مجید جان هم بالای میلیون میپره ها
خب برادر کینگ چند پست پیش گفتم دیگه دنده ای شهری طرفای 250-300 نو هست فکر کنم 24 دنده هم هستن
البته کیفیت بالایی ندارن
بالاتر پلیس هست که میره طرفای 500
من 2-3 هفته پیش خودم رفته بودم گمرک دنباله یه 2 چرخه
مجید جان هم بالای میلیون میپره ها
خب برادر کینگ چند پست پیش گفتم دیگه دنده ای شهری طرفای 250-300 نو هست فکر کنم 24 دنده هم هستن
البته کیفیت بالایی ندارن
بالاتر پلیس هست که میره طرفای 500
من 2-3 هفته پیش خودم رفته بودم گمرک دنباله یه 2 چرخه
Last edited by DaRiOuShJh; 11-07-2013 at 19:07.
آخه دوستمون دوچرخه ای خواستن که معمولی نباشه و هیچ ایرادی نداشته باشه از لحاظ دنده ترمز و ...
اگر میگفتن دوچرخه ای میخوام که پا درد و کمر درد بگیرم من بشون معرفی میکردم!!
آخه بعضی مواقع بودجه مهم تر از پادرد و کمردرد و ... هست
حالا راستی مجید جان
من یا وایو گرفتم سایز 26 گمونم بدنه آلومینیوم ( به گفته فروشنده) و جلو کمک فنر دار
دنده ها و کمک و اینا در وضعیت خوبی هستن و خوب موندن فقط یه مقدار ضربه خورد و رنگ و ایناش پریده
قیمت حدودیش رو داری؟
میگفت نوش 800 به بالاس من اینو با یه مقدار آپشن مثله شاخ گاوی و ... 400 گرفتم
چطوره به نظرت؟ سایتش رو پیدا نمیکنم عکس بزارم ازش
راستیتش قیمت ندارم
تونستی از خود دوچرخه یه عکس بگیر بزار
الان معمولا معیار دوچرخه رو قطعاتشه رو دو شاخ و یا دنده و ترمز که مارک شیمانو معروفه و گرون شده
الان قیمت دوچرخه خیلی بالا رفته
من دوچرخمو 700 گرفتم
الان 1800 قیمت نوش شده
اینم عکسش
![]()
سلام
کاش یک کمی حجم عکس رو کمتر میکردی
دوچرخه قشنگ وخوبی داری واقعا ارزشمنده عین 1/800 می ارزه خوبه دوستان وقتی درباره دوچرخه حرف میزنند اگه حوصله اش رو داشتند کمی با جزئیات بگند
مثلا کمک مدل فلان ست دنده سال 2012 سری فلان و ترمز مدلXX تولید فلان که بهتر بشه راهنمایی کرد واگه هم قیمت مدلی رو میکگند بشه دقیق تر به ارزش مدل ها پی برد.
مثلا در نگاه اول تعجب کردم گفتید این 1/800 هست فکر کردم بیشتره ولی چون ابزارش مشخص نیست با کیم دقت دیدم کمک جلو XCR هست کمی توجیه شدم (Rockshox و FOX و .. نیست ) پدالش تمام استیل نیست و.... ولی اصل اجزاء دوچرخه مشخص نیست تو عکس مگر گفته بشه.
بهر صورت SCOTT و Specialized و GIANT یک سر و گردن از همه برند های مطرح داخل بازار ایران بالاتر هستند.
خوب حالا دوچرخه ای که کمردرد و اینا نگیری و دنده ای باشه مثلا 24 دنده . و کیفیتش هم خوب باشه 500 - 600 هست؟
راستی من قبلا یه دوچرخه داشتم ارانی برند Cross بود... اگر این Cross که داشتم جز دوچرخه های کمر دردی حساب میشه من مشکلی نداشتم![]()
سلام دوست عزیز
این مدلش aspect 30 هستش مارک اسکات
همونطور که گفتین دو شاخ xcr هستش ترمز هیدرولیک و از مارک معروف شیمانو هستش و همینطور پدال و شانژمان و ...
تنه این دوچخه از الومینیوم 6061 هستش که سایزش 19 هست و وزنی معادل 13.5 داره
الان مدلهای موجود تو نمایندگیها aspect 630 & 640 هستش .
این گروه دوچرخه جزء گروه های کراس کانتری قرار میگیره که هم استفاده شهری هم کوهستان داره!
مدلای معروف دیگری هم هستش مثل فوجی که نوادا 1 اون معادل 2020 و نوادا 2 معادل 1670 جزء پرفروشترین هاست
giant هم که فرمودین هم جزء دوجرخه های خوب بازار هستش!
اما به نظر من (جدا ازینکه دوچرخه من این مارک هستش) استیل و سواری دوچرخه های اسکات سوای بقیس
بچه ها اگر من توی شهر باشم میتونم دوچرحه ی ک.هستان بگیرم؟اذیت نمیکنه؟
من قصد جسارت به شما نداشتم دوست عزیز
به نظر بنده ادم برای ورزش و عشقش هرچقدم خرج کنه کمه
ورزش دوچرخه هم جوریه که اکثر قسمتای بدنو درگیر میکنه و بخاطر همین باید مراقب باشی
پیشنهاد میکنم به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید که یه انجمن قوی در زمینه دوچرخس
اونجا بهتر میتونن راهنماییتون کنن
ای بابا چه جسارتی ؟ همین طوری دارم میگم نه اینکه با شما مخالفتی بکنم .
بسیار خب میرم توی اون انجمن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)