من یکی که امتیاز خوشگل 3.5 دادم. راستش داره میره رو اعصابم الان 4 روزه که نصبه ولی نمیتونم بازی کنم. منم از داغ دلم دادم 3.5 . فکر کنم که زیادشم بوده .
من یکی که امتیاز خوشگل 3.5 دادم. راستش داره میره رو اعصابم الان 4 روزه که نصبه ولی نمیتونم بازی کنم. منم از داغ دلم دادم 3.5 . فکر کنم که زیادشم بوده .
دوستای عزیز میگم نمیشه sp رو هم مثل assassins نصب کرد؟؟؟
آخه من واسه نصب اساسینز رفتم سایت یوبی عضو شدم بعد ساین این کردم دیگه مشکلی واسه بازی نداشتم.فقط آخر نصب به اینرنت وصل شدم موقع بازی هم هرموقه ارور میده میم به اینترنت وصل میشم
اگه sp هم اینجوری میشه نصب کرد برم با خیال راحت بخرم بازی کنم??
همینه دیگه وقت واسه PC فقط Port میشه و یه DRM هم بهش اضافه میشه دیگه ازین بهتر نمیشه ... یادتونه SC های قدیم مخصوصا Chaos theory واقعا رو PC محشر بود ...
البته اواخر ریویو به مشکلات سرورهای یوبی سافت و قطع شدن بازی و باگهای مسخره نسخه PC خیلی اشاره کرده بود و اعصابش ظاهرا ازین مطلب خیلی خورد بود ..
Last edited by djmd; 30-04-2010 at 20:42.
سلام بچه ها میشه این لینک ubisoft game luncher رو که تو صفحه قبل بود رو یه جا دیگه اپلود کنید
آخه megaupload برا من ف....ی.....ل...ت.....ر هست
این Skidrow انگار منتظر بود من بگم کرک بده بیرون.
نسخه Skidrow بازی اومد کرکش 17 مگه و مثل AC2 در حد همون کپیپیست هست، خیلی حال داد.
کرکم فکر کنم فکر کنم روی نسخههای دیگه کار نمیکنه فقط روی خوده نسخه Skidrow کار میکنه، البته اینو مطمئن نیستم بازم باید تست بشه.
اینم آدرس کرک:
سلطان SKIDROWکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
دمش گرم.yohoooooooooooo
حالا واقعا کار میکنه؟کسی تست کرده؟
Last edited by aha2012; 01-05-2010 at 10:38.
خوب بالاخره کرک شد کسی از دوستان بازی رو دانلود کرده؟
----------
برای دانلود بازی به لینک زیر مراجعه کنید + کرک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by starn; 01-05-2010 at 12:58.
کی یه نسخه ی خوبش میاد تو بازار که بخریم؟!
این تایپیک برای بحث و بررسی یا راهنمایی در مورد بازی ـه
نه WAREZ !
لینک هم دادم که اونجا در مورد کرک و لینک های دانلود و غیره بحث قشنگتون رو ادامه بدید
تاپیک های دیگه هم همین طور شده
آی گفتی بهداد جان .
یک بازی که نسخه ی PC اش می آید کل تاپیک بهم می ریزه .
صفحات اول پربار هستند ولی این صفحات جدید فقط نوشتن چجوری کرک کنیم - چرا سیو نمی شه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)