اما اصلا باحال نبود من دلم براش سوخت گناه داشت
خیلی چهره ی مظلومی داره
اما اصلا باحال نبود من دلم براش سوخت گناه داشت
خیلی چهره ی مظلومی داره
از نظر ژنتیکی همچنین چیزی امکان نیست.دوست عزیز یا در مورد یک چیز علمی اظهار نظر نکن .یا اینکه مطالعه خودتو بالا ببر.نه با اون اطلاعات کمی که در دبیرستان بهت یاد دادن
این تیکه رو خیلی باحال اوندی.دمت گــــــــــــــــــــرم![]()
فکر کن محسن بره سال 64 بعد به همایون بگه که میدونی تو بعد غلامرضا میای خواهر منو میگیری![]()
همین ! حالا انگار زنش خیلی خوشگله
امکان ناپذیرتر از اونو هم سریالای ایرانی ممکن کردن، منظورم استفاده از یک هنرپیشه برای نشون دادن مثلا نقش یک دختر جوان و جوانی های مادرش هست که اینو هیچ رقمه نمیشه توجیه کرد
کلا تو سریالای ایرانی نمیشه دنبال دلایل منطقی و توجیه های علمی گشت.
این سفر تو زمان منو یاد سریاله قهرمانان و هیرو ناکامورا انداخت.
کانلا قابل مقایسه است محسن باسه خاله زنک بازی از تلپورت استفاده میکنه
هیرو باسه نجات دنیا.
یه دلیل بیشتر من نمی تونم ببینم اونم اینه که این محسن جدیده حروم....هستش یا سری اول یا الان یا توی جفتش!نه دوستان ، از لحاظ علمی قابل توجیح بود ،میدونیم که یه جنین از سلولای جنسی پدر و مادرش به وجود میاد و همه ی سلولای انسان به جز سلولای جنسی 46 تا کروموزوم دارن .
سلولای جنسی 23 تا کروموزوم دارن و وقتی لقاح صورت میگیره ، از هر جنس 23 تا کروموزوم که ویژگی های آدم تو اوناس گرفته میشه و جمعا 46 تا کروموزوم مورد نیاز تامین میشه .
در مورد محسن کوچیکه ام همینطوریه ، 23 تا کروموزوم مربوط به مادر تو محسن ثابت باقی مونده و باعث شده که قیافش تغییر نکنه ولی 23 تای دیگه که مربوط به پدر هستن از انوش به غلامرضا تغییر کرد و آثار این تغیر رو هم به خوبی دیدیم
امروز چند تا نکته جالب داشت
این گفت مکرو ویو اون گفت ماکروویو (مثلا می خواست کلمه رو برا بار اول بگه)
این محسنه هم لو داد که اطلاعاتیه دی: دیدی که گفت من تو صف نونوایی نمی مونم (مرتیکه با سهمیه رفته دانشگاه)
دوستان در مورد گذر از زمان :
"این چیزا می تونه حقیقت داشته باشه البته نه بصورتی که ما داریم توی یه فیلم می بینیم
که اون به فرزانگی و عرفانیت فرد بر می گرده "
Last edited by dimah2005; 14-09-2009 at 20:51.
سلام..به نظرتون دختر عمه هه یه ذره بودار نبود کاراش؟!؟!...فک کنم چشش به محسنه...خب مگه ندید اون هما رو میخواد؟!؟!؟!
عجبا....![]()
در کل حمید گودرزی مصنوعی بازی میکنهاین گفت مکرو ویو اون گفت ماکروویو (مثلا می خواست کلمه رو برا بار اول بگه)
تو حرف زدن عادیش هم تعجب میکنه....
بازی هیچکدوم به گرد پای شهرام قائدی نمیرسه...
اصلا انگار که نه انگار جلوی دوربینه...
دمش گرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)