والا منم نفهمیدم
ولی اینقد حرص 750 رو نخور از این پولا راحت میشه درآورد![]()
والا منم نفهمیدم
ولی اینقد حرص 750 رو نخور از این پولا راحت میشه درآورد![]()
چی حرص نزنم؟؟خون تو چشمام جمع شده
این لباس هایی که می نویسن می تونی خودتو جزو دار و دسته خلاف ها جا بزنی ( با پوشیدن اونا ) چه خاصیتی دارن؟چطوری باید استفاده کرد؟ مثلا لباس bandito outfit مکزیک.
سلام به همگی
آقا این Red Dead تو چند درصد بازیش تموم میشه؟
من الان تو 65 درصدم ولی دیگه مرحله ای نیست که انجام بدم . جان مارستون هم مرده.
به هر حال واسه سلامتیت خوب نیستاون لباس رو من باز نکردم ولی به نظرم اگه اون رو بپوشی تا وقتی اسلحه نکشی کسی کاری بات نداشته باشه
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
من هنوز تموم نکردم ولی میدونم بازی 54 یا 56 % تموم میشه بقیه درصد ها رو از مسائل جانبی میگیری پس ممکنه یه نفر 90 تموم کنه یکی 70 یکیم همون 56![]()
بازی liar's dice چقدر توپه !!!!!!!!!!!!! بهتون پیشنهاد می کنم برین بازی کنین اگه بازی نکردین !! من که می خوام برم تاس بخرم با بچه ها بشینیم بازی کنیم.
چجوريه؟
من كه متوجه نشدم.
بايد جمع تاس هاي اون 2 نفر رو حدس بزنم؟!
يه توضيح بدي ممنون ميشم
كسي تونسته 100% اين بازيو كامل كنه......؟؟؟
نه :
1- اول همه تاس ها رو می ندازن .
2- بعد از اون همه می تونن زیر چشمی به تاساشون نگاه کنن ( تو xbox با RT )
3- بعدش هر نفر شروع می کنه به یک عددی گفتن : مثلا می گه یکی 2 ، یا دوتا سه و... ( با رول سمت راست تاس عوض میشه ، با رول سمت چپ عدد)
4- این عدد مربوط به تاس های همه ی بازیکن ها هست ، مثلا : اگه سه نفر توی بازی باشن و هرکدوم هم همون اول بازی 5 تا تاس داشته باشند میشه کلا 15 تاس . اگه یک نفر در حرکت اول بگه "دوتا سه " یعنی این که دوتا تاس سه بین این 15 تاس وجود داره .
5- نفر بعدی حتما باید همون مقدار بگه یا بیشتر : مثلا یکی بگه "دوتا سه " اون دیگه نمی تونه بگه " یکی سه " یا " یکی پنج " ، فقط می تونه دوتا بگه ، یا بیشتر.
6- توی هر دست هر کی می تونه یا عدد بگه یا بلوف
7- عدد رو که بالا توضیح دادم ، بلوف ه به وقتی می گن که یکی بگه نفر قبلیش دروغ گفته ، مثلا بگه " چهارتا پنج " ، اون وقت نفر بعدیش بگه بلوف ، اونوقت همه تاساشونو نشون میدن ، اگه کلا 4 تا پنج( یا بیشتر ) وجود داشت بین همه دستا اونی که گفته بود بلوف می بازه ، اگه وجود نداشت و کمتر بود اونی که گفته بود " چهارتا پنج " می بازه.
7- هر کی می بازه باید یک تاسشو بندازه بیرون
8- هر کی همه تاساش بره بیرون از بازی حذف میشه ، و آخرین نفری که باقی بمونه برنده هست و پولا رو جمع می کنه.
مرسی از توضیح کاملت
ما این بازی رو باورق بازی میکردیم، ولی نمیدونستم اونه
salam
کسانیکه میخوان بازیو 100% کنن بگن که من راهنمای کاملشو براشون بذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)