تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 500 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام.
    من از وقتی آیفون 3gs گرفتم عاشق اپل شدم و قصدم اینه که به زودی یه لپتاپ اپل هم بگیرم در حد قیمتی 1800000 .چون از لپتاپ dell ام دیگه خوشم نمیاد!اما الان داشتم قیمت لپتاپهای وایو رو تو سایت نقش میدیدم دیدم که قیمتهاشون شاید نصفه لپتاپ اپل هستش!مثلا
    F11CGX/B
    که کانفیگش خیلی خوبه اما قیمتش 1400000 هستش!
    راستش دچار تردید شدم یکی کمک کنه و این ارزونی و گرونی رو برای من توجیه کنه!آیا ارزشش رو داره که آدم برای یه کانفیگ پایینتر هزینه ی بالاتری بده!
    (سیستم عامل برای من مهم نیست!همین الانش هم از ویندوز استفاده نمیکنم!رو لپتاپم اپن سوزه دارم)
    هیچ وقت اپل رو با سونی مقایسه نکنید . شاید کانفیگ بالاتر باشه ولی براتون کیفیت قطعات مهم نیست؟؟

ببین این رو همین الان یکی از دوستام تو همین فروم فرستاده . بین اپل و سونی شک کرد . دیشب سونی گرفته حالا پشیمونه می خواد پس بده

سونی سری sr/cto...اول می خواستم اپل بگیرم از ترس اینکه بعد مشکلی پیش بیاد و ... رفتم سر سونی و بی هیچ تحقیقی اینو خریدم...خلاصه بیخودی اصرار کردم اینچ پایین می خوام و سونی سری f رو نخریدم حالا مثل ... پشیمونم
    هر کی بین اپل و سونی شک کرد و رفت سرغ سونی در آخر پشیمون شد
    Last edited by mohsenfhm; 07-05-2010 at 15:42.

2. 2 کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام دوستان بالاخره تصمیم به خرید مک قطعی شد
    سلام . تصمیم خوبی گرفتین

مورد اول این هست که من دوست دارم لپ تاپ 13 داشته باشم ولی به من گفتن 13 ها از نظر قدرت از 15 ها ضعیف تر هستن و بهتر هست بری 15 بخری . کاری که من انجام میدم یک کاربر معمولی هستم که فیلم و فتوشاپ و عکس و موزیک و اینترنت گردی و چت کار میکنم و چیز خاصی ندارم باهاش یه موقع ها هم بازی در حد جی تی ای . از مغازه دار که میپرسم به من میگه بین 13 با 15 هیچ فرقی نیست و فقط چون بزرک هست قیمتش زیاده ولی بعضی ها میگن 15 قوی تره . اگه قویتره از چه نظر ؟
    بله 15 اینچ ها قدرت بالاتری دارند .

البته 13 اینچی ها هم در حد خودشون قوی هستند

چون تو کار فتوشاپ و گرافیک هستید بهتره همون 15 اینچی بگیرید.

نکته دوم در مورد این سی پی یو های جدید هست که داره میاد . کور آی 5 و کور آی 7 . به نظرتون برم همین کور 2 یا سنترینو بخرم و یا صبر کنم کور آی 5 و 7 بیاد و اونها رو بخرم ؟ البته یارو امروز به من میگفت هفته دیگه که بیاد دویست تومن مایه ش بیشتر از اینهاست . پول منم یک و 700 - 800 بیشتر نیس . حالا شما میگین صبر کنم ؟ 13 بگیرم و یا 15 ؟ قدرتشون برابره ؟
    نیاز به صبر کردن نیست چون مک بوک پروهای جدید وارد بازار شدن . 100 درصد مک بوک پروهای جدید رو بخرید .

نکته سوم این سی پی یو جدیدا که میاد فقط از نطر سی پی یو فرق دارن با این سنترینو ها و یا چیزای دیگش هم فرق میکنه و ارزش داره آدم اونا رو بخره ؟
    خیر فرقشون ایناس :

باطریشون از 7 ساعت به 10 ساعت رسیده
    گرافیکشون قوی تره

نکته چهارم سنترینو بهتره یا کور 2 ؟ یا هیچ کدوم ؟
    فکر کنم منظورتون core i7 بوده .

چون سنترینو و core 2dou یکی هستند

مدل خاصی هست که به من معرفی کنین ؟ هم توی 13 ها و هم توی 15 ها . چون هیچی از مک نمیدونم میترسم سرم کلاه بره و هر فروشنده ای به من یه چی میگه . نظر خودم یعنی ته دلم 15 مک بوک پرو هس ولی از 13 بدم نمیاد ولی میترسم ضعیف باشه
    این مدل 15 اینچی :

• Part Number: MC372LL/A
    • Processor: 2.53GHz Intel Core i5 processor with 3MB on-chip shared L3 cache
    • Memory (RAM): 4096MB DDR3 SDRAM (1066MHz)
    • Hard Drive: 500+ GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
    • Optical Drive: DVD±RW Super Drive DL
    • Battery: 77.5-watt-hour lithium-polymer battery
    • Display: 15.4-inch (diagonal) LED-backlit glossy widescreen display (1440x900)
    • Graphics: Intel HD Graphics and NVIDIA GeForce GT 330M(256MB GDDR3) with automatic graphics switching
    • LAN: 10/100/1000BASE-T (Gigabit) Ethernet
    • Wireless LAN: Wi-Fi (802.11n)
    • Speaker: Stereo speakers with subwoofers
    • BlueTooth: Built-in Bluetooth 2.1 + EDR
    • I/O: 2x USB 2.0/ 1x FireWire 800
    • Other: Mini DisplayPort , iSight Camera, Backlit Keyboard, Multi-Touch trackpad
    • Precision aluminum unibody,SD card slot
    • Operating System: Mac OS X v10.6 Snow Leopard
    • Weight: 2.54 kg
    • Naghsh Warranty 1 Year Warranty in Iran
    • Original Factory Warranty: 1 Year International Warranty
    • Country of Origin: Made in China

و اینم 13 اینچی :

• Part Number: MC375LL/A
    • Processor: 2.66GHz Intel Core 2 Duo processor with 3MB on-chip shared L2 cache
    • Memory (RAM): 4096MB DDR3 SDRAM (1066MHz)
    • Hard Drive: 320+ GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
    • Optical Drive: DVD±RW Super Drive DL
    • Battery: 63.5-watt-hour lithium-polymer battery
    • Display: 13.3'' WXGA LED-backlit Glossy display (1280x800)
    • Graphics: NVIDIA GeForce 320M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
    • LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet (RJ-45 connector)
    • Wireless LAN: Integrated Wi-Fi (802.11n)
    • Speaker: Stereo speakers with subwoofers
    • BlueTooth: Built-in Bluetooth 2.1 + EDR
    • I/O: 2x USB 2.0/ 1x FireWire 800
    • Other: Mini DisplayPort , iSight Camera, Backlit Keyboard, Multi-Touch trackpad
    • Precision aluminum unibody,SD card slot
    • Operating System: Mac OS X v10.6 Snow Leopard
    • Weight: 2.04 Kg
    • Naghsh Warranty 1 Year Warranty in Iran
    • Original Factory Warranty: 1 Year International Warranty
    • Country of Origin: Made in China

4. 3 کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

چرا یکی جواب منو نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
    امید جان کجایی؟

6. این کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چرا یکی جواب منو نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
    امید جان کجایی؟
    اره ایپد کرک شده هیچ کاریم نداره با یه کیلیک جیل میشه
    قیمت 16 gig فقط wifi نزدیک 800 پاییتخت میتونی پیدا کنی
    اینجا هم قیمت داره
    http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=983

8. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض سوال در مورد speck

سلام
    بعد از تجربه نوت بوكهاي hp, fujitsu siemens , sony , toshiba بالاخره عاقبت به خير شدم (به قول بچه ها 2 كيلو سيب خريدم mbp 991)
    دوست عزيز (microsoft 24) به توصيه شما بلافاصله يك speck خريدم ولي يك سوال :
    اين عكس يك speck براي سري 15" است :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همانطور كه در شكل مشخص است سطح زير نوت بوك پر از شيار است ولي speck من فقط در سمت چپ باز است و باقي شيارها بسته است .
    همه speck هاي 13 اينچ اينطوري هستند ؟ if ok آنوقت مشكلي در تبادل حرارتي در فعاليتهاي سنگين (مثل render طولاني مدت) پيش نمي آيد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

امید خان خیلی ممنون بابت جواب کاملی که نوشتی . ولی ای کاش قیمتش رو هم مینوشتی . من همون 15 رو تصمیم گرفتم بخرم ولی توی آمازون دیدم زده بود 1900 دلار توی ایران هم همین قیمت ها هست ؟

در مورد سی پی یو که برام نوشتی فرق همون سی پی یو های Core2 و Centrino 2 رو با Core i5 - Corei7 میخواستم بدونم که خیلی متفاوت هستن ؟ چون من میتونم یک 15 اینج با سی پی یو core 2 رو با قیمت 1600 و حتا 1400 بخرم ولی یه 15 corei5 رو بالای دو میلیون باید بخرم ... برای همین سوال کردم که بدونم خیلی بین این دو اختلاف هست و ارزش داره اینقدر هزینه کنم ؟ راستیتش هم اگه دو تومن یا بالاتر از دو تومن بشه پولم هم نمیرسه عجب گیری کردیم ها .. چی میشد از آسمون پول بیاد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

امید خان خیلی ممنون بابت جواب کاملی که نوشتی .
    انگاری سو تفاهم شده . من محسن هستم . امید جان ( microsoft24 ) استاد بنده هستند که فعلا حسابی سرشون شلوغه .

ولی ای کاش قیمتش رو هم مینوشتی . من همون 15 رو تصمیم گرفتم بخرم ولی توی آمازون دیدم زده بود 1900 دلار توی ایران هم همین قیمت ها هست ؟
    قیمت ها هنوز کامل مشخص و ثابت نیست چون تازه وارد شدن . ولی 13 اینچی حدود 1850 و 15 اینچی هم حدود 2100

در مورد سی پی یو که برام نوشتی فرق همون سی پی یو های Core2 و Centrino 2 رو با Core i5 - Corei7 میخواستم بدونم که خیلی متفاوت هستن ؟ چون من میتونم یک 15 اینج با سی پی یو core 2 رو با قیمت 1600 و حتا 1400 بخرم ولی یه 15 corei5 رو بالای دو میلیون باید بخرم ... برای همین سوال کردم که بدونم خیلی بین این دو اختلاف هست و ارزش داره اینقدر هزینه کنم ؟ راستیتش هم اگه دو تومن یا بالاتر از دو تومن بشه پولم هم نمیرسه عجب گیری کردیم ها .. چی میشد از آسمون پول بیاد
    بله .Corei7 و Core i5 از فن آوری جدید استفاده می کنن که هم سرعت بالاتری دارند و هم مصرف انرژی کمتری و یه سر و گردن از Core2 ها بالاترن .

نگران نباش همون مدل 15 اینچی بعد از حدود چند هفته به 2 تومن میرسه

---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------

دوستان همیشه در بازار وقت بسیاری صرف می کنیم که پایین ترین قیمت رو با بهترین گارانتی پیدا کنیم .
    شما می توانید پایین ترین قیمت رو از ما بگیرید .

در حال حاضر فروشگاه مجازی والاسان عرضه کننده لپ تاپ در برند هایLENOVO | ASUS | ACER| SONY | Apple | DEL |SAMSUNG

پیشاپیش مقدم شما را گرامی میداریم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز این کار شما خلاف قوانین انجمنه . امکان داره دوستان مدیر بهتون اخطار بدن . چون این یک پست تبلیغاتی به حساب میاد.

12. 2 کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

واقعا آیپد کرک شد
    بله .جیل شد

قیمت هاش چنده
    قیمت دقیق ندارم چون ثابت نیست . حدود 850

یعنی به نظر شما امید جان حالا که دیگه کرک شده مناسبترین پیشنهاد اینه یا اون مک بوک پرو که جدید اومده
    خب نمیشه گفت . نه آی پد میتونه کار مک بوک پرو رو کنه نه مک بوک پرو می تونه جای آی پد رو بگیره . بحثشون جداس

خود نمایندگی کرک می کنه تحویل می ده
    بستگی داره از کجا بگیرید . نمایندگی های معتبر چنین کاری نمی کنن . چون از نظر اپل این کار غیر قانونیه

راستی مثل بقیه وقتی که کرکه می شه از برنامه ها و بازی ها و... اصلش استفاده کرد یعنی خرید؟

باید از نسخه های کرک شده که تو نت پره استفاده کنید

به نظر شما امید جان
    شرمنده کوروش جان . چون امید خان این مدت سرش شلوغه زیاد نمی تونه بیاد فروم . به خاطر همین من جواب دادم

14. 2 کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

خواهش می کنم!
    منظورم اینه که وقتی که کرک شده می شه با مستر کارت از فروشگاه اپل برنامه های اصل رو دانلود و اجرا کرد دیگه نه؟؟؟
    من برای موندم بین مک بوک پرو و آیپد چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    (خواسته هام اینه که بتونم توش بازی های روز رو نصب و اجرا کنم(من کارم کنسوله)و برای گرافیک و رم پایینش می ترسم بخرمش بعد پشیمون بشم.بعد من فتوشاپ و ویژوال بیسیک کار می کنم پس می خوام برنامه های گرافیکی هم خوب اجرا بشن.کتاب الکترونیک هم می خوام که اینا همه ی خاصیت های آیپده ولی من از رم و گرافیک کمش می ترسم.شما می تونید به من اطمینان خاطر بدین؟؟؟؟؟)آخه مک بوک هم یه شکل و خوش فرمی خاص خودشو داره!!!!!!!!!!!!!!!!
    ممنون و ببخشید مثل همیشه زیاد شد!!!!

16. این کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

منظورم اینه که وقتی که کرک شده می شه با مستر کارت از فروشگاه اپل برنامه های اصل رو دانلود و اجرا کرد دیگه نه؟؟؟

ببین کوروش جان محصولات اپل رو جیل می کنن تا راحت بتونن از برنامه های کرک شده تو نت که خیلی زیاد و رایگان هست استفاده کنن .

وقتی جیل کنی دیگه نیاز نیست با مستر کارت و .... از فروشگاه اپل دانلود کنی . راحت و رایگان از همین سایت های ایرانی دانلود می کنی . جیل هم نکنی می تونی از فروشگاه اپل برنامه نصب کنی .

من برای موندم بین مک بوک پرو و آیپد چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    انصافا انتخاب سخته . چون هر دو محصول وسوسه کننده هستند .

ولی به نظرم مک بوک پرو بگیری بهتره . چون همه کار میتونی باهاش کنی . بعدا که پول دستت اومد آی پد بگیر . میدونی چرا ؟؟

چون آی پد سری اول که عرضه میشه و مسلما معایبی داره و در سری های بعد این معایب برطرف میشه . یکیش اینه که در شهریور ماه با سیستم عامل جدید عرضه میشه

بازی های روز رو نصب و اجرا کنم(من کارم کنسوله )
    برای بازی هم مک بوک پرو بهتره

من از رم و گرافیک کمش می ترسم.شما می تونید به من اطمینان خاطر بدین؟؟؟؟؟
    اگر برای بازی های روز می خوای خیر اطمینان خاطر نمیدم . چون آی پد برای بازی های سنگین طراحی نشده که

.

کوروش جان این فیلم رو دانلود کن نگاه کن . گرافیک آی پد دستت میاد . 13 مگا بایته

http://www.box.net/shared/vuzhypd7xp

18. 2 کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •