درسته با توجه به کاربرد شما من هم Western Digital سری Caviar Green رو پیشنهاد میکنم ...برای شما بهترین انتخاب وسترن گرین یا سری LP سیگیت هست
1 ترا اینترنال حول و حوش همین قیمت میتونید پیدا کنید
درسته با توجه به کاربرد شما من هم Western Digital سری Caviar Green رو پیشنهاد میکنم ...برای شما بهترین انتخاب وسترن گرین یا سری LP سیگیت هست
1 ترا اینترنال حول و حوش همین قیمت میتونید پیدا کنید
این هارد مدل sumsong spinpoint f3 HD502HJ هست که یکی از پرسرعتترین هاردهاست البته اگه بتونین گیر بیارید در خریدش تردید نکنین
.................................................. .................................................. ......................
آقایون خواهشا هاردهای وسترن سری گرین رو پیشنهاد ندین یا اگه میدین حداقل بگین که چه سرعت پایینی دارن. من که خریدم و توبه کار شدم
سرعت هاردهای وسترن گرین با این شدتی هم که شما میگید پایین نیست
در صورت مشاهده افت سرعت نسبت به قبل میتونید از راهکاری که خود وسترن دیجیتال ارائه داده استفاده کنید
تو همین انجمن هم دربارش توضیح داده شده
سلام من 1 هارد 2tb از سری green وسترن خریدم،3 تا دیگه هارد 1 ترا هم دارم اما هر کار میکنم 4 تایی با هم بالا نمیان؟ یعنی ویندوز به اونجایی که میرسه داره لود میکنه سیستم ریست میشه؟
فقط میتونم 3 تا هارد وصل کنم به مادربردم؟ 4 تا نمیشه ریست میشه سیستم
از توی بایوس مین جایی رو باید دست بزنم؟ یکی کمک کنه؟
کسی نیست مارو راهنمایی کنه؟؟
قاعده ش اینه که مادربردها هرچند تا هارد که بهشون متصل میشه رو بشناسن
در بعضی مین ها محدودیتهایی تو این زمینه وجود داره
1.پیشنهاد میشه دفترچه مینتون رو بخونید
2.بایوس رو آپدیت کنید
سلام آلفا 007
میشه لطف کنی ولینک این کاری رو که گفتی برای سرعت بخشیدن به این سری هارد میشه کرد بهم بگی
ممنون دوست من
یعنی درکمترین حالت سرعتش به75مگ میرسه؟
این هارد1ترابایت وسترن که بدون آداپتوره usb3هست چی سرعتش درکمترین حالت به این میرسه یابالاتره؟
دوست عزیز این لینکی که میزارم رو خوب مطالعه کن راه حل رو پیدا میکنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزیز .
می خوام یه هارد عالی داخلی برای لپ تاپ بخرم . تو ظرفیت 500 به بالا .
ممنون می شم یه هارد عالی SSD و معمولی معرفی کنید .
باتشکر احسان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)