پیداش کردم 20 میلی ولت نداشت 25 میلی دادم دو ، سه بار امتحان کردم اون هسته فعال نمیشه
بیشتر ولتاژ بدی چی میشه ؟باید کولر داشته باشی؟
پیداش کردم 20 میلی ولت نداشت 25 میلی دادم دو ، سه بار امتحان کردم اون هسته فعال نمیشه
بیشتر ولتاژ بدی چی میشه ؟باید کولر داشته باشی؟
دوستان راهی هست وقتی آنلاک میکنی دمای cpu رو بفهمی ؟
نرم افزار hwinfoدوستان راهی هست وقتی آنلاک میکنی دمای cpu رو بفهمی ؟
نشون نمیده عزیز
اینارو هم تست کردم pc-wizard و CPUID HWMonitor نشون ندادن
شما بعد از آنلاک کردن این مشکل رو دارین ؟ قبل از آنلاک نشون میده ؟ این مشکل هم میتونه از باگ نرم افزار و بایوس باشه و هم از خراب یا باگ در هسته های فعال شده
بله بعد از آنلاک غیر فعالش کنم دما رو نشون میده
اشتباها چند روز پیش به شما بجای دمای cpu دمای مین رو گفتم
خودم هم با وجودی که آنلاک نکردم در اکثر نرم افزار ها دمای core ها را 0 نشون میده
البته در hw monitor دمای پردازنده من بصورت تجمیعی در گزینه cpu tpn نمایش داده میشه
فکر می کنم occt هم دمای پردازنده را حین تست نشون میده
نه برای من اینطور نیست در همه ی برنامه ها که تست کردم دمای هسته ها رو به صورت تکی نشون میده بعد از آنلاک اصلا دما رو نشون نمیده مشکل از همین هسته هاست بعید میدونم از بایوس باشه
توی بخش مادربرد هم یه تاپیک زدم اما گفتم اینجا هم بگم شاید به اینجا مربوط میشه
دیروز که سیستم رو از sleep در اوردم یه دفعه سیستم ریبوت شد و بعدش که خواست بیاد بالا نوشته بود 4 هسته فعال شد . و برای یه مدتی دیگه سیستم بالا نمیومد و قبل از بوتِ ویندوز ، سیستم ریستارت میشد . رفتم توی safe mode و دوباره سیستم رو ریست کردم دیگه به صورت عادی ویندوز بالا میومد .
حالا مشکلم این 4 هسته هست که خود به خود فعال شده . یعنی چی ؟ خطر نداره واسه cpu که همینجوری خودش فعال شده ؟ چه کارش کنم ؟
من که تو اون تاپیک جوابتون رو دادم که !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)