من که امسال کنکور ندادم...
صنعتی شریف:153 (منطقه 2)
دانشگاه تهران: 720(منطقه 2)
متاسفانه مال امیر کبیرو ندارم ولی فکر کنم حدفاصل شریف و تهران باشه
من که امسال کنکور ندادم...
صنعتی شریف:153 (منطقه 2)
دانشگاه تهران: 720(منطقه 2)
متاسفانه مال امیر کبیرو ندارم ولی فکر کنم حدفاصل شریف و تهران باشه
Last edited by farzaneh*f; 10-07-2009 at 21:22.
مدرسه هم میرید ؟!کلاس های تابستونیو از این حرفا !
کاملا تایید میکنم و ممنونم.
من منظورم این نبود که حتما دین و زندگی و اینا رو حتما بخونین. من منظورم فقط خوندنشه. مسلما تخصصی ها بیشتر وقت میخواد. من میگم که هرچی بیشتر بخونین (تکرار بیشتر)، موفق تر میشین توی اون درس. هرچی ازش بگذره (هر درسی که باشه) خوندنش سخت تر و کندتر میشه. چه بهتر که تکرارشو (هرچند توی وقت کمتر) ادامه بدین که بعدا مشکلی نباشه سر خوندنش. الان اگه هفته ای 2 ساعت هم بهش اختصاص بدین (که در برابر ساعات روزها خیلی کمه) بعدا خیلی سریعتر مرورش میکنید، هم بیشتر برای درسهای دیگه وقت دارین و هم اینو خیلی خوب خوندین.
من اصفهان هستم. یه کلاس قلمچی هم نزدیک خونمون هست که 5 دقیقه بیشتر تا اون راه نیست!
من دیگه تقریبا تصمیم رو گرفتم. کلاس نمیرم و خودم میخونم. برای درسهای تخصصی (مخصوصا دیفرانسیل و فیزیک) هم تست میزنم و هم دورشون میکنم. هر وقت که توی چرخه ی دوره ام، فیزیکها رو پشت سر هم تموم کردم، مرحله ی بعدش تست زدنشه. نه برای سنجش بلکه برای یاد گرفتن تستها. روش خیلی خوبیه و فکر میکنم روی من جواب میده چون خداییش از کلاس خیلی بدم میاد!!!!
مرسی. من حواسم روی همه هست(مسلما تخصصی بیشتر)
کاملا تایید میشه!
مثلا من همین الان که دارم درسها رو میخونم، دقیقا یادمه که اون روزی که فلان درس بود، دبیر چطور درس داد و مشکلای بچه ها چی بود و چطور حل شد. اما هرچی میگذره، یادم میره جریان چی بود و درس رو سختتر میخونم. مثلا مال سال دومم رو خیلی دارم کندتر از سومم میخونم خداییش!
من تقریبا روزی بین 2 تا 8 ساعت میخونم. یه روز ممکنه 2 و یه روز ممکنه 8. اما هیچ وقت نذاشتم صفر بشه. همین کار باعث میشه بیشتر برم طرف درس. از اول تیر فقط 2 روزش هیچی نخوندم.![]()
این مورد حداقل درمورد من یکی صدق نمیکنه چون از پیش چیزی یاد نگرفتم که یادم بره : دیدوست عزیزمون راست میگن ولی نه به خاطر اینکه میرین پادگان به خاطر اینکه بهترین سال برای قبولی سال پیش دانشگاهیه و هر چی بگذره شانس کمتره
نگران نباشید همه با همین دو سه ساعت شروع میکنن و ساعت مطالعه رو زیاد میکنن هیچکس با روزی 8-9 ساعت شروع نکرده!تا اینجا که فقط 2-3 ساعت در روزبهترین رکوردم 5 ساعت بوده
دوستان عزیز میشه راجع به IT اطلاعات بدید؟
دانشگاههای خوب تا چه رتبه ای پذیرش دارن؟
اصلا کدوم دانشگاه ها دارن؟
ممنون/
راستی جواب سوال قبلیمو ندادیدا...
من میخوام برای ریاضیات پایه دبیر بگیرم و وصلش کنم به پیش...
اما بعد از دبیر خودم تو خونه چطور باید بخونم؟
[quote=MORINIO;3955931]این مورد حداقل درمورد من یکی صدق نمیکنه چون از پیش چیزی یاد نگرفتم که یادم بره : دی
موضوع یاد گرفتن از سال پیش دانشگاهی نیست موضوع جو پیش دانشگاهیه
راستی چند تا سوال دیگه هم ضمیمه شد
1-منطقه بندی ها چطوریه؟
مثلا اهواز کدوم منطقه است؟
اصلا چه تاثیری داره؟
2-کلا نظرتون درباره رشته فناوری اطلاعات از لحاظ بازار کار و... چیه؟
3-به سوالات قبلی هم پاسخ بدید
ممنون/![]()
، وای راستی ، سال دیگه من باید کنکور بدم.... خدا بدادم برسه.... ه ....ه.... می خواستم بپرسم رشته گرافیک و کارگردانی (جدا جدا) هرکدوم برای دانشگاه دولتی رتبه چقدری می خوان....
اگرم با 9 ساعت شروع کرده باشه وسط راه بریده...نگران نباشید همه با همین دو سه ساعت شروع میکنن و ساعت مطالعه رو زیاد میکنن هیچکس با روزی 8-9 ساعت شروع نکرده!
بچه ها زمانی که تو مدرسه هستیم جزء ساعات مطالعه حساب نمیشه،میشه؟!
اگه نشه پس اینایی که میگن ما بعد عید روزی 10-12 ساعت میخوندیم خیلی کارشون درسته!
اگه 8-7 ساعت هم تو مدرسه باشن،میمونه روزی 4-5 ساعت برای خواب و غذا و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)