dada_zebel جان ممنون از پست هاتون
ولی من خودم 46 اینچ این مدل رو دارم و راستش خیلی از مشکلات شما رو ندارم. مثل با تاخیر پخش کردن فایل از usb یا سیاهی بد پنل که در اولین پستتون فرمودین
فقط اون مورد 4:3 پخش کردن : راستش من که یه فیلم بین حرفه ایم تا حالا هیچ فیلمی رو به صورت 4:3 ندیدم. همه فیلم ها wide هستن. فقط dvd ها wide نیستن که اونم اتوماتیک بوسیله dvd player ها wide میشن. بقیه فرمت های رایج مثل divx, mp4, mkv همه wide هستن. پس در تی وی هم wide پخش میشه. همین طور فایل های dat به صورت 4:3 هستن که اونم با تقلب، معمولا بالا و پایین فیلم به صورت مصنوعی سیاهی گذاشتن که باعث میشه فیلم wide بشه.اگرم نداشت اون سیاهی ها روT باز هم dvd player های پیشرفته اون فایل هارو هم wide می کنن.
می مونه فایل های ضبط شده از ----- : شبکه های ماهواره ای sd چون همه 4:3 و 3:2 هستن و متاسفانه usb b690 هم قابلیت تبدیل 4:3 به 16:9 رو نداره بنابراین همون هم طور پخش میشه. ولی اینجا یه نکته هست: همون رسیوری که باهاش فایل های ts ضبط میکنی می تونه این مشکل رو رفع کنه. یعنی فایل ts ضبط شده رو به صورت wide نشون میده . پس این مشکلم خود به خود حل میشه.
البته اینم بگم که این مشکل که چون کناره های فایل های 4:3 مدت زیادی سیاهی می مونه ممکنه به تی وی اسیب بزنه هست ولی بیشتر در ال سی دی های قدیمی بود.در ال سی دی های جدید راحت می تونین تا 2-3 ساعت یه تصویر رو ثابت نگه دارین و مطمئن باشین که هیچ مشکلی پیش نمیاد. اگرم به تنظیمات screen saver همین تی وی برین می بینین که حداقل زمان برای اتوماتیک فعال شده اسکرین سیور 2 ساعته.یعنی از 2 ساعت شروع شده تا به بالا.پس احتیاج نیست هر چند دقیقه وسط فیلم بزنین یه شبکه دیگه که مثلا مشکلی پیش نیاد برای تی وی. حتی خیلی از شبکه های ماه واره هم که تماما فیلم پخش می کنن ممکنه تا 1-2 ساعت بالا و پایین صفحه سیاه بمونه.
پس مطمئن باشین هیچ مشکلی پیش نمیاد
بی690 تنها پلیری هست که می تونه زیرنویس فارسی srt بخونه (در پلیر های دیگه باید به idx تبیدل بشه).
البته زیرنویس های idx رو با هر زبانی نمی خونه
ضمنا این امکانات جانبی برای این نیست که سامسونگ تی ویش رو بفروشه. برای اینه که خریدار از دستگاه های اضافی با مارک دیگه بی نیاز بشه. یعنی سامسونگ همه چیز رو برای خودش می خواد. مطمئن باشید سامسونگ به خاطر همین usb کلی برده رو قیمت تی وی و مجانی این قابلیت رو اضافه نکرده.
سیاهی پنل هم در حد خیلی خوبیه. (0.07 کاندلا بر متر مربع) و از بهترین های بازاره (گرچه در بازار بهترش هم پیدا میشه) شاید اون چیزی که شما دیدین به خاطر خود سورس یا تنظیم نبودن تی وی بوده باشه. می خودم در تصویر های خیلی روشن، در کنارش سیاهی های خیلی عمیق رو هم دیدم.
گرچه مشکلاتی مثل روان نبودن تصویر در سورس های سریع یا وجود lag در بازی ها هم داره
در کل شما هیچ محصول بدون مشکلی رو نمی تونید پیدا کنید