تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 290 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

اي خدا چطوري صب كنم تازه ممكنه بيشتر از 2 هفته طول بكشه حوصله ندارم ترجمه كنم
    Hello everyone
    Our TODO-list is pretty short now! Currently we’re working on:

• Master server code (for server list)
    • No-render mode for dedicated server
    • LAN host info socket
    • Rendering server browser window as overlay (it’s a separate window at the moment)
    • Hi there
      Here’s some quick Q&A:
    • Q: Do I have to run the game again to connect to another IP?
      A: Yes and No. The game runs with pre-set server IP from the loader (F9 triggers connection), but you can use a console command to connect elsewhere, for example:
      >> tk_connect_mp 192.168.0.15 28960
    • Q: So, we are getting a console?
      A: Yes, even three. One, called WinConsole is a separate window, second, called DevConsole is a custom overlay console visible in-game. Third one is the original console, but it can be opened only with the .159 build of the game. You can type in commands using all three of them!
    • Q: Why on the videos we don’t see any console being used?
      A: Simple, I was using FRAPS for the video capturing and it doesn’t capture separate windows such as WinConsole.
    • Q: Server-browser?
      A: Yes, final loader will have a server browser with 2 tabs: online games (internet connection required) and local games (no interned connection required).
    • Q: What about our stats?
      A: Loader will ask you for your ‘ID name’ which will be locally assigned to your stats/power-ups etc. Nickname can be set using a different edit box (currently changeable using the console).
    • Q: Will it be possible to host a game for more than 18 players?
      A: I need to test how stable this patch is. If the tests go fine I will put it into the final version.
    • Q: Dedicated server mode. How is it?
      A: Loader will run the game with super-minimum gfx requirements. WinConsole will be open. Later, loader will automatically execute server.cfg file. Map rotation should work. Remote administration – maybe, depends on the demand.
    • Q: Why is it Steam-less? It will allow pirates to run the game!
      A: Well, two reasons. First one, steam emulation is a key feature which makes it all work. It’s not just optional. Second, with your original Steam, our loader could be detected as a cheat and your account could get banned. We might code a DRM module that would make sure user has a legit copy installed, but DRMs as we all know, can be easily bypassed, resulting all this hard work being a waste of time.

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کلاه بردار؟
    شما میری 4 تومن میدی بازی..........اونوقت انتظار داری...؟!؟!!؟؟
    عرضه داری برو اصلش رو بخر........دیگران رو هم متهم به کلاه برداری نکن.............
    باعرضه بابا خیلی باحالی
    خوب مگه اونا کلاه سر کسی نمیگذارن؟ لابد فکر میکنی ما سر اونا کلاه میگذاریم بی عرضه اونیه که عقلش نمیرسه کلاهبرداری یعنی همین کرک کردنا منم میرم کرک شدشو میخرم چون چاره ای ندارم چون تو این خراب شده اون بی سواداییو که سرشون نمیشه حتی کرک کردنم بلد نیستن اسمشونو گذاشتن عرضه کننده عرضه کننده بی عرضه!! واقعاً خاک...
    در ضمن بی عرضن و کلاهبردار هردوش باهم چون اولاً همون کرکم نمیتونن مثل آدم انجام بدن دوماً کلاهبردارن با استناد به منطوق مواد ق.م.ا
    Last edited by dashmojtaba; 21-01-2010 at 19:27.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

اقا اينجا دعوا نكنيد
    و خبر باز هم مهم بالا خره كلي گشتم ژيدا كردم اين رو دانلود كنين بريزين تو محل zerogear رو از ستيم zerogear demo رو اجرا كنيد
    مشكل ستيم ديكانكت حل شده و همچنين اقا ايران كمبود بازي كن داره واسه همينه كه ميره دنبال بازي هاي خارجي ميگرده و همچنين واسه همينه كه وقتي دارين باخارجيا بازي ميكنين kick ميشين چون ping تون خيلي ميره بالا واسه همين host migiration error ميده
    ولي با اين حال دلتونو خوش نكيند ممكنه teknogods تاخير كنه واسه همين بياين با روش هاي 2-3 روزه بازي كنيم تا non-steam بياد وراحت شيم :دي
    لينك
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    هر دوشون يكي هستن و در ضمن كسايي كه از تكنيك knife only استفاده ميكنن بدونن ها infinity ward همه ي باگ هارو تو 177 درست كرده و ديگه نميتونن وقتي ئستشون يه لعنتي هست مثل ميمون بودون يا نميتونن با model 1887 زود زود تير بزنن :دي
    اه از شانس ما ديكه كلا 175 از كار افتاد اينو امتحان نكنيد
    نه 175 از كار نيفتاده اين بار ستيم خيلي استراتژيك عمل مرد افرين بهش
    اقا جان ستيم كاري كرد كه همه ي hacker ها دست به كار شن و به نظر خودشون يه كاري بكنن ولي
    ما فقط ميتونيم با كسايي بازي كنيم كه هم ورژن هستيم لعنتي ....
    يعني الان يكي داره 175v1 رو كلكل ميكنه يكي 175v2 يكي 175v3 و 175v5 اه ديگه خسته شديم بايد حتما يدونه كرك وجود داشته باشه كه همشون عين هم باشن مثلا همه با كرك 176 (كه وجود نداره)بازي كنن مثل قديم steam سرمون كلاه گذاشت و ما هم فكر ميكرديم خيلي زرنگيم و داريم از كرك استفاده ميكنيم
    Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 21-01-2010 at 20:27.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

باعرضه بابا خیلی باحالی
    شما هم خیلی با نمکی گوگولی
    خوب مگه اونا کلاه سر کسی نمیگذارن؟
    کلا شما چند پهلو صحبت میکنی!!!!
    یه بار گیر میدی به بازی(بازیساز)....
    دیگه عمراً بازیای آنلاین این کلاه بردارارو بخرم!
    یه بار به پخش کننده بازی....
    اسمشونو گذاشتن عرضه کننده عرضه کننده بی عرضه!! واقعاً خاک...
    یه بار به هکر ها(اونایی که کرک و پچ و... میسازن)
    در ضمن بی عرضن و کلاهبردار هردوش باهم چون اولاً همون کرکم نمیتونن
    یه بار به گیمر ها...
    عرضه یه سرور درست کردنم ندارن بدبختای عقب مونده اینقدم ادعاشون میشه

استفاده کردیم از صحبتاتون.....

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

اقا ناراحت نشين جنگ نكنيد بياين اينو ببينيد خوش شين اون پايين console نوشته خيلي زود تر از اوني كه فكر كردين پخش ميكنيم :دي
    کد:

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

آقا این جا رو مثه تایپیکه wow نپوکنید !

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چشک چشم چشم اصلاً گورپدر کرکو بازی آنلاینو اینا همش فدای سر یه تار موی همه گیمرا تموم شد

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

یه توصیه :

3-4 هفته کم خرجی کنید و مقتصد زندگی کنید پولش جور میشه !

حیف این عنوان رو از دست بدین

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من تو سایت بازی سنتر رفتم اونجا بیشتر نباشن کمتر نیستن تو آنلاین این بازی پس بعید میدونم تعداد ایرانیا نسبت به بقیه کم باشه ضمناً من خودم چندبار با خارجیا بازی کردم اتفاقاً بهترم میشد کانکت شد! حالا نمیدونم رو چه حسابی میگید به خاطر خارجی بودنشون کیک میشیم
    اینقد سر این بازی کفری شدم اونور دعوام شد یه هفته بن شدم
    در ضمن ما که دیگه آب از سرمون گذشت صبر میکنیم ببینیم چی میشه

داره خودمونی میشه sepanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با سلام.آقا ما رفتیم آموزشی(سربازی)برگشتیم چقدر بازی اومده ها.من این بازی رو تموم کردم حالا می خوام آنلاین بازی کنم.پست اول رو خوندم اما انگار دیگه قابل استفاده نیست. واسه اینکه قاطی نکنم لطف کنید بگید آخرین روش ها و فایل ها چیه که باید دان کنم و کدوم روش بهتره؟ این بازی zero gear رو که 300 مگ هست بالاخره بگیریم یا دیگه این روش کار نمیکنه؟ من Call Of Duty Modern Warfare 4 رو قبلا آن بازی کردم اما این انگار یه جوره دیگش.ممنون منتظرم
    Last edited by sepanta; 22-01-2010 at 12:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •