فکر می کنم یه روشی واسه حل روبیک به صورت ابتکاری باشه . توی Youtube باید بگردی
فکر می کنم یه روشی واسه حل روبیک به صورت ابتکاری باشه . توی Youtube باید بگردی
این که چطور سرهم کنم رو فهمیدم( با کمی فکر) ولی قطعات کنار هم نمیمونن و سریع لیز میخورن حالا اگه شما بتونی یاد بدی ممنون میشم حیفه 15 تومن پول یکی دیگه بدم وقتی میشه اینو سرهم کرد.
با سلام
من روش مبتدي رو حفظ شدم و الان ركوردم 1:40 الام ميخام روش f2l حفظ كنم ولي بعضي از حالات ها وجود داره كه تو آموزش فارسي كه از اينجا گرفتم نيست اگر كسي اين روش بصورت كامل داره لطفا برام بزاره![]()
اخه یه شیرازی اینجا نیست روش F2L رو به من یاد بده خواهش میکنم کمکم کنیدلطفا یه چندتا فیلم رکورد زنی بزارین
mr6768 از کلیپتون ممنون میشه یه لطف دیگه بکنین یکی از دوستان که شیراز هستنو معرفی کنید که روش F2L را به من حضوری یاد بدن باز هم ممنون
شما وقتی این فرمول ها رو حفظ کنی و بعد به جای نگاه کردن به کاغذ به روبیک نگاه کنی و فرمول ها رو بزنی کاملا متوجه میشی که این فرمول ها چطوری لایه ها رو درست می کنن و اونوقت حفظیاتت تبدیل به یادگیری میشه و همیشه به یادت می مونه.
من که این فرمول ها رو حفظ کردم الان بخوام برای کسی توضیح بدم و فرمول ها رو رو کاغذ بنویسم کمی مشکله برام چون دیگه بر طبق جهت حرکت های وجه ها یاد گرفتم.
روش f2l چیه؟
یه چی میگیا کی میاد حضوری بهت یاد بده...(حالا هر چی هست)
سلام به همگی
ماشا اله چه خبره !!!
میشه لطفا یه آموزش تصویری (فیلم) یا pdf (بهترین آموزشو می خوام هاآآآ) با توضیحات کامل برای حل مکعب روبیک ساده ی خودمون بمن معرفی کنید.
ماشا اله اینقدر زیاد شده که اصلا وقت نمیشه همه تاپیک رو گشت.
ممنونم
صفحه اول همین تاپیک همه آموزش ها هست. ( بهترین ها )
دوستان بزودی آموزش Megaminx رو تموم می کنم منتظر باشید.
![]()
Last edited by virus2009; 04-05-2010 at 06:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)