تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 83 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 823

نام تاپيک: سایپا 111

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان توجه داشته باشن که داشتن ترمز ABS به معنی این نیست که دیگه چرخ قفل نکنه!
    تو فشار بالا امکان داره به صورت مقطعی قفل هم بکنه که البته این قفل کردن دائمی نیست و سیستم اون رو رفع می کنه، در تمام خودروهای دیگه هم همین طوره. میزان خط ترمز هم بستگی مستقیم به قدرت ترمز و وزن یک خودرو و لاستیکها و چند عامل دیگه داره و فقط سیستم ترمز در این مورد مطرح نیست.
    در مورد منحرف شدن خودرو تو هوای بارانی با داشتن ترمز ABS هم توجه داشته باشین خودروی شما ABS داره نه ESP .
    مثل اینکه اشتباه گرفتین، کار ABS فقط و فقط جلوگیری از قفل کردن چرخهاست و بس. این ESP هست که مانع انحرافهای نا خواسته و چپ کردن و ... میشه. پس زیاد از خودروی خودتون و بهتر بگم ترمز ABS تون انتظار نداشته باشین، چه پراید، چه سمند و ...

داره خودمونی میشه alimzd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    اندرونی !

پيش فرض

من نمیدونم چی بگم ! این که نشد ترمز ! تا یه نم بارون میزنه ترمز تعطیله ! من سمند LX هم داشتم، اونم ABS بود ولی اصلا از این داستان ها باهاش نداشتم !! این به شکل بسیار خطرناکی لیز میخوره ! هیچ رقمه هم وای نمیسته ! بخاریش هم 1 ساعت طول میکشه تا گرم بشه و زمانی هم که گرم میشه بدجوری گرم میشه ! عیب فجیع بخاریش جدای از مورد قبلی اینه که وقتی برای 10 دقیقه بالای 80 برونی بخاری باد سرد میده !! یعنی کافیه بیرون برف بباره و درجه آمپر یه نمه از روی وسط بیاد پایین تا فحش دادنو به بخاری و متخصین جان بر کفه سایپا شروع کنی !!

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من نمیدونم چی بگم ! این که نشد ترمز ! تا یه نم بارون میزنه ترمز تعطیله ! من سمند LX هم داشتم، اونم ABS بود ولی اصلا از این داستان ها باهاش نداشتم !! این به شکل بسیار خطرناکی لیز میخوره ! هیچ رقمه هم وای نمیسته ! بخاریش هم 1 ساعت طول میکشه تا گرم بشه و زمانی هم که گرم میشه بدجوری گرم میشه ! عیب فجیع بخاریش جدای از مورد قبلی اینه که وقتی برای 10 دقیقه بالای 80 برونی بخاری باد سرد میده !! یعنی کافیه بیرون برف بباره و درجه آمپر یه نمه از روی وسط بیاد پایین تا فحش دادنو به بخاری و متخصین جان بر کفه سایپا شروع کنی !!
    خب با این وضع بخاری شما مشکل داره. این می تونه از ترموستات یا شیلنگهای انتقال آب باشه و خود رادیاتور بخاری هم باشه. شما باید ببری نمایندگی اینارو برات چک یا تعویض کنن.
    در مورد داغ کردن زیاد هم اون اهرم پایینی که نصف آبی و نصف قرمزه میزان گرمای خروجی بخاری رو تنظیم میکنه. هرچه قرمزتر گرمتر.
    من با توجه به توضیحات شما می تونم حدس بزنم که احتمالا ترموستات مشکل داره و باید سریعا بازدید بشه.

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

یک سوال:

برف پاک کن عقب شیشه شور هم داره؟ منظورم همون آب پاشش هست.

من هرچی گشتم ندیدم! جالبه که مخزن آب برای شیشه شور عقب تعبیه شده!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Programer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر کنم تو چراغ ترمز بالای شیشست

داره خودمونی میشه Hamid-Net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

111 lx هم داریم البته ، امروز سر 4 راه همچین یکی با این ماشین ویراژ میداد فکر کردم f16 ه بعد دیدم 111 lx ه ...

شماها تجربه با ال ایکس رو ندارین ؟
    مال من 111 LX هستش ...
    فرقش فقط ترمزشه که معمولیه .

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

یک سوال:

برف پاک کن عقب شیشه شور هم داره؟ منظورم همون آب پاشش هست.

من هرچی گشتم ندیدم! جالبه که مخزن آب برای شیشه شور عقب تعبیه شده!!!
    گلم همون کلید رو باید به سمت بالا فشار بدی و نگه داری اگه عمل نکنه یا آب منبع خالیه یا اینکه پمپت آسیب دیده...

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

فکر کنم تو چراغ ترمز بالای شیشست
    گلم همون کلید رو باید به سمت بالا فشار بدی و نگه داری اگه عمل نکنه یا آب منبع خالیه یا اینکه پمپت آسیب دیده...
    گیریم منبع خالیه و موتورشم خراب، با این حال باید محلی برای خروج آب وجود داشته باشه؟!

مشکل من همین جاست که آب پاش نه بالای شیشه نه زیرش نه توی چراغ ترمزش و نه توی برف پاک کنش!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Programer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من قبلا پراید مهمولی داشتم و الان 111 دارم. این ترمز abs نسبت به ترمز پراید معمولی سفت تره. این عادیه یا مشکلی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من قبلا پراید مهمولی داشتم و الان 111 دارم. این ترمز abs نسبت به ترمز پراید معمولی سفت تره. این عادیه یا مشکلی هست؟
    یعنی چی سفتره
    توضیح بدید لطفا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •