wag160n از رده خارج هست.
wag160n از رده خارج هست.
کلا مودم های برندی مثل ایسوز تو کمتر مغازه ای پیدا میشن.من خودم 2 تا پاساژ رفتم همشون تی پی لینک داشتن نه ایسوز!!
من که مودم دیگه ای نمیشناسم.
برای مورد سوم هم میتونید برنامه اش رو از سایت ایسوز بگیرید.ولی کلا لینک باید مستقیم مستقیمباشه یا تورنت.
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
بنظر من اگه میخواین اینقدر هزینه کنید ASUS N16 رو بخرید که کلی امکانات دارد!! هم کیفیت!
لینکسیس رو پیشنهاد نمیکنم.
البته با هزینه ی کمتر از این هم میشه مودم خوبی خرید.
Last edited by ArashMiniStar; 20-12-2011 at 20:28.
میشهدو تا مودم از تی پی لینک یکی یه آنتنه یکی دو آنتنه معرفی کنه؟از 8960 و 8901 جدیدتر چی اومده؟
Last edited by armin_punisher6; 20-12-2011 at 23:53.
سلام من میخوام برای galaxy s2 مودم وایرلس بخرم خونه ما دو طبقه است و دو تا خط تلفن یکی بالا ویکی پایین هست طبقه بالایی اکانت ADSL داره حالا با حداکثر 90 تومن چه مودمی بگیرم که واسه طبقه پایین هم جواب بده؟؟؟
یا الله کسی نیست؟؟
عزیز مودم ای دی اس ال دارین ؟ اگه دارین روتر پیشنهاد بدم.
اره مودم adsl دارم ولی وایرلس نیست - حالا روتر چیه؟؟؟
یعنی دیگه مودم ای دی اس ال نداره.فقط وایرلس هست که با کابل لن به مودم ای دی اس ال وصل مبشه.
ASUS RT N12U
TL-WR941NDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(برای ورود به سایت تی پی لینک آی پی رو عوض کنید.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر دو تا روتر های خوبی هستن.با امکانات خوب.
فقط اولی 2 تا آنتن داره.دومی 3 تا.پس اولی احتمالا برد بیشتر ولی دومی پوشش بیشتری داره.(یعنی نقطه کور کمتری دارد)
ضمنا برای استفاده از سرعت بیشتر و برد بهتر باید گیرنده شما هم از وایرلس سری N مخصوصا با پهنای باند 300 مگابایت پشتیبانی کند.
موفق باشید
اگه میشه قیمتهاشم لطف کنید بگین ، و اینکه از کجا بدونم لپ تاپم سری N رو پشتیبانی میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)