تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 100 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 994

نام تاپيک: مباحث در مورد خرید شارژ همراه اول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آخه سهمیه روزی 100 تا یا 200 تا که معلومه به دست ما نمیرسه مگر اینکه خیلی آشنا باشیم با اون دفتر شما نیگا کن متوسط مصرف هر ویزیتوی که به مغازه دار شارژ دو تمونی میده روزی 150 تا شارژه حالا با روزی 200 تا شارژ واسه هر دفتر خودتون پیدا کنید پرتقال فروش رو!!!
    تو این اوضاع به نظر بنده کسی اگر بدون آشناییت شارژ بده یا حداقل زیر 2300 شارژ بده صد در صد کلاه برداریه
    فکر میکنم اگر مثل 5 تومنی بدن رو دستگاه POS خیلی اوضاع شارژ بهتر میشه اینجوری خیلی مسخرست بخدا همراه اول دیگه گندشو در آورده یعنی چی حالا که به قول خودشون دست دلال ها رو( مثل ما) کوتاه کردن چرا شارژ به بازار تزریق نمیکنند؟؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آخه سهمیه روزی 100 تا یا 200 تا که معلومه به دست ما نمیرسه مگر اینکه خیلی آشنا باشیم با اون دفتر شما نیگا کن متوسط مصرف هر ویزیتوی که به مغازه دار شارژ دو تمونی میده روزی 150 تا شارژه حالا با روزی 200 تا شارژ واسه هر دفتر خودتون پیدا کنید پرتقال فروش رو!!!
    تو این اوضاع به نظر بنده کسی اگر بدون آشناییت شارژ بده یا حداقل زیر 2300 شارژ بده صد در صد کلاه برداریه
    فکر میکنم اگر مثل 5 تومنی بدن رو دستگاه POS خیلی اوضاع شارژ بهتر میشه اینجوری خیلی مسخرست بخدا همراه اول دیگه گندشو در آورده یعنی چی حالا که به قول خودشون دست دلال ها رو( مثل ما) کوتاه کردن چرا شارژ به بازار تزریق نمیکنند؟؟!!
    آره اینجوری بهتر میشه ولی الان همه poz دارن واسه ما که دفتر خدماتی آشنا داریم الان خوبه هفته بعد سهمیه میشه 300 تا خوبه دیگه رو هر کدوم 100 تومن بخوریم میشه 30000 تومان ماهی 900000 تومن فقط از شارژ هرکی خواست برام پیغام بذاره البته به صورت محدود میتونم بفروشم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

آقا مطمعنی که می شه روزی 300 تا من چند تا امور مشترکین آشنا دارم فکر کنم بتونم به این وسیله روزی 2000 تایی جمع کنم ولی من روش خودمو در پیش می گسرم البته ببینم چی می شه

راستی اگه بخوایم از معین ارتباط بگیریم البته با مجوز امور مشترکین کلا چقدر هزینه داره

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اگه كسي تو كرج ميتونه شارژ 2000 تومني همراه به صورت عمده بده به من pm بده. تعداد بالا هر چقدر باشه با قيمت مناسب خريدارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقا مطمعنی که می شه روزی 300 تا من چند تا امور مشترکین آشنا دارم فکر کنم بتونم به این وسیله روزی 2000 تایی جمع کنم ولی من روش خودمو در پیش می گسرم البته ببینم چی می شه

راستی اگه بخوایم از معین ارتباط بگیریم البته با مجوز امور مشترکین کلا چقدر هزینه داره
    من پدرم دفتر خدماتی داره مثل اینکه راسته میشه 300 تا یواش یواش زیاد میشه ایشالله کارتش بیاد دیگه این بند و بساطا نیست راحت میشیم

پروفشنال Hamed-Beckham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

کسی می دونه به این شهر خراب شده ی ما کی این کارت شارژ ها میاد ؟ یا پست بانک ها دارن بخور بخور می کنند ؟؟؟
    حالا شارژ 5000 تومانی هم کمیاب شده !!
    شیطونه میگه خودت برو از تهران بگیر و بیار !

پروفشنال Hamed-Beckham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

عادلی در پایان ضمن توصیه به خرید کارت شارژ از مراکز معتبر تأکید کرد: مشترکان سیم کارت‌های اعتباری جهت تهیه شارژ، حتماًٌ از مراکز معتبر نظیر دفاتر خدمات ارتباطی، پرتال همراه اول، دستگاههای ATM بانک‌های ملی و کشاورزی و فروشگاههای معتبر کشور(عاملین فروش) استفاده کنند.

آقا کسی می دونه این صحت داره یا نه ؟؟ بانک ملی و کشاورزی از ATM میده ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

من فقط دیدم که ماله ایرانسل رو میده
    البته تبلیغاتشو تو تی وی دیدم
    ولی به چشم خودم
    نه
    ندیدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کسی می دونه به این شهر خراب شده ی ما کی این کارت شارژ ها میاد ؟ یا پست بانک ها دارن بخور بخور می کنند ؟؟؟
    حالا شارژ 5000 تومانی هم کمیاب شده !!
    شیطونه میگه خودت برو از تهران بگیر و بیار !
    شهرتون کجاست مگه ؟ 5 تومنی از روز چهارشنبه گرون شد تو تهران منمنخریدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

5تومنی مگه چند شده؟!@#

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •