درسته واسه منم جی میل باز نمیشه
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
درسته واسه منم جی میل باز نمیشه
اگه اینطوری که تو میگی . باز هم مشکلی نیستدانشگاه آزادی ؟ یا سراسری ؟
کجا همه دانشگا هها اینجوریه عزیز دلم . ما از دانشگاه فقط حق داریم دیتا ببریم بیرو . تازه مجوز می خوان برا حمل لپ تاپ
وقتی پشت پی سی نشستی , اطلاعاتت رو تو یه فولدر میریزی . بعد میری پیش اونیکه رایت میکنه , اسم فولدرتو میگی یه سی دی هم میدی بهش . بعد از اینکه ایشون چک کردن داری چی می بری بیرون(کل فولدر ها رو چک میکنه که یه موقع فیلمی چیزی نبری بیرون) , اونوقت برات رو سی دی رایت می کنه
تازه سرعت دانلود رو 80 می چرخه (اونم اول صبح که هیچکی تو سایت نیست )بعدش که شلوغ میشه کلا سیستم ها میخوابه... تازه فلش پلیر هم رو پی سی ها نصب نکردن که بتونم براتون تست بگیرم
حالا شما اسم دانشگاتو پخ کن ببینیم چی به چیه
گفته های قبلیشون هنوز تو نوبت عملی شدن هستن ! D:
من جمله قرار دادن اکانت اینترنت پر سرعت در سبد خانوار ......
خیلی مسخره است هاااا ولی اگه بشه که خوبه چه بدی داره خدا یا شکرت![]()
گل گفتي .....
دمت گرم....
نكنه دانشگاه يادگار امام هستي؟
تو دانشگاه ما ( آزاد ) 2 تا سايت IT داره هر كدوم 60 تا كاربر يكي براي پسرا و يكي براي دخترا. صبح اول وقت كه زياد شلوغ نيست تا 80 90 راحت ميره.اما از 10 به بعد افتضاح ميشه.
دانشگاه شما باز خوبه مال ما ميگه فقط مقالات علمي حق داريد دانلود كني
و بايد حتما فلش ببري تو سي دي نمي ريزه. تمام پوشه ها رو هم چك مي كنن ببينه يه وقت فيلمي چيزي دانلود نكرده باشي.
از مسئول سايت دانشگامون خيلي بدم مياد داهاتي و عقب افتادسيادم باشه شنبه رفتم دانشگاه صبح اول وقت يه تست بگيريم بزار اينجا.
بيخيال بابا!!!!!!! جدي ميگيد؟؟دانشگاه آزادی ؟ یا سراسری ؟
کجا همه دانشگا هها اینجوریه عزیز دلم . ما از دانشگاه فقط حق داریم دیتا ببریم بیرو . تازه مجوز می خوان برا حمل لپ تاپ
وقتی پشت پی سی نشستی , اطلاعاتت رو تو یه فولدر میریزی . بعد میری پیش اونیکه رایت میکنه , اسم فولدرتو میگی یه سی دی هم میدی بهش . بعد از اینکه ایشون چک کردن داری چی می بری بیرون(کل فولدر ها رو چک میکنه که یه موقع فیلمی چیزی نبری بیرون) , اونوقت برات رو سی دی رایت می کنه
تازه سرعت دانلود رو 80 می چرخه (اونم اول صبح که هیچکی تو سایت نیست )بعدش که شلوغ میشه کلا سیستم ها میخوابه... تازه فلش پلیر هم رو پی سی ها نصب نکردن که بتونم براتون تست بگیرم
حالا شما اسم دانشگاتو پخ کن ببینیم چی به چیه![]()
ما صبح هارد خالي ميبريم، شب پر شده برميگردونيم
دلم براتون كبابه. واسه ما اگه لپ تاپ داشته باشي و قبل از ساعت 8 بري سرعت دانلود حدود 1 مگ هست ولي از 8 به بعد سرعت مياد روي 100. ولي ميشه با دو يا چند تا اكانت مختلف دانلود گذاشت كه هركدوم سرعتش 100 هست. بنابراين سرعت كلي به تعداد اكانت ها زياد ميشه.من دانشگاه دولتي هستم.
تازه وايرلسش پسورد نداره. خونه هاي كوچه بغلي واسه خودشون صفا ميكنن![]()
بچه ها دانشگاه ما این بدبختیارو نداره،یعنی میری تو سایت همه یا آهنگ دانلود میکنن یا بازی یا ...
اما سرعت رو مثه اینکه بستن رو 128،البته من همیشه موقعی رفتم که سایت پربوده،وایرلسش هم همینطوره،نمیشه بلایی سرش آورد که سرعتش بیشتر شه ؟؟؟؟
آقا یکی قضیه رو برای ما هم روشن کنه لطفاً ما امروز رفتیم بالاخره بعد چند هفته اکانت ما رو هم دادن ولی 128 بیشتر نمیدن اصلاً که؟! با اینکه ما از طریق هیئیت علمی اقدام کرده بودیم ولی کلاً 128 میدن چون من دیدم بعضی از دوستان صحبت از 1 مگ میکنن گفتم بپرسم قضیه چیه؟ آیا باید کار خاضی انجام داد؟
جواب شما رو اینجا دادن:
اون کسی هم که میگفت 2تا 1 مگ گرفته درجا خالی بسته بود و اصلا ادبیاتش به هیئت علمی نمیخورد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبعشو ميشه بگي؟ همين برداشتن منع قانونيو ميگم
کاملا باهاتون موافقم
اگه ایشون راست میگفت بعد اون درخواست من مبنی بر تست از idm دیگه غیبش نمیزد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)