الان زنگ زدم دو تا از نمایندگی های مرکزی پاناسونیک تو خیابان جمهوری ,در رابطه با این مدل پرسیدم و سایز موجودیش که اومده,اظهار بی اطلاعی کردن از عرضه این مدل ! , گفتم نمایندگی شریعتی ظاهرا آورده گفت کذبه امکان نداره حالا راست و دروغش پای خودشون !
الان زنگ زدم دو تا از نمایندگی های مرکزی پاناسونیک تو خیابان جمهوری ,در رابطه با این مدل پرسیدم و سایز موجودیش که اومده,اظهار بی اطلاعی کردن از عرضه این مدل ! , گفتم نمایندگی شریعتی ظاهرا آورده گفت کذبه امکان نداره حالا راست و دروغش پای خودشون !
الان از پسرخالم تلفن فروشگاه شریعتیشون رو گرفتم که میتونید بپرسید:
22850077
كلا اين بازار تو ايران به درد تركيدن مي خوره. همش در حال دزديدنن![]()
من که اینقدر صبرکردم پوکیدم
حالا دیگه نمیدونم اگه یک ماه دیگه هم بخوام منتظر بمونم با این قیمتها 50 اینچ v10 ارزش خریدن داره یا نه .
راستی سامسونگ مدل جدیدی پلاسماش b860 رو قرار نیست بیاره ؟ اصلآ مدتیه این سامسونگ مدل جدید نمیاره و نهایتش مدلهای قدیمی رو آپدیت میکنه.
این هاهم دندونای ملت رو شمردن و میخوان به زور بیلبورد و دوربین هدیه جنسای بنجلشون رو بیخ ریش ما ببندن.
![]()
پلاسما b860 از لحاظ کیفیت تصویر پایین تر از مدل b650 هست که در بازار موجوده ! بیشتر در این مدل در زمینه طراحی و دکور و امکانات کار شده ,البته برایتنس این مدل از b650 هم پایین تره که این روزا برایتنس می بینم بین دوستان اولین و آخرین شرط برای خرید پنل شده !راستی سامسونگ مدل جدیدی پلاسماش b860 رو قرار نیست بیاره ؟ اصلآ مدتیه این سامسونگ مدل جدید نمیاره
من به دوستانی که عاشق تصاویر براق هستن پیسنهاد lcd series G پاناسونیک رو دارم چیزی حدود 120 لامبرت برایتنسش هست . هیچ تی وی به پاش در این زمینه نمیرسه !!!
Last edited by Ami R 940; 25-11-2009 at 00:41.
این بهترین پلاسماها با توجه به قمیت و امکاناته بهترین فقط با توجه به کیفیت تصویرو اگه ببینی b860 توش نیست.
سلام
با این حساب دیگه لازم نیست صبر کنیم با این قیمت بهترین انتخاب B650 است!!
کی می تواند با این قیمتها بخرد؟؟
من فکر می کردم 50 اینچ حدود 2.5 قیمت بخورد ولی الان دیگه زیر 3.5 اعلام نمی کنند!! اگه بخواهیم صبر کنیم تا قیمت پایین بیاد حدودا یکسال باید صبر کرد!!
راستی B650 ساخت کدام کشور است؟؟؟
ممنون
از لحاظ Picture quality باید اینجا رو ببینی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ami R 940; 25-11-2009 at 10:28.
امتیازات cnet به این دو پلاسما
Panasonic TC-P50V10
Samsung PN50B650
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)