تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 66 اولاول ... 1252585960616263646566 آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

dada_zebel جان ممنون از پست هاتون
    ولی من خودم 46 اینچ این مدل رو دارم و راستش خیلی از مشکلات شما رو ندارم. مثل با تاخیر پخش کردن فایل از usb یا سیاهی بد پنل که در اولین پستتون فرمودین
    فقط اون مورد 4:3 پخش کردن : راستش من که یه فیلم بین حرفه ایم تا حالا هیچ فیلمی رو به صورت 4:3 ندیدم. همه فیلم ها wide هستن. فقط dvd ها wide نیستن که اونم اتوماتیک بوسیله dvd player ها wide میشن. بقیه فرمت های رایج مثل divx, mp4, mkv همه wide هستن. پس در تی وی هم wide پخش میشه. همین طور فایل های dat به صورت 4:3 هستن که اونم با تقلب، معمولا بالا و پایین فیلم به صورت مصنوعی سیاهی گذاشتن که باعث میشه فیلم wide بشه.اگرم نداشت اون سیاهی ها روT باز هم dvd player های پیشرفته اون فایل هارو هم wide می کنن.
    می مونه فایل های ضبط شده از ----- : شبکه های ماهواره ای sd چون همه 4:3 و 3:2 هستن و متاسفانه usb b690 هم قابلیت تبدیل 4:3 به 16:9 رو نداره بنابراین همون هم طور پخش میشه. ولی اینجا یه نکته هست: همون رسیوری که باهاش فایل های ts ضبط میکنی می تونه این مشکل رو رفع کنه. یعنی فایل ts ضبط شده رو به صورت wide نشون میده . پس این مشکلم خود به خود حل میشه.

البته اینم بگم که این مشکل که چون کناره های فایل های 4:3 مدت زیادی سیاهی می مونه ممکنه به تی وی اسیب بزنه هست ولی بیشتر در ال سی دی های قدیمی بود.در ال سی دی های جدید راحت می تونین تا 2-3 ساعت یه تصویر رو ثابت نگه دارین و مطمئن باشین که هیچ مشکلی پیش نمیاد. اگرم به تنظیمات screen saver همین تی وی برین می بینین که حداقل زمان برای اتوماتیک فعال شده اسکرین سیور 2 ساعته.یعنی از 2 ساعت شروع شده تا به بالا.پس احتیاج نیست هر چند دقیقه وسط فیلم بزنین یه شبکه دیگه که مثلا مشکلی پیش نیاد برای تی وی. حتی خیلی از شبکه های ماه واره هم که تماما فیلم پخش می کنن ممکنه تا 1-2 ساعت بالا و پایین صفحه سیاه بمونه.
    پس مطمئن باشین هیچ مشکلی پیش نمیاد

بی690 تنها پلیری هست که می تونه زیرنویس فارسی srt بخونه (در پلیر های دیگه باید به idx تبیدل بشه).
    البته زیرنویس های idx رو با هر زبانی نمی خونه

ضمنا این امکانات جانبی برای این نیست که سامسونگ تی ویش رو بفروشه. برای اینه که خریدار از دستگاه های اضافی با مارک دیگه بی نیاز بشه. یعنی سامسونگ همه چیز رو برای خودش می خواد. مطمئن باشید سامسونگ به خاطر همین usb کلی برده رو قیمت تی وی و مجانی این قابلیت رو اضافه نکرده.

سیاهی پنل هم در حد خیلی خوبیه. (0.07 کاندلا بر متر مربع) و از بهترین های بازاره (گرچه در بازار بهترش هم پیدا میشه) شاید اون چیزی که شما دیدین به خاطر خود سورس یا تنظیم نبودن تی وی بوده باشه. می خودم در تصویر های خیلی روشن، در کنارش سیاهی های خیلی عمیق رو هم دیدم.

گرچه مشکلاتی مثل روان نبودن تصویر در سورس های سریع یا وجود lag در بازی ها هم داره
    در کل شما هیچ محصول بدون مشکلی رو نمی تونید پیدا کنید

2. 3 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با تشکر از امیر عزیز
    من lan را امروز امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت . البته وایرلس نه . در حالت lan دست بازتر میشه کار کرد . فقط عیبش اینه که بای تو کامپیوتر و نحوه شبکه کردن وارد باشی و برای افراد معمولی سخته.در ضمن وقتی از neuview media player استفاده میکنی کیفیت تصویر پخش شده خیلی بهتر میشود.
    دوستان نظر من هم در مورد usb اون چیزی بود که لمس کردم . والا با این tv پدر کشتگی که ندارم . باور کنید در مورد سالم بودن فرمتها مطمئنم ولی در usb بیشتر فرمت ها را نه اینکه پخش نمی کنه بلکه فقط اول یه پیغام " فرمت ساپورت نشده " میاره بعد از 10 ثانیه شروع به پخش میکنه
    حالا شاید از فریمور پنل باشه که اونو هم آپدیت میکنم نتییجه رو میگم
    اون دوستی هم که میگه مشکل 4:3 با یک پچ قابل حله به این سادگی هم نیست .و نیاز به یه موش آزمایشگاهی داره ( یه tv با پنل فاتحه دار )
    دوست عزیز

من این کار رو خودم انجام دادم که دارم میگم. منتها خیلی ها دلشون نمیاد تلویزیونی که نزدیک 1 تومن پولشو دادن دستکاری کنن.

4. این کاربر از m_jasour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------

و اما تاخیر در پلی بعضی فایل ها من به شخصه همچین مشکلی رو مشاهده نکردم دوست عزیز البته لازم به ذکر هست من فریمور پنل رو همون روز که خریدم آپدیت کردم. احتمالا این مشکل شما بر می گرده به فریمور های قدیمی که بر روی پنل هستش پیشنهاد میشه پنل رو آپگرید کنید.

----

امیر عزیز
    من پلاسما b650 دارم . میشه بهم بگید که از کجا باید بفهمم که فایل اپدیت براش آمده و یا نه و چطوری باید اپدیت کنم فریمور دستگاه رو ؟
    Last edited by amirardallan; 17-02-2010 at 16:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با تشکر از امیر عزیز
    من lan را امروز امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت . البته وایرلس نه . در حالت lan دست بازتر میشه کار کرد . فقط عیبش اینه که بای تو کامپیوتر و نحوه شبکه کردن وارد باشی و برای افراد معمولی سخته.در ضمن وقتی از neuview media player استفاده میکنی کیفیت تصویر پخش شده خیلی بهتر میشود.
    دوستان نظر من هم در مورد usb اون چیزی بود که لمس کردم . والا با این tv پدر کشتگی که ندارم . باور کنید در مورد سالم بودن فرمتها مطمئنم ولی در usb بیشتر فرمت ها را نه اینکه پخش نمی کنه بلکه فقط اول یه پیغام " فرمت ساپورت نشده " میاره بعد از 10 ثانیه شروع به پخش میکنه
    حالا شاید از فریمور پنل باشه که اونو هم آپدیت میکنم نتییجه رو میگم
    اون دوستی هم که میگه مشکل 4:3 با یک پچ قابل حله به این سادگی هم نیست .و نیاز به یه موش آزمایشگاهی داره ( یه tv با پنل فاتحه دار )
    سلام دوست عزیز
    در مورد LAN میشه بیشتر توضیح بدید؟ آخه من امروز تو یکی از نمایندگی های سامسونگ بودم و در مورد شبکه کردن و ... پرسیدم که گفت نمیشه (البته من وایرلس رو سوال کردم) شما با کابل به تلویزیون وصل کردید؟
    همه فایل های درون کامپیوتر درون ال سی دی نمایش داده میشه؟ به عبارتی میشه از ال سی دی بعنوان صفحه نمایش کامپیوتر استفاده کرد؟
    من دنبال امکان برقراری ارتباط بدون سیم با کامپیوتر هستم (یک چیزی مثل بلوتوث ال جی) آیا سامسونگ همچین امکانی داره؟

7. این کاربر از arash_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    در مورد LAN میشه بیشتر توضیح بدید؟ آخه من امروز تو یکی از نمایندگی های سامسونگ بودم و در مورد شبکه کردن و ... پرسیدم که گفت نمیشه (البته من وایرلس رو سوال کردم) شما با کابل به تلویزیون وصل کردید؟
    همه فایل های درون کامپیوتر درون ال سی دی نمایش داده میشه؟ به عبارتی میشه از ال سی دی بعنوان صفحه نمایش کامپیوتر استفاده کرد؟
    من دنبال امکان برقراری ارتباط بدون سیم با کامپیوتر هستم (یک چیزی مثل بلوتوث ال جی) آیا سامسونگ همچین امکانی داره؟
    چون لپ تابم وایرلس نداره نتونستم . ولی بهترنپه اینکارو بکنی که مودم وایرلس adsl رو به tv وصل کنی. بعدا اونو با کامپیوترت شبکه کنی . باید در مورد شیوه شبکه کردن یه کمی اطلاعات اولیه و آشنایی از اصطلاحات داشته باشی تا بتونم بهت کمک کنم

9. این کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من هنوز خرید نکردم دوست عزیز ولی با شبکه تا حدودی آشنایی دارم
    در مورد موردم هم وایرلس نیست ولی اگر لازم باشه عوضش میکنم

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    پنل 690 دارای فن آوری DLNA هست
    DLNA مخفف Digital Living Network Alliance است که ترجمه تحت اللفظی فارسی آن می‌شود "اتحادیه شبکه زندگی دیجیتالی". DLNA استانداردی است که توسط تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی استفاده می‌شود تا برای لوازم الکترونیکی موجود در یک خانه، امکان به اشتراک گذاری محتویات رسانه‌ای دیجیتالی (مانند فیلم، عکس و موسیقی) در یک شبکه خانگی بوجود آید به صورت بی سیم. بعبارت ساده تر، اگر دستگاهی را با این حروف و لوگو دیدید بدانید که این دستگاه قادر است محتویات دیجیتالی دستگاه دیگر (مثل موسیقی، ویدئو یا عکس موجود در کامپیوتر شخصیتان) را پخش یا محتویات دیجیتالی خود را در اختیار دستگاهی دیگر متصل به یک شبکه کامپیوتری، قرار دهد. بعنوان مثال اگر سینمای خانگی شما به این سیستم مجهز باشد با اتصال آن به کامپیوتر شخصیتان از طریق wirless می‌توانید موسیقی، فیلم و عکسهای موجود در کامپیوترتان را به سینمای خانگی فرستاده و آنها را مشاهده یا بشنوید.

برخی از نرم‌افزارهای سازگار با DLNA عبارتند از:

ArcSoft TotalMedia 3.5

CyberLink Media Server 2

PlayON from MediaMall

TVMOBiLi - A free DLNA/UPnP Media Server for Windows 7 , Mac OS/X and Linux

Windows Media Player 12

برخی از سخت‌افزارهای سازگار با DLNA عبارتند از:

Sony Roomlink devices

Hewlett Packard Media Vault home servers

Mobile Phones: Omina Hd samsung ....

اتفاقا چند وقت پیش با گوشی omina hd که دارای فن آوری DLNA هست به صورت بی سیم وصل شدم به پنل و کنترل گوشی رو از پنل بر عهده داشتم و همچنین فایل hd 720 رو بدون هیچ مشکل و تاخیری راحت تو پنل دیدم !

امکان شبکه شدن پنل 690 به صورت سنتی هم هست,در این صورت شما نیاز به یک کابل شبکه معمولی دارید و نیاز مبرم به داشتن کارت شبکه onboard و غیر onboard هم فرقی نمیکنه تریجا کارت شبکه باشه,کابل رو یه سر به کارت شبکه متصل می کنی و سر دیگه رو به پنل,برنامه SAMSUNG PC Share Manager یرو دانلود یا از سی دی موجود در پک نصب کرده و رنج ip در پنل و سیستم رو مشخص می کنید و در انتخا conect میزنید .وقتی پنل با سیستم متصل شد شما می توانید فایل های موجود کل در هارد سیستم اعم از عکس موزیک و حتی فایل های 1080p full hd رو share کنید و در پنل مشاهده کنید همچنین کنترل فایل ها رو با ریموت کنترل پنل بر عهده می گیریند.

. می خودم در تصویر های خیلی روشن، در کنارش سیاهی های خیلی عمیق رو هم دیدم.
    حقیقتا قدرت پنل در نمایش رنگ سیاه یا همون black level رو باید تو نماهای تاریک سنجید حدود 70 درصد پنل های بازار در تصاویری ادغامی رنگ های تیره و روشن با هم مشکلی از بابت رنگ سیاه ندارن,مشکل اساسی بیشتر پنل ها به خصوص lcd led در تصاویری با نماهای تاریک و یه دست تیره هست که از نشون دادن رنگ سیاه عاجز هستن و مشکی به سمت سرمه ای و بعضا آبی سوق پیدا میکنه.

رنگ مشکی پنل 690 در نماهای یه دست تیره و تاریک در بعضی نقاط کمی به سمت سرمه ای سوق پیدا میکنه ,به نظر من بلک لول این پنل برای تکنولوژی ال سی دی به خصوص با این قیمت در سطح مطلوبی قرار دارد ولی در مبنای مقایسه و کلی با پنلی چون جی 10 در سطح متوسطی هستش.

امیر عزیز
    من پلاسما b650 دارم . میشه بهم بگید که از کجا باید بفهمم که فایل اپدیت براش آمده و یا نه و چطوری باید اپدیت کنم فریمور دستگاه رو ؟
    شما مدل دقیق پنلت رو واسم بنوس فایل فریمور به روز رو واست بزارم ,می خوام ببین پنلت چه ریجن و چه سایزی هست پشت پنلت رو نگاه کنی رو برچسب مشخصات دقیق ذکر شده .
    Last edited by Ami R 940; 18-02-2010 at 20:46.

12. 4 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حقیقتا قدرت پنل در نمایش رنگ سیاه یا همون black level رو باید تو نماهای تاریک سنجید حدود 70 درصد پنل های بازار در تصاویری ادغامی رنگ های تیره و روشن با هم مشکلی از بابت رنگ سیاه ندارن,مشکل اساسی بیشتر پنل ها به خصوص lcd led در تصاویری با نماهای تاریک و یه دست تیره هست که از نشون دادن رنگ سیاه عاجز هستن و مشکی به سمت سرمه ای و بعضا آبی سوق پیدا میکنه.

رنگ مشکی پنل 690 در نماهای یه دست تیره و تاریک در بعضی نقاط کمی به سمت سرمه ای سوق پیدا میکنه ,به نظر من بلک لول این پنل برای تکنولوژی ال سی دی به خصوص با این قیمت در سطح مطلوبی قرار دارد ولی در مبنای مقایسه و کلی با پنلی چون جی 10 در سطح متوسطی هستش.
    درسته. متاسانه این مشکل رو داره. ولی اگه بخوایم منطقی به این مشکل نگاه کنیم دلیل این امر اینه که کنتراست تصویر در صحنه های تاریک یه فیلم، خود به خود پایین میاد. یعنی یه فیلم با صحنه های تاریکش و با کیفیت بد SD ش می تونه کنتراست نهایی رو که چشم ما می بینه به شدت پایین بیاره. ولی خب این مشکل هست توی این پنل.
    نمی دونم جی 10 توی همین صحنه های چه جوری عمل می کنه ولی نمیشه منکر شد که بخش زیادی از این مشکل به خاطر فیلم، یعنی سورسمون که sd هست بوجود میاد. با این حال اگه تلویزیونی این مشکل رو کمتر بروز بده صد درصد قابل ستایشه . پیشنهاد میشه شما که هردو پنل رو دارین یه مقایسه تصویری توی صحنه های تاریک یه فیلم بذارین. خیلی خوب میشه
    پس دوستان اگه زیاد فیلم ترسناک می بینن زیاد سراغ این پنل نرین

راستی چرا تنظیمات تصویر بی690 رو ارسال نکردین؟؟ (من از رو نمیرم انقدر میگم تا کالیبراسیون تون رو بذارین)
    اگه وقت ندارین من گزینه هارو بنویسم شما جلوشونو پر کنین فقط. ها؟؟

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

درسته. متاسانه این مشکل رو داره. ولی اگه بخوایم منطقی به این مشکل نگاه کنیم دلیل این امر اینه که کنتراست تصویر در صحنه های تاریک یه فیلم، خود به خود پایین میاد. یعنی یه فیلم با صحنه های تاریکش و با کیفیت بد SD ش می تونه کنتراست نهایی رو که چشم ما می بینه به شدت پایین بیاره. ولی خب این مشکل هست توی این پنل.
    نمی دونم جی 10 توی همین صحنه های چه جوری عمل می کنه ولی نمیشه منکر شد که بخش زیادی از این مشکل به خاطر فیلم، یعنی سورسمون که sd هست بوجود میاد. با این حال اگه تلویزیونی این مشکل رو کمتر بروز بده صد درصد قابل ستایشه . پیشنهاد میشه شما که هردو پنل رو دارین یه مقایسه تصویری توی صحنه های تاریک یه فیلم بذارین. خیلی خوب میشه
    پس دوستان اگه زیاد فیلم ترسناک می بینن زیاد سراغ این پنل نرین

راستی چرا تنظیمات تصویر بی690 رو ارسال نکردین؟؟ (من از رو نمیرم انقدر میگم تا کالیبراسیون تون رو بذارین)
    اگه وقت ندارین من گزینه هارو بنویسم شما جلوشونو پر کنین فقط. ها؟؟
    کنتراست نقشی در این قضیه نداره! دلیلش این هستش پلاسما نور مورد نیاز پیکسلهاشو رو خود هر پیکسل تولید و تایین میکنه و تحت هر شرایط برای تولید رنگ مشکی پیکسلهارو خاموش نگه داشته میشه ولی LCD برای تولید نور پیکسل ها از بک لایت کمک می گیره در پشت صفحه LCD عامینه بگم یک صفحه سفید رنگ نور پشتی هست که همیشه روشنه و پیکسل ها از این صفحه نور دهی که اصطلاحا بهش بک لایت میگن تامین نور می کنند . و LCD باید برای نشون دادن رنگ مشکی باید بتونه این نور رو به طور کامل دفع کنه که از انجام این کار عاجز هست و همیشه مقداری نور درز پیدا میکنه به همین دلیل هست که LCD ها در نمایش رنگ مشکی مشکل دارن!
    یه مسئله ای که نیاز می دونم تاکید کنم من هر معیاری سنجیدم تو بهترین سورس 720p یا 1080p بوده و هیچ وقت ملاک صحبت هام sd نبوده . اختلاف تو این پنل های بین تصاویر با سورس Sd نهیتا به 10 15 درصد میرسه , در تصاویر Sd مهم ترین ملاک upscaling هست .

در رابطه با کالیبره حتما میزارمش همین وقتا متاسفانه وقت نمیشد و فراموش می کردم .

موفق باشی
    Last edited by Ami R 940; 18-02-2010 at 23:21.

15. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کنتراست نقشی در این قضیه نداره! دلیلش این هستش پلاسما نور مورد نیاز پیکسلهاشو رو خود هر پیکسل تولید و تایین میکنه و تحت هر شرایط برای تولید رنگ مشکی پیکسلهارو خاموش نگه داشته میشه ولی LCD برای تولید نور پیکسل ها از بک لایت کمک می گیره در پشت صفحه LCD عامینه بگم یک صفحه سفید رنگ نور پشتی هست که همیشه روشنه و پیکسل ها از این صفحه نور دهی که اصطلاحا بهش بک لایت میگن تامین نور می کنند . و LCD باید برای نشون دادن رنگ مشکی باید بتونه این نور رو به طور کامل دفع کنه که از انجام این کار عاجز هست و همیشه مقداری نور درز پیدا میکنه به همین دلیل هست که LCD ها در نمایش رنگ مشکی مشکل دارن!
    شما استاد مایی ولی :
    پس چرا در صحنه های معمولی که به غیر از سیاهی، رنگ های دیگه مثل سفیدی یا رنگ های دیگه هم هست، سیاهی ها رو خوب نشون میده (یا بهتر بگم مشکل به سرمه ای میل کردن رو نداره دیگه). مگه در این صحنه ها هم نباید به قول خودتون: نور های اون قسمت سیاهی رنگ رو دفع کنه؟
    یا مثلا چرا در صحنه هایی که تیتراز فیلم رو می نویسه (که پس زمینه تماما به غیر از نوشته ها تاریک هست) باز هم اون مشکل رو نداره. چون طبق حرف خودتون :
    حقیقتا قدرت پنل در نمایش رنگ سیاه یا همون black level رو باید تو نماهای تاریک سنجید
    پس چرا در یک صحنه تمام تاریک مشکل داره و در یک صحنه دیگه (تیتراژ) مشکل نداره؟

یه مثال بزنم : دیروز داشتم press tv میدیم، چند نکته کاملا مشخص بود :
    - توی یه قسمت، شبکه داشت با تیتراز ساخت دست خودش شبکه رو معرفی و تبلیغ می کرد، توی این قسمت کیفیت شبکه انقدر بالا بود که فکر نمی کردی این یه شبکه sd با حداکثر سورس 576p هست. یه قسمتش نصویر کاملا سیاه شد و کم کم روشن شد (خورشید طلوع کرد خیر سرشون) ولی هیچ وقت مشکل سرمه ای بودن رو نداشت
    - توی قسمت بعدش اعلام کرد که پاکستان بمب گذاری شده و اینا... (چه خبر غیر منتظره ای ). تصویر توی شب فیلم برداری شده بود و از شبکه ملی پاکستان با سورس بدش ضبط شده بود (در حالی که سورس پرس تیوی هنوز همون 576*720 بود) ولی سیاهی ها شدیدا به سرمه ای می خورد
    - خبر بعدیش درباره سرما توی لهستان بود که از تصاویرش از شبکه های اروپایی (که وضعیت خیلی بهتری از شبکه ی پاکستان دارن) ضبط شده بود. خوشبختانه در یه شات لهستان رو در شب نشون داد که تقریبا با تاریکی شب پاکستان برابر بود، ولی اون وضعیت سرمه ای بودن خیلی کمتر دیده میشد (البته هنوز یه کمی وجود داشت ولی خدایی خیلی کمتر ازخبر پاکستان بود)
    توی هر 3 قسمت، سورس پرس تی وی همون 576*720 بود ولی خیلی کیفیت ها با هم فرق داشتن یعنی به سورس شبکه ای که خبر ها ازشون ضبط شده بود ربط داشت.
    می خوام بگم توی قسمت اول که تیتراژ دست ساز پخش شد، تیتراژ مثل trailer های بازی ها، بهترین گرافیک رو داشت. ولی مثلا فلان فیلم divx که شات ها تاریک زیادی داره هزار بار rip میشه تا بدست ما میرسه تا جایی که من خودم سیاهی های بعضی هاشون رو توی تلویوزیون های لامپی هم سرمه ای دیدم

چقدر حرف زدم..... در کل نمی خوام مشکل بی690 توی بیش از حد سرمه نشون دادن سیاهی ها رو نقض کنم

یه مسئله ای که نیاز می دونم تاکید کنم من هر معیاری سنجیدم تو بهترین سورس 720p یا 1080p بوده و هیچ وقت ملاک صحبت هام sd نبوده . اختلاف تو این پنل های بین تصاویر با سورس Sd نهیتا به 10 15 درصد میرسه , در تصاویر Sd مهم ترین ملاک upscaling هست .
    البته منظور من از تست روی تصاویر sd اپسکیلش نبود. منظورم این بود که چه مقدار از این مشکل به سرمه ای میل کردن به خاطر سورس SD بودن پیش میاد. کاری به اپسکیل ندارم

گرچه بماند که تست پنل روی این سورس ها (720 و 1080) یه طور هایی گول زدن خودمون هست. منظورم همه نوع تستی هست. چون چه بخوایم چه نخوایم 95 درصد سورس هامون sd هستن. حالا کاری ندارم کدوم پنل چند درصد بهتره. فعلا بحثمون روی سیاهی هست.
    شما که هردو پنل رو دارین اگه زحمت بکشین یه تست سیاهی با سورسی که عمومیت بیشتری داره، مثلا divx که عمومشون با رزولیشن 272*640 (wide) هستن بذارید خیلی خوب میشد.

در رابطه با کالیبره حتما میزارمش همین وقتا متاسفانه وقت نمیشد و فراموش می کردم .
    موفق باشی
    ممنون. منتظریم

17. 3 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •