دوست عزیز نبود. راستی تو about وزژنش 2.0.1 هست درسته؟
دوست عزیز نبود. راستی تو about وزژنش 2.0.1 هست درسته؟
مسعود جان باید آپدیت کنی به 2.1 تا live wallpaper اضافه بشه .
بنچمارک مایلستون در حالت معمولی و آورکلاک (با ورژن 2.1 آندروید )
![]()
جانی جان کجایی پیدات نبود؟! مال من cpu score روی 1GHz برابر با 769.5637 شد.
راستی بنچمارک shadow رو چجوری گرفتن؟! گوشی بعدی منه ها!!!!! بدون 2.2 ترکونده با 2.2 دیگه چی میشه!!
این Froyo معلوم نیست کی می خواد برای مایلستون بیاد؟
![]()
Last edited by Po0yAn; 01-06-2010 at 16:26.
سلام .خوبی عزیز؟ منم هستم در خدمتتون. البته این بنچمارک ها با quadrant هستن پویان جان , من تست کردم ولی چون نتایجو آنلاین چک میکنه و اینترنتم ضعیفه جواب نداد , اسکرین شات هاشم توی کلوپ گالکسی گذاشتم. shadow توی verizon دیگه تایید رسمی شده و یه نفر این بنچمارک ها رو با نسخه ی prototype گرفته اینجوری نیست که دست همه باشه. 2.2 رو من همین امروز از همین دوستم که فیرمویر میده پرسیدم گفت خیلی زودمنم منتظرم , خدایی اگه چیز باحالی نبود غصشو نمیخوردیم ولی خیلی خداس.
سلام
جانی ما منتظریم... نصب برنامه روی مموری کارد حله دیگه؟؟؟؟ اونوقت سرعتش پایینتر نمیاد نسبت به زمانی که روی حافظه گوشی نصب میشد؟؟؟
ممنون
اینجوری که شنیدم گوگل خود برنامه سازها رو موظف کرده که این قابلیت رو توی برنامه بذارن که بشه توی مموری نصب بشه, احتمالا هم اول کار مموری کارت رو تقسیم کنه به چند قسمت یه قسمت رو بذاره واسه این که برنامه توش نصب بشه, برنامه ها معمولا کم حجم هستن واسه همین مشکلی پیش نمیاد ولی الان مثلا با app2sd بنچمارکها یکمی نتایجشون ضعیف میشه, باید دید.
با سلام به همه من بالاخره امروز گوشی رو خردیدم(با تشکر از راهنمایی جانی جان!) دوستمونم زحمت کشید تمام برنامه ها رو ریخت فقط یه سوال که واسه من پیش اومده اینه که چراغ دوربین کی روشن میشه؟پویان جان اون برنامه ها که واسه موزیک دادی تو پاندا پیدا نمیشه از کجا گیر بیارم؟ آخه منم مثل خودت اگه موزیک گوش ندم بدن درد میگیرم
![]()
مبارکت باشه عزیز. والا فلش گوشی با گزینه ی flash on اون سمت راست توی گزینه ها روشن میشه . موزیک پلیر رو هم نمیدونم پویان عزیز چی معرفی کردن, خودشون میاد میگن ولی فعلا اینا رو داشته باشید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون 3 رو هم اگه پیدا کنی عالیه موزیک پلیرشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پی نوشت :
بچه ها این رو هم تست کنین خیلی باحاله :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by johnypersian1656; 02-06-2010 at 10:49.
بفرمایید دوست عزیز, آخرین ورژن هست جفتشون:
bTines:
Meridian:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از هر دو استفاده می کنم, ولی meridian رو خیلی قبولش دارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مباركت باشه عزيز
خيرش رو ببيني![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)