pes2010 اگه شما يا آقا حسين لطف كنين ممنون ميشم آخه هيلي لازم دارم به كمك

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی امشب هم میتونیم چند تا بازیه دیگه انجام بدیما.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بازیهای هفته نهم
    تاتنهام ------------------------------------------منچستر سیتی --------------------------------- ساعت 8 صبح تا 2 بعد از ظهر
    هول سیتی -----------------------------------آرسنال-------------------------------------------- ساعت 2.30 تا 5.30 بعد از ظهر
    استوک سیتی -------------------------------چلسی------------------------------------------- ساعت 6 تا 7 شب
    استون ویلا -----------------------------------منچستر یونایتد-----------------------------------ساعت 7.30 تا 8.30 شب
    اورتون-----------------------------------------وستهم ------------------------------------------ ساعت8.30 تا 9.15 شب
    لیورپول ---------------------------------------بارنلی -------------------------------------------- ساعت 9.30 تا 10 شب

الان دیگه تقریبا روال بازیها دست هممون اومده . بنابراین اگر زمانی موقع برگزاری یک بازی من نتونستم بیام توی تاپیک خودتون برنامه رو ادامه بدین و اگر من نتونستم بازی خودمو انجام بدم یک نفر اینکار رو به کامپیوتر بسپاره تا بازی اجرا کنه . کی حاضره این کار رو در غیاب من بعهده بگیره ؟
    Last edited by 4039; 11-02-2010 at 23:30.

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

وحید انعطاف پذیر چیه؟پنج تا گزینه داره که مثلا نوشته تعویض بازیکن وقتی داشت خسته میشد،تعویض وقتی بازیکن کاملا خسته بود و... گزینه auto sub رو ببین یکیش رو انتخاب کن.راستی با سیستم 4-5-1 بازی میکنی؟
    سلام. منظور ایشون از انعطاف پذیر همون قسمت Auto Subs هست که باید روی 3 ( Flexible)قرار بگیره .

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

راستی امشب هم میتونیم چند تا بازیه دیگه انجام بدیما.
    اگه مسعود دوست داره میتونه بازیشو امشب انجام بده همینطور آرمین . عادل جان امشب دیگه مطمئنا نوبت بازی شما نمیشه .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. منظور ایشون از انعطاف پذیر همون قسمت Auto Subs هست که باید روی 3 ( Flexible)قرار بگیره .
    آره منظورم دقیقا همینه.راستی ترکیب حدودا حجمش 4 کیلوبایت هستش و اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط اگه میشه ساها رو در هر شرایطی توی ترکیب بذار چون مقابل تیم سابقش بازی می کنه و انگیزه داره
    Last edited by vahidgame; 11-02-2010 at 23:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •