تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 62 از 94 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

پروفشنال yaghob.boss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مغز رایانه - CPU

پيش فرض

نه میخوام ببینم سرویس مخابارت مشکل داره با جی میل یا نه؟
    درسته واسه منم جی میل باز نمیشه

2. این کاربر از yaghob.boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دانشگاه آزادی ؟ یا سراسری ؟
    کجا همه دانشگا هها اینجوریه عزیز دلم . ما از دانشگاه فقط حق داریم دیتا ببریم بیرو . تازه مجوز می خوان برا حمل لپ تاپ
    وقتی پشت پی سی نشستی , اطلاعاتت رو تو یه فولدر میریزی . بعد میری پیش اونیکه رایت میکنه , اسم فولدرتو میگی یه سی دی هم میدی بهش . بعد از اینکه ایشون چک کردن داری چی می بری بیرون(کل فولدر ها رو چک میکنه که یه موقع فیلمی چیزی نبری بیرون ) , اونوقت برات رو سی دی رایت می کنه

تازه سرعت دانلود رو 80 می چرخه (اونم اول صبح که هیچکی تو سایت نیست )بعدش که شلوغ میشه کلا سیستم ها میخوابه ... تازه فلش پلیر هم رو پی سی ها نصب نکردن که بتونم براتون تست بگیرم
    حالا شما اسم دانشگاتو پخ کن ببینیم چی به چیه
    اگه اینطوری که تو میگی . باز هم مشکلی نیست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

گفتن !!!!!! ( خدا میدونه کی عملی بشه گفتنش که اسونه ) تا یک میلیون =ورت باید واگذار شه برای تهران و احتمالا تا اردیبهشت چون گفتند !! ادیبهشت منع قانونی برای دریافت 128 به بالا از بین میره و همه ملت میتونن با قیمت پایین سرویس بگیرن.
    حالا ببینیم این گفتنها کی عملی میشه.....
    گفته های قبلیشون هنوز تو نوبت عملی شدن هستن ! D:

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

گفته های قبلیشون هنوز تو نوبت عملی شدن هستن ! D:
    من جمله قرار دادن اکانت اینترنت پر سرعت در سبد خانوار ......
    خیلی مسخره است هاااا ولی اگه بشه که خوبه چه بدی داره خدا یا شکرت

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گل گفتي .....

دمت گرم....

نكنه دانشگاه يادگار امام هستي؟

تو دانشگاه ما ( آزاد ) 2 تا سايت IT داره هر كدوم 60 تا كاربر يكي براي پسرا و يكي براي دخترا. صبح اول وقت كه زياد شلوغ نيست تا 80 90 راحت ميره. اما از 10 به بعد افتضاح ميشه. دانشگاه شما باز خوبه مال ما ميگه فقط مقالات علمي حق داريد دانلود كني و بايد حتما فلش ببري تو سي دي نمي ريزه. تمام پوشه ها رو هم چك مي كنن ببينه يه وقت فيلمي چيزي دانلود نكرده باشي.
    از مسئول سايت دانشگامون خيلي بدم مياد داهاتي و عقب افتادس يادم باشه شنبه رفتم دانشگاه صبح اول وقت يه تست بگيريم بزار اينجا.
    دانشگاه آزادی ؟ یا سراسری ؟
    کجا همه دانشگا هها اینجوریه عزیز دلم . ما از دانشگاه فقط حق داریم دیتا ببریم بیرو . تازه مجوز می خوان برا حمل لپ تاپ
    وقتی پشت پی سی نشستی , اطلاعاتت رو تو یه فولدر میریزی . بعد میری پیش اونیکه رایت میکنه , اسم فولدرتو میگی یه سی دی هم میدی بهش . بعد از اینکه ایشون چک کردن داری چی می بری بیرون(کل فولدر ها رو چک میکنه که یه موقع فیلمی چیزی نبری بیرون ) , اونوقت برات رو سی دی رایت می کنه

تازه سرعت دانلود رو 80 می چرخه (اونم اول صبح که هیچکی تو سایت نیست )بعدش که شلوغ میشه کلا سیستم ها میخوابه ... تازه فلش پلیر هم رو پی سی ها نصب نکردن که بتونم براتون تست بگیرم
    حالا شما اسم دانشگاتو پخ کن ببینیم چی به چیه
    بيخيال بابا!!!!!!! جدي ميگيد؟؟

ما صبح هارد خالي ميبريم، شب پر شده برميگردونيم

دلم براتون كبابه. واسه ما اگه لپ تاپ داشته باشي و قبل از ساعت 8 بري سرعت دانلود حدود 1 مگ هست ولي از 8 به بعد سرعت مياد روي 100. ولي ميشه با دو يا چند تا اكانت مختلف دانلود گذاشت كه هركدوم سرعتش 100 هست. بنابراين سرعت كلي به تعداد اكانت ها زياد ميشه.من دانشگاه دولتي هستم.
    تازه وايرلسش پسورد نداره. خونه هاي كوچه بغلي واسه خودشون صفا ميكنن

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

بچه ها دانشگاه ما این بدبختیارو نداره،یعنی میری تو سایت همه یا آهنگ دانلود میکنن یا بازی یا ...
    اما سرعت رو مثه اینکه بستن رو 128،البته من همیشه موقعی رفتم که سایت پربوده،وایرلسش هم همینطوره،نمیشه بلایی سرش آورد که سرعتش بیشتر شه ؟؟؟؟

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا یکی قضیه رو برای ما هم روشن کنه لطفاً ما امروز رفتیم بالاخره بعد چند هفته اکانت ما رو هم دادن ولی 128 بیشتر نمی‌دن اصلاً که؟! با اینکه ما از طریق هیئیت علمی اقدام کرده بودیم ولی کلاً 128 میدن چون من دیدم بعضی از دوستان صحبت از 1 مگ میکنن گفتم بپرسم قضیه چیه؟‌ آیا باید کار خاضی انجام داد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقا یکی قضیه رو برای ما هم روشن کنه لطفاً ما امروز رفتیم بالاخره بعد چند هفته اکانت ما رو هم دادن ولی 128 بیشتر نمی‌دن اصلاً که؟! با اینکه ما از طریق هیئیت علمی اقدام کرده بودیم ولی کلاً 128 میدن چون من دیدم بعضی از دوستان صحبت از 1 مگ میکنن گفتم بپرسم قضیه چیه؟‌ آیا باید کار خاضی انجام داد؟
    جواب شما رو اینجا دادن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون کسی هم که میگفت 2تا 1 مگ گرفته درجا خالی بسته بود و اصلا ادبیاتش به هیئت علمی نمیخورد.

10. این کاربر از ایدون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گفتن !!!!!! ( خدا میدونه کی عملی بشه گفتنش که اسونه ) تا یک میلیون =ورت باید واگذار شه برای تهران و احتمالا تا اردیبهشت چون گفتند !! ادیبهشت منع قانونی برای دریافت 128 به بالا از بین میره و همه ملت میتونن با قیمت پایین سرویس بگیرن.
    حالا ببینیم این گفتنها کی عملی میشه.....
    منبعشو ميشه بگي؟ همين برداشتن منع قانونيو ميگم

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

جواب شما رو اینجا دادن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون کسی هم که میگفت 2تا 1 مگ گرفته درجا خالی بسته بود و اصلا ادبیاتش به هیئت علمی نمیخورد.

کاملا باهاتون موافقم
    اگه ایشون راست میگفت بعد اون درخواست من مبنی بر تست از idm دیگه غیبش نمیزد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •