تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 773 اولاول ... 125258596061626364656672112162562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه shoeib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

titanium_zarin عزیز
    ممنون
    میشه بفرمایی از کجا میشه ال ای دی های بدون گارانتی رو خرید؟ از خود نمایندگیشون میشه؟ یا اینکه باید از جاهای دیگه خریداری کرد؟
    بعد اینکه اگر بخوایم از جایی دیگه به غیر از نمایندگی بخرم احتمال تقلبی بودن و یا خراب بودنش نیست؟! ریسکش بالا نمیره؟!

2. این کاربر از shoeib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shoeib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

titanium_zarin عزیز
    ممنون
    میشه بفرمایی از کجا میشه ال ای دی های بدون گارانتی رو خرید؟ از خود نمایندگیشون میشه؟ یا اینکه باید از جاهای دیگه خریداری کرد؟
    بعد اینکه اگر بخوایم از جایی دیگه به غیر از نمایندگی بخرم احتمال تقلبی بودن و یا خراب بودنش نیست؟! ریسکش بالا نمیره؟!

4. 2 کاربر از shoeib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

جناب t_tanhayam میشه لطفا بفرمائید شما چرا وقتی کسی راجب سامسونگ صحبت میکنه میگردی ریویوهای مثبت این تی ویو که معمولا به اشکالای این تی وی اشاره نمیکنه گلچین میکنی؟ اگه قصدت راهنماییه لطف کن ریویوهای گلچین شده نزار در ضمن این سایت trustedreviews ریویوهاش خیلی ابتداییه و خیلیم مشکوک میزنه چون تو کامنتای زیر تی ویا تا حالا 100 دفعه مردم خواستن چند تا عکس یا کالیبره از tv که ریویو شده بزاره ولی هر دفعه یا کامنتا پاک میشه یا جوابای بی ربط میدن.
    بعد یه چیز خیلی عجیب!!!
    وقتی کسیو میخوای راجب تی وی خریدن راهنمایی کنی از cnet آسیا ریویو میزاری ولی وقتی کسی بخواد ال سی دی زیر 37 اینچ بخره میری از trusted reviews ریویو میزاری دلیلشو میدونی چیه؟؟؟
    دلیلش اینه که cnet آسیا واسه سایز زیر 40 اینچ بهترین تی ویو 37v10 انتخاب کرده ولی شما یه جورای عجیبو مشکوکی همه راهنمائیات به سامسونگ ختم میشه!!!!
    Last edited by Sacrament; 23-06-2010 at 01:46.

6. 5 کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    اين تلوزيون داره تا آخر اين كاه وارد ميشه و قصد خريدش دارم احتمال زياد ... --- LE820

ميشه دوستان كمكم كنن و بگن نظرشون چيه
    توي cnet و flatHDpanels در موردش خوب گفته....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

With LE820 Sharp has really put some thought into designing a TV and has ended up with a very complete TV. The glass frame feels nice, and the back of the frame reveals that all inputs are cleverly positioned. Also, the remote has gotten a facelift and is much nicer than the remote from LE700 and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

يكي كمكم كنههه
    چرا هر كي ساموسنگ مسخواد فقط جوابشو ميدييييننن؟؟؟؟؟؟ اااههههه-- بابا من از سامسونگ خوشم نمياد

8. این کاربر از RealDesigner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

جناب t_tanhayam میشه لطفا بفرمائید شما چرا وقتی کسی راجب سامسونگ صحبت میکنه میگردی ریویوهای مثبت این تی ویو که معمولا به اشکالای این تی وی اشاره نمیکنه گلچین میکنی؟ اگه قصدت راهنماییه لطف کن ریویوهای گلچین شده نزار در ضمن این سایت trustedreviews ریویوهاش خیلی ابتداییه و خیلیم مشکوک میزنه چون تو کامنتای زیر تی ویا تا حالا 100 دفعه مردم خواستن چند تا عکس یا کالیبره از tv که ریویو شده بزاره ولی هر دفعه یا کامنتا پاک میشه یا جوابای بی ربط میدن.
    بعد یه چیز خیلی عجیب!!!
    وقتی کسیو میخوای راجب تی وی خریدن راهنمایی کنی از cnet آسیا ریویو میزاری ولی وقتی کسی بخواد ال سی دی زیر 37 اینچ بخره میری از trusted reviews ریویو میزاری دلیلشو میدونی چیه؟؟؟
    دلیلش اینه که cnet آسیا واسه سایز زیر 40 اینچ بهترین تی ویو 37v10 انتخاب کرده ولی شما یه جورای عجیبو مشکوکی همه راهنمائیات به سامسونگ ختم میشه!!!!
    سلام دوست عزيز
    بابا صفحه قبل رو ببين خوب من در مورد سوني امتيازات رو گذاشتم
    به خدا اين طوري نيست حداقل اون هايي كه من رو ميشناسند ميدونند من چه مدلهايي رو دوست دارم و خيلي هاشون از سامسونگ نيست
    همه جا خط قرمز ميزنم نظر شخصي
    همه جا حرف از پلاسماهاي خوب پاناسونيك ميشه ميگم شاهكاره
    ههه جا حرف از فيليپس ميشه يا شارپ ميگم توي رنگها بي نظير
    در مورد سوني حرف ميشه ميگم سخت افزار خوب و رنگهاي زنده اي داره
    در مورد رويو ها اينطور نيست اصلا اون ها مهم نيستند اين من وشما وخريداريم كه ميپسنديم
    مطمئن باش اگه من 24 ساعت بيام فلان وبگم طرف زماني كه بخواد بخره اگه خوشش مياد نميخره مثل خود من
    دوستان هم ميگن من فلان رو ميخوام از فلان برند من هم از برند مورد نظرشون ميگم نه اينكه عقيده خودم رو تحميل كنم
    به هر صورت اين قضيه بار ه و بارها اتفاق افتاده در مورد بچه هاي فعال سايت
    كه اگر اينطور بوده من به شخص از شما وهمه دوستان عذر خواهي ميكنم
    يك جمع دوستانست و ميخوايم با هم دوست باشيم

10. 6 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    شايد جز معدود led‌هايي باشه كه صداي خيلي قابل قبولي داره اگه همون رويو flat panelshd رو بخوني نكات خوبي رو عنوان كرده
    در ضمن اين مدلها حافظه 8 گيگي دارند كه ميتوني برنامه هايي كه live ‌ميبني رو pause بزني و نگه داري

در مورد كيفيتش همونطور كه ميدوني يك ساب پيكسل زرد اضافه شده (quad pixel technology)
    كه اين تكنولوژي اولين بار داره استفاده ميشه در تلويزيون ها و باعث داشتن رنج وسيع تري از رنگها خواهد شد

کد:
    يك رويو خوب البته بررسي اين تكنولوژي شارپ رو اينجا بخون :

کد:
    اگه قيمت مناسبي داشته باشه كه حتما داره مثل مدلهاي ديگه فول ال اي دي شارپ توي ايران يكي از بهترين انتخابهاي ممكن ميتونه باشه
    دقيقا نميدونيد كي مياد ؟از ماديران سوال نكردين؟

---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:09 AM ----------

titanium_zarin عزیز
    ممنون
    دوست گلم اخه نمايندگي مياد بدون گارانتي بده؟
    بايد از بانه تهيه كني والا تا جايي كه من ديدم جنس هايبدون گارانتي بانه اصل تر هست
    البته اين بر ميگرده به اينكه بخواي ريسك كني يا نه
    عده اي ميگن نميخوايم ريسك كنيم ممكنه بسوزه و.... از اين مسايل
    در اين مورد به حد كافي بحث شده بنده خودم بدون گارانتي گرفتم وتا حالا كه نسوخته
    Last edited by t_tanhayam; 23-06-2010 at 10:58.

12. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام به همه دوستان میخواستم نظرتونو در مورد این مدل ال ای دی سامسونگ بدین قیمت کمتر نسبت به مدل ها مشابه به خاطر همراه نداشتن سینمای خانگیه یا به خاطر مسائل دیگه راستی این کابل شبکه یا لن که نوشته داره یعنی میشه با adslبه
    اینترنت وصل شی 1,859,000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام به همه دوستان میخواستم نظرتونو در مورد این مدل ال ای دی سامسونگ بدین قیمت کمتر نسبت به مدل ها مشابه به خاطر همراه نداشتن سینمای خانگیه یا به خاطر مسائل دیگه راستی این کابل شبکه یا لن که نوشته داره یعنی میشه با adslبه
    اینترنت وصل شی 1,859,000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوست عزيز نه علت خاصي نداره بخاطر مدلش هست سري 5 قيمتش همينه
    نسبت به سري هاي 6 و 7 پايينتره از نظر مشخصات (كنتراست)
    در مورد شبكه ميتوني با pc ‌شبكه كني وفايلهات رو روي تي وي ببيني همينطور ميتوني به اينترنت وصل بشي و از تورنت دان داشته بشي يا يوتيوب و.. البته تو ايران مورد داره اذيت ميكنه گاها

15. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز کجا سونی تبلیغ چرندیات کرده و بزرگ نمایی کرده ..... این سامسونگ و ال جی هستن (البته بیشتر سامسونگ) که تبلیغ های عوام فریبانه میکنن و کوچکترین چیزو (که تو بقیه تلویزیونها شاید بهترشم باشه) تو بوق میکنن . برندهای اروپایی و ژاپنی همیشه مشتری خودشونو دارن . و احتیاج به تبلیغات بزرگ نمایانه ندارن .
    سلام دوست عزيز
    شايد جز معدود led‌هايي باشه كه صداي خيلي قابل قبولي داره اگه همون رويو flat panelshd رو بخوني نكات خوبي رو عنوان كرده
    در ضمن اين مدلها حافظه 8 گيگي دارند كه ميتوني برنامه هايي كه live ‌ميبني رو pause بزني و نگه داري

کد:
    در مورد كيفيتش همونطور كه ميدوني يك ساب پيكسل زرد اضافه شده (quad pixel technology)
    كه اين تكنولوژي اولين بار داره استفاده ميشه در تلويزيون ها و باعث داشتن رنج وسيع تري از رنگها خواهد شد

کد:
    يك رويو خوب البته بررسي اين تكنولوژي شارپ رو اينجا بخون :

کد:
    اگه قيمت مناسبي داشته باشه كه حتما داره مثل مدلهاي ديگه فول ال اي دي شارپ توي ايران يكي از بهترين انتخابهاي ممكن ميتونه باشه
    دقيقا نميدونيد كي مياد ؟از ماديران سوال نكردين؟

من پرسيدم گفتن تا 1 ماهه ديگه

ظاهرش كه خوبه

17. 3 کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من پرسيدم گفتن تا 1 ماهه ديگه

ظاهرش كه خوبه
    ممنون samira.. ي عزيز
    خوب اميدوارم كه زودتر بياد و از نزديك بينيم شارپ چيكار كرده
    اره خيلي خوشگل و سكسي شده يكجورايي مثل يك ipad يا محصولات اپل ميمونه بحثي كه توي سايت ها هم ميشه در مورد ديزاينش

19. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •