با تشکر اگه اینطور باشه ضایع هست و چیپست گرافیکی در موردش توضیح میدین و نوکیا x6.8Gb رو برای موسیقی و بازی داره طراحی میکنه آیا اون هم این مشکل رو داره .
و از کجا متوجه شدین چیپست گرافیکی نداره .![]()
با تشکر اگه اینطور باشه ضایع هست و چیپست گرافیکی در موردش توضیح میدین و نوکیا x6.8Gb رو برای موسیقی و بازی داره طراحی میکنه آیا اون هم این مشکل رو داره .
عزیز با چیپست می تونی بازی های با کیفیت بالا رو اجرا کنید به نظر من تنهامشکل این گوشی این هست که چیپست نداره...
اگه خیلی برات بازی مهمه می تونی vivaz بگیری هم دوربین 8 داره هم چیپست...فقط 30 تومن بالاتر...
تاچ خازنی هم نداره...
البته سیمبین سری 5 بازی های گرافیکی زیادی نداره ... حدود 10-15 تا ... که اکثرا رو x6 اجرا روون نمیشن ... آسفالت 4 خوب اجرا میشه بین جدیدا ...با تشکر اگه اینطور باشه ضایع هست و چیپست گرافیکی در موردش توضیح میدین و نوکیا x6.8Gb رو برای موسیقی و بازی داره طراحی میکنه آیا اون هم این مشکل رو داره .
از کجا ؟ رفتم داخل گوشی... خب معلومه دیگه اگه داشت که بازی ها رو روون اجرا می کرد و تو مشخصاتشم دکر میشد ..
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
جک میگی ؟؟تاچ خازنی هم نداره...
تاچ خازنی داره ...![]()
این گوشی اسمارت فونه اسمارت فون به گوشی ای میگن که سیستم عامل داره و برنامه روش نصب میشه. البته شاید بگین جاوا هم سیستم عامله و برنامه های جاوا روش نصب میشه نه . گوشی های جاوا تو رده اسمارت نیستن
پس این گوشی اسمارت فونه سیمبیانه. نرم افزار های سیمبیان ویرایش پنجم رو این گوشی ها نصب می شه و بعضی نرم افزارهای خاص جاوا رو میشه نصب کرد
ببین چیپست گرافیکی رو گوشی هایی مثل ان 95 داشتن. ان95 دو تا سی پی یو داشت بهش میگفتن دوئل سی پی یو و یه چیپ ست شتاب دهنده گرافیکی داشت اونم GPU بود. فکر کنم ان 8 هم داره.
نیازی نیست که این گوشی هم داشته باشه چون اونوقت سیاست های نوکیا زیر سوال می رفت هیچ گوشی ای کامل نیست. بابا چرا اینقده خودتونو آزار میدین!
بیخیال
ویوازو می گم...
جناب عالی جک می شنوی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
تی تو جون و همه دوستان:
از استفاده عملی گوشی خودم بگم
ال سی دیش تراز ترازه
بینهایت تاچش عالیه
قاب پشتش یه نموره شله این استاندارد ساخت گوشیه و کلا همشون اینجورن و مشکل خاصی نیست
بازم میگم ال سی دیش تاچش توپ توپه
من نایلون رو ال سی دی رو هم نکندم بازم مثل توپ کار می کنه ببین بکنم چی میشه
دوتا سوال: برای باز کردن منوی اصلی گوشی چگونه بدون فشردن دکه سفید رنگ منو میشه بازش کرد؟
بجز قفل کنار دستگاه با چه کلیدهای ترکیبی میشه صفحه رو قفل و بازش کرد؟
اوکی ... :|ویوازو می گم...
جناب عالی جک می شنوی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
حتما نیاز هست که رو ان 8 گزاشتن ... سیمبین چون سیستم عامل سبکی هست معمولا سی پی یو ی قوی روش نمی زارن و به جاش جدیدا" پردازنده ی گرافیکی ( gpu) میزارن ... نمونش همین ویواز .. ساتیو ... ان 8نیازی نیست که این گوشی هم داشته باشه چون اونوقت سیاست های نوکیا زیر سوال می رفت هیچ گوشی ای کامل نیست. بابا چرا اینقده خودتونو آزار میدین!
دوست عزیز من بازی باز نیستم ولی ویواز صداش کمه عزیزم من دوست دارم گوشی صداش بلند باشه
---------- Post added at 08:14 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------
کی گفته تاچ خازنی نداره عجب حرف هایی شاخ در آوردیم
در ضمن بازی زیاد داره برو به سایت زیر و دوستان بازی از این سایت بگیرید ببینید نصب میشه بعد از ورود به سایت به قسمت گالری رفته و مدل گوشی را انتخاب کنید و بعد بازی یا تم یا فلش یا هر چه خواستین دانلود کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه دوستمون میگه که بازی های سیمبیان روش نصب نمی شه [RAY-MILAD-007]
---------- Post added at 08:23 AM ---------- Previous post was at 08:21 AM ----------
اگه ان 95 دو سی پی یو داشت چرا عملکرد و سرعت دستوریش پایین بود![]()
Last edited by t2download; 16-06-2010 at 08:39. دليل: ویرایش پست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)