تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 115 اولاول ... 125258596061626364656672112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1146

نام تاپيک: رانا ( Rana )

داره خودمونی میشه ambian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

....فکر هم نمیکنم ایران خودرو در این وضعیت اقتصادی و و سر پا بودن با حمایتهای دولتی اونقدر سرمایه بتونه داشته باشه که یک خودرو رو از صفر طراحی کنه ....
    ماشینای 6 میلیونی رو میدن دست ملت 20 میلیون اونوقت وضع اقتصادیش خرابه؟؟
    عجب

2. 3 کاربر از ambian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این مورد ملی رو نباید زیاد جدی گرفت .تو جوامعی با سابقه های انقلاب های بزرگ یا تحولات بزرگ مثل روسیه ایران ترکیه عراق و اکثر این جوامع این اسم ملی بیشتر برای تحریک غرور جامعه هست . من کسانی رو میشناسم که ایارن رو کشور خیلی قدرتمندی میدونن
    البته حرکت های مشترک تو دنیای صنعتی امروز بیشت و بهتر جواب میده . در مورد هزینه طراحی و تحقیقات و تا تولید یک محصول اینقدر ها هم کم نیست و ایرانخودرو با توجه به مدریت دولتی خودش مجبور هست سود سهامدار های کلان خودش رو تزمین کنه نه رضایعت مشتری رو . ماشین 6 میلیونی رو 20 میده درست ولی وقتی میرسیم به هزینهای جانبی شرکت (با گسترش بی در و پیکر ) میبینیم که مثلا خط تولید سواری این شرکت مجبور هست ضعفها و زیاندهی مثلا واگن سازی یا ایرانخودرو دیزل رو هم جبران کنه پس بیشتر ضعف در مدریت دولتی این شرکت بر روی منابع مالی هست .
    3 سال قبل که این شرکت به دست دولت افتاد ابزاری شد برای تزریق بادکنکی غرور کاذب که ما کامیون میسازیم سواری میسازیم واگن میسازیم فلان میسازیم ولی این رشد همیشه بدون مدریت صحیح بود . پس اتلاف منابع و درست نبودن ساز و کار این وضعیت رو داره وگرنه ایران پر از منابع خلاق انسانی هست .
    در ضمن کمی در مورد هزینه های طراحی و ساخت یک قالب پرس برای ورق فولادی تحقیق کنید به این راحتی و ارزونی نیست .کاش یک بار میتونستم دوباره از خط تولید وانت پیکان براتون عکس بگیرم اون وقت میفهمیدید که اینها از طراحی یک خط تولید مدرن هم عاجز هستند .مسله هم دانش فنی نیست ،مسله مدریت منابع انسانی و مالی هست . هر کسی نا لایقتر ولی چشم بیشتری بگه توی شرکتهای دولتی جا داره نه کسی که دانش فنی بالایی داره .

4. 4 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما مثل اینکه کلا پستهای قبلی رو نخوندید همه این رو میدونن لازم نیست بیخودی جو تاپیک رو به هم بریزید
    شما یه کم اول در مورد محصولات تولیدی اطلاعات کسب کنید بعدا وارد بحث تاریخچه بشید . شما یه کم پستها رو با دقتر بخونید میفهمید کسی نگفته هیچکدوم از این کارها مال ایران و ایران خودر هست . فکر هم نمیکنم ایران خودرو در این وضعیت اقتصادی و و سر پا بودن با حمایتهای دولتی اونقدر سرمایه بتونه داشته باشه که یک خودرو رو از صفر طراحی کنه
    خواهش میکنم با فکر پست بدین .
    توی پست قبلی هم گفتم رانا در اصل به دست ایتالیای ها بر اساس پلتفرم و استراکچر کلی 206 طراحی شده نه خود ایرانخودرو ماجرای تولد 206 اس دی هم اون بالا نوشته شده امیدوارم بتونید بخونید . بی خودی تاپیک رو به هم میریزید .
    رامین جان عزیزه دلم. شما چرا
    خدا رو قسم می خورم که هیچ قصدی در مورد به هم زدن تاپیک ندارم و نداشتم
    _ایا خوبه که خودمونو گول بزنیم
    ایا خوبه که با چیزی که خودمون طراحی نکردیم به خاطرش مغرور شیمو به خودمون ببالیم
    _خدا شاهده وقتی دیدم که مهندسای ایرانی خودروی دنا رو طراحی کردن به خودم بالیدم,افتخار کردم که ایرانی ام .با این که می دونستم این خودرو هم از روی پلت فرم سمنده که ماله ایرانه که هرچند سمند طراحی ایران نیست.
    _اما ایران خودرو بلانسبت همه عزیزان مردم رو احمق فرض کرده.
    این خودرو کپی اشکار از اس دی و تندر 90 هست اما خودروی ملی نامیده میشه.
    _مشکل من با اینکه میگن خودروی ملی, نیست چون هر خودرویی که قطعاتش رو ایران تامین کنه تا حدی ملی محسوب میشه اما این خودرو رو حاصل تلاش و کوشش مهندسان نامیدن و اینه که منو ازار میده. ایران خودرو مردم ایران رو چی فرض کرده?!
    _با یک حساب سر انگشتی کاملا مشخص میشه که سودی که ایران خودرو در یک سال به جیب میزنه چند هزار میلیارد تومنه
    800 هزار خودرو در سال رو با میانگین سود فقط و فقط 5 میلیون تومن در نظر بگیریم سودی برابر 4 هزار میلیارد تومن در میاد . این در حالیه که این سود 5 میلیونی برای هر ماشین رو _میشه تا 7-8 میلیون هم بالا برد.
    ایا 4 هزار میلیارد تومن برای طراحی یک پلتفرم کافی نیست؟!
    _خوب وقتی یک ماشین رو بعد از 12 سال تولید هنوز بیش از 7 میلیون تومن روش سود میکنن چرا یک پلتفرم جدید بسازن?!
    قانون نانوشته ی مملکت ما اینه و باید همه قبولش کنیم .این قانون نانوشته کلاهبــــــــــــرداریه و تمام...

6. 3 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مهدی جان من خیلی هم خوب میدونم سود خوبی میکنن ولی این مبحث برمیگرده به مدریت . وقتی بنگاهی سود دهی داره که تمام بخشها سود داشته باشن . آیا به نظرت ایران خودرو دیزل سود دهی داره؟ این سود باید بخشی از هزینهای دلت رو تامین کنه بعد میرسه نوبت به مدیران و کم کم به پایین و در مورد تکنولوژی تولید و اینکه ایرانخودرو میتونه کاری بکنه بله میتونه ولی نه با این مدریت و دست و پای بسته . ایران در سی و چند سال و کلا در بیشتر دوران تاریخش از ضعف مدریت در عرصه مالی و تجاری و سیاسی رنج برده و میبره ایران خودرو هم از این قاعده مستثنی نیست . ایرانی ها خوب هم بلد هستند جلوی پای کسانی که مدریت خوب میکنند سنگ بندازن
    اینقدر دکتر منطقی رو محکوم کردید ولی حقیقت رو گفت :(( من باید سود سهامدارم رو تضمین کنم )) در حالب که دکتر رشته اصلی خودش یعنی صنایع هوافضا رو رها رکده بود و الان تازه برگشته .ولی باز هم میبییم که جلوی پاش بازم سنگ اندازی و تفکر دولت برای خرید هواپیمای خارجی (خرید کامل نه مشارکت در تولید و این حرفا) این هم که ما انتظار داشته باشیم ایران خودرو یا سایپا الان یک خودروی کامل رو تولید کنن خیال باطلی هست چون هیچ مدیری در این راه قدم برنداشته و برنامه ریزی نکرده ولی از فرصتهای پیش رو هم استفاده نکردند . تولیدات مشترک و کنسرسیوم های جهانی . این روزها تک روی راه خوبی نیست باید دولت هم این شرکتها رو مستقل بکنه تا بشه کاری کرد . اون وقت میبیند چقدر ضعف مدرتی پیش میاد
    مثل همین بانکها. منابع زیاد مالی رو منکر نمیشم ولی این منابع و سرمایه نیاز به مدریت داره . شما سهامدار ایراخودرو باشید قبول میکنید این شکرت یک سال سود شما رو افزایش نده عوضش در آمد مازاد خودش رو صرف تحقیقات بکنه؟ نه مصلما در ایران .
    باز هم این کارها جای تشویق برای یک سری مهنس جوان این شکرت داره که از امکاناتشون استفاده کافی رو میکنن .

8. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_pro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مهدی جان من خیلی هم خوب میدونم سود خوبی میکنن ولی این مبحث برمیگرده به مدریت . وقتی بنگاهی سود دهی داره که تمام بخشها سود داشته باشن . آیا به نظرت ایران خودرو دیزل سود دهی داره؟ این سود باید بخشی از هزینهای دلت رو تامین کنه بعد میرسه نوبت به مدیران و کم کم به پایین و در مورد تکنولوژی تولید و اینکه ایرانخودرو میتونه کاری بکنه بله میتونه ولی نه با این مدریت و دست و پای بسته . ایران در سی و چند سال و کلا در بیشتر دوران تاریخش از ضعف مدریت در عرصه مالی و تجاری و سیاسی رنج برده و میبره ایران خودرو هم از این قاعده مستثنی نیست . ایرانی ها خوب هم بلد هستند جلوی پای کسانی که مدریت خوب میکنند سنگ بندازن
    اینقدر دکتر منطقی رو محکوم کردید ولی حقیقت رو گفت :(( من باید سود سهامدارم رو تضمین کنم )) در حالب که دکتر رشته اصلی خودش یعنی صنایع هوافضا رو رها رکده بود و الان تازه برگشته .ولی باز هم میبییم که جلوی پاش بازم سنگ اندازی و تفکر دولت برای خرید هواپیمای خارجی (خرید کامل نه مشارکت در تولید و این حرفا) این هم که ما انتظار داشته باشیم ایران خودرو یا سایپا الان یک خودروی کامل رو تولید کنن خیال باطلی هست چون هیچ مدیری در این راه قدم برنداشته و برنامه ریزی نکرده ولی از فرصتهای پیش رو هم استفاده نکردند . تولیدات مشترک و کنسرسیوم های جهانی . این روزها تک روی راه خوبی نیست باید دولت هم این شرکتها رو مستقل بکنه تا بشه کاری کرد . اون وقت میبیند چقدر ضعف مدرتی پیش میاد
    مثل همین بانکها. منابع زیاد مالی رو منکر نمیشم ولی این منابع و سرمایه نیاز به مدریت داره . شما سهامدار ایراخودرو باشید قبول میکنید این شکرت یک سال سود شما رو افزایش نده عوضش در آمد مازاد خودش رو صرف تحقیقات بکنه؟ نه مصلما در ایران .
    باز هم این کارها جای تشویق برای یک سری مهنس جوان این شکرت داره که از امکاناتشون استفاده کافی رو میکنن .

کلا همین سرمایه گذاراش مسخرن!

آخه کدوم خودرو سازی این همه سرمایه گذار داره؟ هر کی یه قرون گذاشته شده سرمایه گذار !!!

مردم عام اومدن شدن سرمایه دار! خوب معلومه بهترین از این نمیشه باید بدن چند نفر آدم پولدار که سرمایه گذاری کلان کنند. ایرانخودرو همه فکرش شده که چطوری سود این 200 هزار نفر رو بده.

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوستان پیش فروش رانا آغاز شد ، مبلغ 10 میلیون و تحویل مهر و آبان و آذر

خیلی جاله چند دقیقه پس از آغاز پیش فروش موعد تحویل ها یک ماه جابجا شد (از شهریور به مهر رفت)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by masooumi; 28-05-2012 at 09:28.

11. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان پیش فروش رانا آغاز شد ، مبلغ 10 میلیون و تحویل مهر و آبان و آذر

خیلی جاله چند دقیقه پس از آغاز پیش فروش موعد تحویل ها یک ماه جابجا شد (از شهریور به مهر رفت)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مهر ماه هم پرید!
    الان فقط آبان و آذر مونده ، فکر کنم کار دلالهای همین نمایندگی هاشونه

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من موندم با چه عقلی سقف خرید برای هر مشتری رو نا محدود زدن؟
    یعنی اینا نمی فهمن یه نفر بیشتر از یه ماشین بخره هدفش چیه؟
    حالا یکی نه 2 تا چرا نامحدود زدین؟

حالا اینا به کنار از لحاظ فنی این ماشین چی داره؟
    یعنی اگه کاپوت رو بزنیم بالا با 206 روبرو میشیم یا چی؟

14. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ambian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

من موندم با چه عقلی سقف خرید برای هر مشتری رو نا محدود زدن؟
    یعنی اینا نمی فهمن یه نفر بیشتر از یه ماشین بخره هدفش چیه؟
    حالا یکی نه 2 تا چرا نامحدود زدین؟

حالا اینا به کنار از لحاظ فنی این ماشین چی داره؟
    یعنی اگه کاپوت رو بزنیم بالا با 206 روبرو میشیم یا چی؟
    اگه کاپوت رو بزنین بالا با ef7 روبرو میشین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه کاپوت رو بزنین بالا با ef7 روبرو میشین.
    فعلا نه. قراره تو مرحله ی اول فقط با موتور TU-5 تولید بشه. در آینده ی دور قراره با EF-4 هم تولید بشه.

17. این کاربر از Lesordiavek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •