تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 74 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 737

نام تاپيک: ا NVIDIA Geforce 400 & 500 Series ا

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

چشم بحث رو دیگه ادامه نمیدیم !!
    نگفتم ادامه ندید اتفاقا چون این دو کارت خیلی شبیه به هم عمل میکنن و نیاز به بحث هست... گفتم در این جا مناسب نیست! در تاپیک خودش در خدمتتون هستم!

بدرود.

2. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

برادر گرامی ramincybran جان ! شما که هیچ وقت از گذاشتن بنچ مارک های دروغ خسته نمیشی و همش بلدی بنچ مارک های دستکاری شده بذاری که کارت های انودیا رو بهتر از اونی که هست نشون بدی ! خیلی جالبه وقتی میبینم توی بازی کرایسیس 2 که هنوز بتا هم هست ! کارت 580 از 6990 حدودا 20 درصد بهتر فریم میده ! ( یکی بیاد اینو باور کنه !! )
    در این مورد بحث نمیکنم چون دیگه بعد از این همه وقت به دروغ بودن تست های شما عادت کردم !

و در مورد اون دروغ ها در مورد نویز ! خودتون این چارت رو ببینین که کاملا مشهود هست که 6990 به هیچ عنوان 65dba تولید نویز نداره و حداکثر 46dba هست و همین کارت 590 خودتون 41dba هست نه 47 ! و اینکه صدا هایی تا 50dba برای کارت گرافیک نرمال هست و فرق نویز 590 با 6990 در حد 5dba هست که نشون میده صداش اونقدر هم که شما بزرگ نمایی میکنین زیاد نیست !

و باز هم میگم قیمت ها رو مقایسه کنین برنده خیلی راحت مشخص میشه . قدرت 590 اونقدر بیشتر از 6990 نیست که بخواین وایسش حدود 100 دلار بیشتر ( با توجه به قیمتی که بچه ها گذاشتن ) پول بدین !
    در خوب بودن این کارت شکی نیست اما متاسفانه شما طرفدارای انویدیا به زور چارت های دروغ میخواین کارت خودتون رو بالا ببرین !
    و بازی کرایسیس 2 به درد بنچ مارک نمیخوره چون بتا هست و اینقدر مشکل داره که خودتون میدونین .
    و یه بنچ مارک جالب دیدم از anno 1404 و جالب اینجا بود که فریم 6990 معمولی با 6990CF هیچ فرقی با هم نداشتن و هر دو 90 بودن !!!!! . اینجور بازی ها با درد بنچ مارک گیری نمیخوره چون واسه یه کارت اینقدر optimize میکنن که روی کارت شرکت دیگه خوب فریم نمیده ! . همین رو برای تعدادی از بازی های دیگه هم دیده بودم . ولی به نظرم بازی های :
    dirt 2 - BF bad company2 - crysis warhead - far cry2 - resident evil 5 - metro 2033 - cod world at war
    بهترین بازی ها برای بنچ مارک هستن .

من که بازم نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر میخوان خودشون رو گول بزنن ! آقا میره از یه بازی بتا بنچ مارک میگیره و کلی دستکاری هم میکنن بعد میگه 4 برابر 6990 فریم میده !! خیلی جالبه واقعا ...
    قیمت یکی هست ؟!!!!! نشنیده میگیرم !! چون حداقل 40 دلار اختلاف قیمت دارن و در حالت نرمال این 40 دلار میشه 80 دلار ! خوبه خود دوستان قیمت 590 رو 799 دلار اعلام کردن و قیمت 6990 هم 699 دلار !
    مصرف کمتر ؟ ما مصرف کمتری ندیدیم مگه مصرفش از 6990 unlocked کمتر باشه ! .
    در قدرت بیشترش شکی نیست ! ولی شما بازی metro رو ببین ! این قدرت چقدر هست ؟ در حد 1 فریم .

این اشتباه هست که شما بگی 2 کارت مهم نیست ! . چرا مهم نیست ؟ شما اگه نمیتونی بخری و اگه با در نظر گرفتن این مورد کارت عزیزتون 590 جلوی 6990 کم میاره دلیل نمیشه این مورد بی اهمیت باشه ! . ما تو ایران شاید نتونیم 2 تا از این بخریم ولی اونور مطمئن باش خیلی ها دارن میخرن و مطمئن باش 2 کارت هم خیلی مهم هست و یکی از شرایطی که موقع مقایسه باید در نظر گرفته باشه performance در حالت 2 یا چند کارت هست !
    در سنگین ترین بازی بازار که metro باشه کاملا معلومه که در حالت 2 کارت ! کدوم بهتر عمل کردن . در تک کارت 590 حدود 1 فریم از 6990 جلوتره ولی در حالت دو کارت 2 تا 6990 حدود 9 فریم بیشتر از 2 تا 590 فریم داده
    این مهم نیست ؟!! تازه این دو کارت 6990 stock بودن حساب کن اگه unlock بشن چقدر فریم میدن !
    البته این آخری زیاد مهم نیست ولی 4 گیگابایت در مقابل 3 گیگابایت شاید برای بعضی ها به کار بیاد !

شما یه جور میگی اینجا شلوغ میشه انگار شما با این بنچ های دروغ دارین حرف حق رو میزنین و من دارم چرت میگم ! ... مرسی دیگه
    به به حاج اقا کظم غیض اینقدر حرف های خنده دار زدی تو اون تاپیکم بچه ها اینقدر مسخرت کردن خسته نشدی برادر

حتما باید اینقدر ضایع بشی پسر گل

شرمنده توهین نباشه اما کامنت هاتون یک مقدار کودکانه هستن. اخه کی میاد دستکاری کنه.الان من اومدم نقل مستقیم از خود وبسایت ها کردم چرا چرت و پرت میگی پسر خوب.از نظر شما والا الان guru 3d الامه دهر 15 وبسایت دیگه مشغول دروغ گویین.یاد یکی از اقوام 10 سالم افتادم که فکر میکرد فقط باباش راست میگه :d

تو اون تاپیکم این حرفا رو زدی همه مسخرت کردن بازم بست نبود

زشته بابا اینقدر خودتو در سطح تاپیک ها کوچیک نکن یا لاقل یه جوری حرف بزن که از لحاظ سنی ........................

اخه پسر گل کی گفته منبع همه سایت ها سایت guru 3d هست.

هی حس میکنم شما عین یک نفر در چند سایت دیگه هستی که خدا نکنه اون باشی چون اون باز لاقل از نظر میانگین iq با این رینج پست ها بسیار برتره.

اونی که من میگم بهزاد جان هستش و در سایت های دیگه خودش رو برای amd میکشه.که خوب کمی شبیه شماست.

تنها سایتی رو هم که موجه میدونه guru 3d که خوب اونم عین شماست.با این تفاوت که از لحاظ ضریب انتلیجنس برتره.(و البته اونقدر ادب هم داره که کسی رو درغگو خطاب نکنه)

فقط امیدوارم اون شبیه شما نباشه. که خوب انشلا نیست.

دوست عزیز هروقت یاد گرفتی منبعت رو فقط guru3d نکنی و با دلایل کودکانه از موجه بودنش صحیت نکنی.
    اونوقت شما رو در شان بحث با خودم میبینم.

راستی عزیز نصیحت دوستانه اینقدر هم سوتی نده تا کسی مثل اون تاپیک دستت نگیره.این توصیه دوستانه بود.

شما هرموقع واسه حرفات با یک سایت که چه عرض کنم چندین سایت مقایسه کردی اون موقه رشد ضریب اینتلیجنست رو تا حدی میبنم که بخوام بحث رو باهات شروع کنم

موفق باشی

نگفتم ادامه ندید اتفاقا چون این دو کارت خیلی شبیه به هم عمل میکنن و نیاز به بحث هست... گفتم در این جا مناسب نیست! در تاپیک خودش در خدمتتون هستم!

بدرود.
    عرفان جان در یک کتیبه باستانی چیز جالبی نوشته بودن.

سخت ترین کارها اثبات یک مورد موجه به یک انسان .... است(جای خالی رو تو pm بهتون میگم)

وقتی یه نفر تنها وبسایت که میشناسه و بلده guru3d هست .شما چه انتظاری برای بحث داری.یاد اکابر افتادم که فقط یک کتاب رو میخوندن و خارج از اون رو اشتباه

انشالا هر موقع دوستمون یاد گرفت که سایت ریویو غیر guru 3d هم هست اون موقع من کم کم خودمو در شان بحث باهاش میبینم.
    Last edited by ramincybran; 27-03-2011 at 18:45.

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

انودیا دوست داریم. شاید باورتان نشه من رو کامپیوترام از انویدیا ٣٢ مگ تا ١ گیگ نصب بوده و در هر زمان از کارت amd هم ضرفیت خودش سر تر بود . کلا انویدیا برای بازی بهترین چون بیشتر بازی ها مناسب کارت های انودیا طراحی می شن . برای مثال من با کارت ٦٢٠٠ انودیا که مال ٥ سال قبل farcry 2 با فریم مناسب تا مرحله ٣ بازی کردم ولی با کیفیت خیلی پایین .

---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:40 AM ----------

انودیا دوست داریم. شاید باورتان نشه من رو کامپیوترام از انویدیا ٣٢ مگ تا ١ گیگ نصب بوده و در هر زمان از کارت amd هم ضرفیت خودش سر تر بود . کلا انویدیا برای بازی بهترین چون بیشتر بازی ها مناسب کارت های انودیا طراحی می شن . برای مثال من با کارت ٦٢٠٠ انودیا که مال ٥ سال قبل farcry 2 با فریم مناسب تا مرحله ٣ بازی کردم ولی با کیفیت خیلی پایین .

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

nvidia تو گرافیک gtx 590 برای اولین بار از mini display port استفاده کرد احتمالا مشکل 3d vision surround هم با این کار حل میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام.آخرین آپدیت درایو گرافیک nvidia geforce 9500 gt ddr2 inno3d را میخواستم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بی خیال بابا چقدر پول کارت میدین من با
    HD 3450 کریسیس بازی کردم و کلی بازی دیگه
    بدون هیچ مشکلی .

AMD >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>INVIDIA

در آغاز فعالیت farzadgamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

الان یه کارت با قیمت 200 چی هست؟

پروفشنال jack426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

الان یه کارت با قیمت 200 چی هست؟
    gtx 460 768 mg

10. این کاربر از jack426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بی خیال بابا چقدر پول کارت میدین من با
    HD 3450 کریسیس بازی کردم و کلی بازی دیگه
    بدون هیچ مشکلی .

AMD >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>INVIDIA
    خدا وکیلی کار خوبی میکنی
    آخه چیه هر دو سال یه سال حدود 2 میلیون پول سیستم میدیم که آخرش چی بشه

---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:40 AM ----------

انویدیا یه چیز دیگست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه high-end's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام.کارت 560 و 550 gtx هم که اومد.به نظر میرسه تو رنج 200 تا 400 تومن یه حال اساسی به بازار دادن این دوتا کارت.
    Last edited by high-end; 24-04-2011 at 16:19.

13. این کاربر از high-end بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •