سلام،برنامه تونل وجوندو،فیس بوکو باز نمیکنه،میشه یک برنامه دیگه معرفی کنید.ممنون از راهنماییتون.
سلام،برنامه تونل وجوندو،فیس بوکو باز نمیکنه،میشه یک برنامه دیگه معرفی کنید.ممنون از راهنماییتون.
من با فایر فوکس بازش میکنمسلام،برنامه تونل وجوندو،فیس بوکو باز نمیکنه،میشه یک برنامه دیگه معرفی کنید.ممنون از راهنماییتون.
مشکلی نیست که به برق باشه!نوع باتری های اپل فرق می کنه!
اون هم یعنی تعداد دفعه هایی که باتریت شارژ شده که تا۱۰۰۰تا برسه مشکلی نیست بعد از حجم شارژت کم می شه!
محتوای مخفی: مخفی
کلا شما دریافت نداری تا جایی که می دونم!
اما ارسال نباید مشکلی داشته باشه!!چه پیغام خطایی می ده؟؟؟!!
سلام. میگم کیبورد معمولی هم میشه به اپل وصل کرد؟ چه دکمه ای کار command رو انجام میده؟
حق با شماست.من ارسال دارم ولی دریافت ندارم.
خیلی مرسی منم تو نستم با فایر فاکس بازش کنم.
یعنی هیشکی پیدا نمیشه این مشکل منو حل کنه؟؟؟؟
وقتی میخام از یه سرور خاصدانلود کنم این ارور رو میده!!! :kCFErrorDomainCFNetwork error 303کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(Safari can’t open the page “lb.rapidpars.com/675877/5151/21/DiMa1.1.3_.zip”. The error is: “The operation couldn’t be completed. (kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:303) Please choose Safari > Report Bugs to Apple, note the error number, and describe what you did before you saw this message.)
با speed download هم دانلود نمیشه!! ولی با Opera دانلود میشه! سافاری رو ریست هم کردم و empty cache هم کردم ولی فایده ایی نداشت!
راهش رو که گفتم!اگه لینک رو مستقیم درspeed download بذاری دان میکنه!
تو نت بگرد!ما که گشتیم دلیل نبود واسش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)