سلام.کار خواصی نباید بکنی.فقط همون اول باایست و تماشا کن.یارات می زننش.
سلام.کار خواصی نباید بکنی.فقط همون اول باایست و تماشا کن.یارات می زننش.
اگه ی جا وایسی میاد می خوره بهت میمیری یارا هم هیچ کاری نمی کنن!!
بپر پاینن و زیر پاتو نگاه کن یک چیز مثل جوب هست که روش با میله گرفه شده.به میله ها یر بزن و بعد بپر داخل جوب.
مرسی
منم تمومش کردم
راستی تو دومی آخر من معنیش رو کامل نفهمیدم
مافوقشون بهشون چی میگه؟
ممنون
بیچاره ها فکر کنم تو مکزیکو فرود اومدن دیگه؟میخواستن برن خونشون و فکر کردن دیگه راحت شدن،بعد این یارو فرمانده اومد و گفت باید بریم به ارتش آمریکا کمک کنیمو با روسیا بجنگیم!
یه راه فاضلاب هست برو توش بشین
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
اپدیت کارت گرافیک رو از خود سایت گرافیکتون می شه گرفت مال من جی فورس هست که از nvidia می گیرم
حتما کرک داشته که وارد بازی شدی!! اونی که گفتم رو کپی کن درست میشه
دوستان یه سوال داشتم. قبل از سوال بگم که می دونم از سایتهای مختلف امتیازهای فوق العاده ای بازی گرفته و الان هم فکر کنم میانگین امتیازش 9 یا بالاتر هستش.
من می خواستم بازیو بگیرم اونایی که بازیو گرفتن به نظرتون بخش تک نفره بازی خیلی خوب هستش؟ بخش مولتی رو کاری ندارم چون اصلش اون هستش و احتمالا اونو من نمی تونم بازی کنم.
این سوال خیلی شاید جالب نبودشمسئله من این هست که الان کلی بازی رو سرم ریخته و وقت ندارم اونو بازی کنم اگه با توجه به شرایطی که بالا گفتم ارزش داره بازی کنم حتما بگید تا شاید دو سه هفته دیگه وقت کنم اونو بازی کنم!
بازیش عالیه،عالی!ولی همین تخریب پذیریش کارو خراب کرده!هر جا میری خراب میشه![]()
بالاخره امروز بازی رو تموم کردم ..... از هر نظر عالی بود .... میتونه رقیب جدی برای Call Of Duty 6 باشه .... در مورد Multiplayer هم ازش خیلی تعریف شنیدم حتی خیلیها در مقایسه با MW2 این رو برتر میدونن !
ببخشید من یه سوال داشتم من بازی رو تو win7 راحت اجرا کردم ولی الان که win xp نصب کردم وقتی میرم تو بازی نصف صفحه سیاه میشه انگار کامل لود نمیشه کسی نمیدونه مشکل از چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)