متاسفانه فقط چپ وراست داره ولي پايش معمولا يكم لق ميزنه كه باعث ميشه يكم بالا پايينم بره
در مورد تنظيمات هم تقريبا دلخواه ولي من بعدن برات يه تنظيمايي پ.خ ميكنم وقت شد![]()
متاسفانه فقط چپ وراست داره ولي پايش معمولا يكم لق ميزنه كه باعث ميشه يكم بالا پايينم بره
در مورد تنظيمات هم تقريبا دلخواه ولي من بعدن برات يه تنظيمايي پ.خ ميكنم وقت شد![]()
سلام
آقا این بلوتوث 690 چیه و چکاری انجام میدهد
خداحافظ
اين دكمه هاي جلو تي وي هست كه لمسي هستن ...
اينا نوري چيزي ندارن ؟؟؟؟ اخه خيلي واضح نيستن ... مخصوصا توو شب ...
بلوتوث؟
اگه منظورتون dlna wirless هست كه خوب معلوم اگه دستگاهي داشته باشيد كه اين قابليت رو داشته باشه مثله فكر ميكنم امنيا hd
ميتونيد فايلتون رو توي گوشي اجرا كنيد وروي ال سي ديتون هم ببينيد![]()
سلام
البته هنوز نخریدم ولی فروشنده گفت این مدل بلوتوث هم دارد و خواستم بدونم یعنی چی چکاری بیشتر انجام میدهد یعنی مثلا از طریق کاتمپیوتر هم میشود بلوتوث کرد با این تلویزیون
میشود بیشتر راهنمائی کنید چکار میکند
ممنون
والا من كه بلوتوثي نميبينم روي اين مدل B650![]()
سلام
آقا ببخشید سوال دیگری دارم ----- استرانگ 4652 دارم و از همون کابل های قدیم داره حالا برای استفاده در این b690 آیا باید حتما ----- را عوض کنم مثلا کانالهای ایرانی خارج از کشور و اروپا کیفیتشون با ----- های معمولی که کابل HDMI ندارند چگونه است البته برای کانالهای hd نمیخواهم همین کانالهای معمولی
هیلی ممنون
كيفيت پخش شبكه ها يكسانه ولي خروجي كه از رسيورتون ميگيريد ممكنه متفاوت باشه
شما اگهاز رسورتون خروجي hdmi بگيريد و به سامسونگتون بزنيد مطمئنا تصوير خيلي متفاوتي نسبت به كابل rgb بهتون خواهد داد![]()
آیا راهی هست که بوق روی اعصاب هنگام روشن کردن بی 690 را خاموش و غیر فعال کرد؟سر ظهر ها رو اعصابه!
من که چیزی تو منو هاش پیدا نکردم!
بلی مسلما راهی هست که این صدا رو حذف کنید . چون جناب hasan1974 از پاسخگویی من به کاربران ناراحت هستند می خوام بگذارم ایشون پاسخ شما رو بدند که از وجود ایشون هم استفاده بکنیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)