سلام
going public توی منیجر 10 ، پنج تا شرط داره . من الان 4 شرط رو انجام دادم.
فقط مونده 1 شرط : a minimum of 8.0 m as security in buildings
کسی میدونه این چیه ؟
سلام
going public توی منیجر 10 ، پنج تا شرط داره . من الان 4 شرط رو انجام دادم.
فقط مونده 1 شرط : a minimum of 8.0 m as security in buildings
کسی میدونه این چیه ؟
فکر کنم یعنی اینکه باشگاه باید بالای 8 میلیون قیمت داشته باشه که بتونی سهامش بفروشی به طرفدارات
من آپدیت 5 دانلود کردم و نصب کردم کرک آپدیت 5 رو هم ریختم ولی وقتی میخوام برم تو بازی ارور (انکورد ارور ) میده و خارج میشه کسی میتونه دلیلش چیه ؟
من قبلا" هیچ کدوم از آپدیت ها رو نصب نکردم ممکنه به خاطر این باشه؟
کسی میتونه یه آموزش کامل و قدم به قدم باری ادیت بده ؟
مثلا" اگه بخوام برای یه بازیکن که عکس نداره عکس بذارم چی باید بکنم ؟
لطفا" هر کی میتونه یه آموزش کامل بده چون فیفا منیجر 11 که تو تابستون نمیاد حداقل منیجر 10 با یکمی تغیرات بتونیم بازی کنیم .
نمیشه از پشت مربی باشیم و نگاه کنیم به عنوان مربی؟؟؟؟
احتمالا به خاطر اینه که userی که توی ویندوز باهاش کار میکنی اجازه محدود داره و یا بازی برای یک user دیگه نصب شده...
Last edited by mss_195; 25-06-2010 at 20:01.
یادمه تو fm09 بعد از اعمال تغییرات در ادیتور موقع save اروری میومد.یه بابایی گفت چند تا تغییر جزئی در کشوری مثل اوکراین بده،مثلاً تعداد تماشاچی های یکی از تیمهای باشگاهی اوکراین را تغییر بده و ... بعد سیو کن مشکلی پیش نمیاد.این کارو کردم و دیگه ارور نیومد.شما هم این کار رو بکن ببین چی میشه البته توضیحی mss_195 داده به نظر منطقی تر میاد
نه بابا ، من یه تیم از دسته 3 انگلیس آوردم . قدم به قدم رسوندمش به لیگ برتر.
الان قیمت باشگاه 48.0m یورو هست!
کسی نمیدونه برای انجام اون شرط باید چکار کنم ؟(a minimum of 8.0 m as security in buildings)
Last edited by Headphone; 26-06-2010 at 23:25.
دوستان لینک سالم از بازی هست دانلود کنیم؟؟
آقای هدفون عزیز، تا اون جایی که یادمه به این معنی هست که شما باید ارزش فروش ساختمان های باشگاهتون حداقل 8 میلیون باشه.
یا اینکه به ارزش 8 میلیون ساختمون بسازی!
تا اون جایی که یادمه یه همچین معنی می داد!
یه چیز دیگه که فکر کنم این باشه فکر کنم سود سالیانه ای که داری بایدی بیشتر از 8 میلیون باشه
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
میشه یکی لطف کنه یه آموزش کامل و مقدماتی بده ؟
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
کسی نمیدونه مشکل چیه؟
این لینک دانلود تورنت این بازیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [MULTI5][PCDVD]
تست شده هستش؟؟ 5 گیگ نگیرم کار نکنه!!!!! قبلا از بلاها سرم اومده!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)