تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 71 اولاول ... 1252585960616263646566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 706

نام تاپيک: نتایج نهایی کنکور 88

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

نه خير ميشه من شدم 1203 منطقه 1 رتبه كشوريم شد 2089
    مهم اینه که به بکس منطقه 2 ظلم شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان من هم با رتبه ی 2598 منطقه 1 مهندسی شیمی شیراز قبول شدم

3. 3 کاربر از bn_ha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام دوستان من هم با رتبه ی 2598 منطقه 1 مهندسی شیمی شیراز قبول شدم
    بهت تبریک میگم دو تا از دوستام همکلاسیتن خواستی بگو معرفیت کنم بهشون

5. این کاربر از pouria007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه transfer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مهم اینه که به بکس منطقه 2 ظلم شده
    چه ظلمي؟؟؟؟
    جز اينه كه شما با رتبه كشوري 4500 رتبتون ميشه 1200 و ما اينجا با رتبه كشوريه 2089 ميشم 1203؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بهت تبریک میگم دو تا از دوستام همکلاسیتن خواستی بگو معرفیت کنم بهشون
    ممنون دوستاتون شیرازین؟
    راستی دانشگاه شیراز چرا اینقدر دیر داره ثبت نام می کنه؟اون وقت کی کلاسها شروع می شه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

چه ظلمي؟؟؟؟
    جز اينه كه شما با رتبه كشوري 4500 رتبتون ميشه 1200 و ما اينجا با رتبه كشوريه 2089 ميشم 1203؟؟؟؟؟
    برو بابا من اگه تهران بودم با این درصدام الآن داشتم برق خواجه نصیر می خوندم
    ممنون دوستاتون شیرازین؟
    نه
    راستی دانشگاه شیراز چرا اینقدر دیر داره ثبت نام می کنه؟اون وقت کی کلاسها شروع می شه؟
    آره دوستم گفت من شاخ در اوردم

9. 2 کاربر از pouria007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

اونا فقط به معدل خالص کتبی ( بدون لحاظ نمرات مستمر ) کار دارن . بقیه ی معدل هارو اگه 20 هم باشه باید بذاری در کوزه آبشو بخوری !!!
    منم معدل کتبیم 18 به بالا شده دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih eia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

كسي دانشگاه كاشان قبول نشده؟ من برادرم مكانيك شبانه كاشان قبول شده حالا مونده بره يا يك سال ديگه بخونه.كسي نميدونه چه جور دانشگاهي هست؟

داره خودمونی میشه pedram abbasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

13

آقا اصلا بحث با شما فایده نداره.... می دونی چرا؟
    خودت می گی با من در مورد دانشگاه تهران فقط یکی دوبار صحبت کردی بعد می گی قرار نیست که همه پست های خودت مربوط به من باشه.... حالا اونوقت خودت جواب من به یه نفر دیگه در مورد نیاز مندی های همشهری رو مورد بحث قرار می دی!!!! ما بالاخره نفهمیدیم ........ شما می تونی پست های من به دیگر اشخاص رو نقد کنی ولی من نمی تونم !!! واقعا عجیبه.........

اول میگی منظور از "ما" بحث کردن بلد نیستیم خودم رو هم شامل می شه بعد میای میگی: منظورم هر کسی که با من بحث می کنه"راحت شدی"...... به این کار چی میگن؟ فرافکنی آره؟؟؟......

بالا خره تکلیف رو روشن کن بحث کردن چه جوریه؟ مثل اینکه طبق گفته شما بحث کردن انواع و اقسام داره که اونی که مورد نظر شما هست "بحث کلی" نام داره که یه مطلبی رو دست میگیریم و دوتا از این ور دوتا هم از اون ور میگیم بعد ما بین این مطالب پر است از حرف های ضد و نقیض ......!!! آخرش هم به طرفمون می گیم: لطفا منطقی صحبت کنید! این هم از دیگر عجایب بحث با شما.....

اما برسیم به رشته عمران و م شیمی................

فقط یه جا نشون بده که من تو پستم به شما عمران و م شیمی رو مقایسه کرده باشم... مثلا گفته باشم این از اون بهتره یا بدتره.....
    این شما هستید که به طور مرتب می خواهید این دو رو با هم مقایسه کنید....من دارم میگم عمران اون رشته مرده ای که شما فکر می کنید نیست.....
    شما باز هم به منبع موثق برای پی بردن به بازار کار رشته ها اشاره نکردید!!! به 3 نفر اشاره کردین که هنوز دارن درس می خونن اون هم کجا؟ امریکا.... نمی دونم چه ربطی به ایران داره!!!! بعد رفتین با اساتید و تمامی دانشجویان تهران صحبت کردین بعد اومدید اینجا آینده رو پیش بینی می کنید!!

بله من هم می تونم برات اینجوری دلیل بیارم که من هم هر دانشجوی عمرانی رو که دیدم و ازش سوال کردم که اگه برمیگشتی از اول باز هم عمران رو انتخاب می کردی؟ وهمه اونها با اشتیاق فراوان می گفتن بله .....
    اما این صحبت ها که دلیل نمیشه واسه خوب بودن یا بد بودن یه رشته.... این که عمران از رشته اول در گذشته الان اومده شده سوم چهارم که دلیل بر مرده بودن این رشته نمیشه....

شما ببین چقدر تقاضا واسه مهندس عمران وجود داره و چقدر واسه مهندس شیمی...به خودت نگو که خوب pedram abbasi که مهندسی شیمی از دانشکده فنی داره پس کار تو این رشته واسم تا حدی تضمینه.... یا amirmon که مهندسی عمران از صنعتی اصفهان داره پس کار پیدا کردن واسش یه مقدار راحت تره.... یا فلان کس از فلان دانشگاه مهندسی گرفته پس خیلی راحت تر می تونه بره تو بازار کار.... شما نگاه کن ببین آیا مهندسین شیمی از دانشگاه های سطح پایین تر هم شانس کافی واسه ورود به بازار کار دارن؟؟؟ من بهت قول می دم که تو عمران این شانس رو دارن... حتی از در پیت ترین دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مهندس عمران می تونه با سختی بیشتر خودش رو بالا بکشه ولی آیا تو مهندسی شیمی هم وضع همینطوره؟؟؟فقط به آینده شغلی فارغ التحصیلان چندتا دانشگاه برتر نگاه نکن......

من میگم بازار کار تو رشته ای خوبه که نمود عینی پیدا کنه.... البته منظور از نمود عینی واسه رشته هایی هست که هر ساله دارن بیشترین دانشجوها رو می گیرن مثل برق مکانیک کامپیوتر عمران م شیمی و غیره....

حالا اون نمود عینی نمی تونه آگهی های استخدامی باشه که در هر روزنامه و بولتن مجله و غیره تو دید عموم واقع میشه؟؟

راستی تا یادم نرفته بگم که داستان اژدها کشی حقیقت داره و افسانه نیست.... اگه ایران بمونی متوجه میشی!!

موفق باشی
    سلام رفيق!
    من فكر ميكنم كه با اين كار داريم اعصاب خودمون رو بيشتر و بيشتر خورد ميكنيم من به پست هايي خودم و خودت كه نگاه كردم ديدم داريم به سمتي ميريم كه از هم آتو بگيريم كه مقصرش يا منم يا تو مهم هم نيست ! الان اومدم يه صفحه واست جواب نوشتم ديدم واقعا اگرم تو بخواي بعدش جواب بدي ميشه 2 صفحه كه 60 درصدش ايراد از همديگس و اين كاره 2 تا آدم به اصطلاح متمدن نيست چون هردومون واسمون دانشگاه ها و رشته هامون محترمه و يه بخش زياديش هم مربوط به علاقه ي شخصيه درنهايت به جايي نميرسيم آره من خيلي جاها از رشتت اشكال گرفتم و اونو با مهندسي شيمي مقايسه كردم ولي قصدم در برابر هم قراردانشون نبوده. ولي سعي كردم دليل ارائه كنم و به صورت ديده كلي و جدا از علاقه ي شخصي و نگرش بيروني نسبت به دو رشته اونا رو مقايسه كنم كه شايد واست معتبر نبوده مساله اي نيست. ولي چقدر خوب بود كه تو هم يكم از رشتت صحبت ميكردي.تا با نظرت آشنا شيم .
    شما فكر ميكني بحث فايده نداره منم همين فكرو ميكنم پس به جاي بحث واست آرزوي موفقيت ميكنم! (هر چي دوست داري ميتوني اسمشو بزاري!)
    درپناه حق!

13. این کاربر از pedram abbasi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

به خاطر بعضي از مسايل ، اعتبارش كم شده :دي
    میشه بیشتر توضیح بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •