نگفتم ادامه ندید اتفاقا چون این دو کارت خیلی شبیه به هم عمل میکنن و نیاز به بحث هست... گفتم در این جا مناسب نیست! در تاپیک خودش در خدمتتون هستم!چشم بحث رو دیگه ادامه نمیدیم !!
بدرود.
نگفتم ادامه ندید اتفاقا چون این دو کارت خیلی شبیه به هم عمل میکنن و نیاز به بحث هست... گفتم در این جا مناسب نیست! در تاپیک خودش در خدمتتون هستم!چشم بحث رو دیگه ادامه نمیدیم !!
بدرود.
به به حاج اقا کظم غیض اینقدر حرف های خنده دار زدی تو اون تاپیکم بچه ها اینقدر مسخرت کردن خسته نشدی برادر
حتما باید اینقدر ضایع بشی پسر گل
شرمنده توهین نباشه اما کامنت هاتون یک مقدار کودکانه هستن. اخه کی میاد دستکاری کنه.الان من اومدم نقل مستقیم از خود وبسایت ها کردم چرا چرت و پرت میگی پسر خوب.از نظر شما والا الان guru 3d الامه دهر 15 وبسایت دیگه مشغول دروغ گویین.یاد یکی از اقوام 10 سالم افتادم که فکر میکرد فقط باباش راست میگه :d
تو اون تاپیکم این حرفا رو زدی همه مسخرت کردن بازم بست نبود
زشته بابا اینقدر خودتو در سطح تاپیک ها کوچیک نکن یا لاقل یه جوری حرف بزن که از لحاظ سنی ........................
اخه پسر گل کی گفته منبع همه سایت ها سایت guru 3d هست.
هی حس میکنم شما عین یک نفر در چند سایت دیگه هستی که خدا نکنه اون باشی چون اون باز لاقل از نظر میانگین iq با این رینج پست ها بسیار برتره.
اونی که من میگم بهزاد جان هستش و در سایت های دیگه خودش رو برای amd میکشه.که خوب کمی شبیه شماست.
تنها سایتی رو هم که موجه میدونه guru 3d که خوب اونم عین شماست.با این تفاوت که از لحاظ ضریب انتلیجنس برتره.(و البته اونقدر ادب هم داره که کسی رو درغگو خطاب نکنه)
فقط امیدوارم اون شبیه شما نباشه.که خوب انشلا نیست.
دوست عزیز هروقت یاد گرفتی منبعت رو فقط guru3d نکنی و با دلایل کودکانه از موجه بودنش صحیت نکنی.
اونوقت شما رو در شان بحث با خودم میبینم.
راستی عزیز نصیحت دوستانه اینقدر هم سوتی نده تا کسی مثل اون تاپیک دستت نگیره.این توصیه دوستانه بود.
شما هرموقع واسه حرفات با یک سایت که چه عرض کنم چندین سایت مقایسه کردی اون موقه رشد ضریب اینتلیجنست رو تا حدی میبنم که بخوام بحث رو باهات شروع کنم
موفق باشی
عرفان جان در یک کتیبه باستانی چیز جالبی نوشته بودن.
سخت ترین کارها اثبات یک مورد موجه به یک انسان .... است(جای خالی رو تو pm بهتون میگم)
وقتی یه نفر تنها وبسایت که میشناسه و بلده guru3d هست .شما چه انتظاری برای بحث داری.یاد اکابر افتادم که فقط یک کتاب رو میخوندن و خارج از اون رو اشتباه
انشالا هر موقع دوستمون یاد گرفت که سایت ریویو غیر guru 3d هم هست اون موقع من کم کم خودمو در شان بحث باهاش میبینم.
Last edited by ramincybran; 27-03-2011 at 18:45.
انودیا دوست داریم. شاید باورتان نشه من رو کامپیوترام از انویدیا ٣٢ مگ تا ١ گیگ نصب بوده و در هر زمان از کارت amd هم ضرفیت خودش سر تر بود . کلا انویدیا برای بازی بهترین چون بیشتر بازی ها مناسب کارت های انودیا طراحی می شن . برای مثال من با کارت ٦٢٠٠ انودیا که مال ٥ سال قبل farcry 2 با فریم مناسب تا مرحله ٣ بازی کردم ولی با کیفیت خیلی پایین .
---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:40 AM ----------
انودیا دوست داریم. شاید باورتان نشه من رو کامپیوترام از انویدیا ٣٢ مگ تا ١ گیگ نصب بوده و در هر زمان از کارت amd هم ضرفیت خودش سر تر بود . کلا انویدیا برای بازی بهترین چون بیشتر بازی ها مناسب کارت های انودیا طراحی می شن . برای مثال من با کارت ٦٢٠٠ انودیا که مال ٥ سال قبل farcry 2 با فریم مناسب تا مرحله ٣ بازی کردم ولی با کیفیت خیلی پایین .
nvidia تو گرافیک gtx 590 برای اولین بار از mini display port استفاده کرد احتمالا مشکل 3d vision surround هم با این کار حل میشه
سلام.آخرین آپدیت درایو گرافیک nvidia geforce 9500 gt ddr2 inno3d را میخواستم.
بی خیال بابا چقدر پول کارت میدین من با
HD 3450 کریسیس بازی کردم و کلی بازی دیگه
بدون هیچ مشکلی .
AMD >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>INVIDIA
gtx 460 768 mg
خدا وکیلی کار خوبی میکنی
آخه چیه هر دو سال یه سال حدود 2 میلیون پول سیستم میدیم که آخرش چی بشه
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
انویدیا یه چیز دیگست.
سلام.کارت 560 و 550 gtx هم که اومد.به نظر میرسه تو رنج 200 تا 400 تومن یه حال اساسی به بازار دادن این دوتا کارت.
Last edited by high-end; 24-04-2011 at 16:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)