اصلا شما دسته رو تو این بازی کوتاه بیاین دوستان...فقط دردسره...دوستان عزیز من وقتی میخوام با دسته بازی کنم مشکل دوربین پیدا میکنم یا از بالا نشون میده یا از زیر پاش...راهی هست؟
باکیبورد بازی کردن هم راحتتره...
اصلا شما دسته رو تو این بازی کوتاه بیاین دوستان...فقط دردسره...دوستان عزیز من وقتی میخوام با دسته بازی کنم مشکل دوربین پیدا میکنم یا از بالا نشون میده یا از زیر پاش...راهی هست؟
دوستان عزیز من وقتی میخوام با دسته بازی کنم مشکل دوربین پیدا میکنم یا از بالا نشون میده یا از زیر پاش...راهی هست؟به نظرم این دوستمون درست میگن...انصافآ با کیبورد خیلی راحتتره این بازی!فکر نکنم به هیچ وجه بشه با دسته اینو درست درمون بازی کرداصلا شما دسته رو تو این بازی کوتاه بیاین دوستان...فقط دردسره...
تو صفحه اول تاپیک مافیا 2 یه شبیه ساز کنترل ایکس باکس 360 هست.اونو دانلود کنید بریزید تو فولدر بازی ببینید درست میشه یا نه؟
من خودم با این شبیه سازه چند تا بازیو باهاش بازی کردم خیلی هم فاز میده:(mafia2-gta EFLC)
این بازی پچی برای دانلود نداره؟
دوستان من اینجای بازی گیر کردم
شمیر رو هم بدست اوردم ولی نمی دونم باید کجا بزارمش
اصلا این در لعنتی چطور باز میشه
اعصابم ریخته بهم
![]()
این مرحله واقعا اعصاب خورد کنه!!!شما باید این شمشیرو تو دست اون مجسمه بزارین تا این در واشه...دور ورت مجسمه یه بانو نیست؟؟؟
بالاخره رفتمش
بایست اون یکی شمشیر رو هم می بردی پیش اون 3 تا مجسمه ها که قبلا دوتاش رو گذاشته بودیم ...
اینجا زمان بندی مهمه...وقتی نزدیک بود ضربه ی دشمن بخوره بهت left Alt رو بزن
من چجوری باید غول پرنده (TIAMAT)رو بکشم؟توی اون میدان بمب خاموش با مشعل هست که نمیدونم باید چکارش کنم.با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)