سلام
امروز بعد از مدتها یکی خریدم
سلام
امروز بعد از مدتها یکی خریدم
سلام.
مبارك باشه. چند؟؟؟؟
ضمنا اونايي كه گفتن نوكيا فلان و بيصار... اچ تي سي و نوكيا اصلا با هم در يك گروه نيستند كه مقايسه بشن.
نوكيا براي يكي خوبه كه استفادش در حد يه آهنگ گوش كردن و عكس گرفتن و بلوتوث بازيه.
اچ تي سي (منظورم ppc هست) ولي در حد يك كامپيوتر عمل ميكنه.
سيستم عامل سيمبين بسيار قويه. من كه تا وقتي نوكيا داشتم از گوشيم راضي بودم.
اما خوب ويندوز موبايل خوب يه چيزي فراتر از سيمبين و بقيه سيستم عامل هاست.
با تشكر![]()
دوستان كامپايلر c++ براي ppc كسي نداره؟؟؟
هرچي گشتم نبود. اگه كسي داشت لطفا بذاره.
سلام بر همه اساتید و دوستان
من برای خرید, بین این گوشی و نوکیا 5530 مردد هستم. دوستان می تونن راهنمائی کنن و مزایا و معایب هر کدومو بگن تا من بتونم تصمیم بهتری بگیرم. مخصوصا دوستانی که این گوشی ها رو دارن نظر بدن
اینم بگم که موسیقی برای من مهم نیست چون یه پلیر سامسونگ P1 دارم که به اندازه کافی خوب هست
دوربین هم خیلی مهم نیست ولی بی اهمیت هم نیست
جینگولک بازی و قشنگی منوها برام مهمه + راحتی و سرعت کار تو منوها + اطلاعات و فیلدهای اطلاعات هر کانتکت
قدرت نرم افزاری و موجود بودن برنامه های کاربردی
مرسی از همگی
سلام به همه !
دوستان یه مطلب فنی...
اونم اینه که من هندزفری موتورولا رو به گوشیم وصل کردم . اما صدا از اسپیکر گوشی پخش شد.
از این رابط ها که واسه این گوشی ها هست خریدم . اما کماکان صدا از اسپیکر پخش می شه !
چرا ؟
سلام.
از نظر من
اگه واست پلير مهم نيست ويوا...
اگه واست دوربين مهمه 5530...
اگه جینگولک بازی و قشنگی منوها مهمه 5530...(البته با وجود تاچ فلو ويوا خيلي جذاب تره ولي منوهاي ساده اي داره)
اگه راحتی کار تو منوها مهمه 5530...
اگه اطلاعات و فیلدهای اطلاعات هر کانتکت تو جفتش فرقي نداره ولي ويوا بهتره...
اگه قدرت نرم افزاری مهمه ويوا...
موجود بودن برنامه های کاربردی هم تو جفتش يكيه...
ولي در كل اگه اين ها كه گفتي واست خيلي مهمه 5530 رو پيشنهاد مي كنم.
آيا علامت هنزفري هم اون بالا مياد؟؟؟؟سلام به همه !
دوستان یه مطلب فنی...
اونم اینه که من هندزفری موتورولا رو به گوشیم وصل کردم . اما صدا از اسپیکر گوشی پخش شد.
از این رابط ها که واسه این گوشی ها هست خریدم . اما کماکان صدا از اسپیکر پخش می شه !
چرا ؟
نه نمیاد اما امروز هندزفری فابریکی Diamond2 رو تست کردم کاملا جواب داد !
اما دوستان می گفتن رابط های Audio باید روش جواب بده !
واقعاً زور داره هندزفری رو از روی کارتون بر میدارند بعد 18 تومن می خوان بفروشن بهت !
تازه اونم هندزهای یک تیکه یکی مثل من اگه بخواد از هندز های سری دبلیو سونی اریکسون
استفاده کنه معلوم نیست دیگه باید چی کار کنه !
آقا خودم مشکل خودمو حل کردم ، من mini Usb رو با Extusb اشتباه گرفته بودم .
حالا سوال بعدی .
یکی از دوستامون یه نوتبوک اپل (مکبوک) داره ، یه آیفون هم داره.
بعد این دوتا رو به هم وصل کرده بود نفهمیدم Wireless بود یا Bluetooth بعد عکسهای توی گوشی رو ما توی نوتبوک می دیدیم، بعد این دوست ما از توی گوشیش با قابلیت Finger Friendly می زد می رفت عکس بعدی ، توی نوتبوک هم با همون افکت عکس عوض می شد. از این کارا با Windows mobile نمیشه کرد ؟
سلام.
شما میتونید با نصب یکسری برنامه ها این کارو انجام بدید .مثل برنامه My Mobiler.![]()
لطفا عکس رو دوباره آپلود کنید
کدی برای تست کردن قسمت های مختلف گوشی وقت خریدن هست یا نه ( چک کردن گوشی کار کرده یا نه )
آخرین قیمت گوشی با گارانتی و بدون گارانتی
Last edited by pashangi; 23-10-2009 at 18:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)