سلام آقا امید . دو روز آدم نمیاد اینجا 20 صفحه مطلب جدید و عالی مینویسید . از بین مطالبی که نوشتین چند تا سوال برام پیش اومده ازتون میپرسم ممنون میشم جواب بدین :
- شما صفحه نمایشگر مانیتور رو چطور تمیز میکنین ؟ من با یه دستمال خیلی نرم و تمیز و فقط کمی مرطوب تمیز کردم ولی صفحه مثل عینکی که لک چربی روش باشه تمیز شد و توی نور لکه مشخص هست و هر جهتی پاک مکینم بازم چندان تاثیری نمیکنه و فکر میکنم محلولی چیزی بخواد . چیکار باید بکنم ؟
اشکال نداره ، تجربه ی اولت دیگه! ، فقط با دستمالی که تو جعبه اش بود! تمیز کنید !
- شما در مورد برچسبی نوشتین که روی مانیتورهای شفاف چسبونده میشه و اونها رو مات میکنه تا نور که از پشت به آدم میخوره منعکس نشه و دید رو از دست ندیم . سوالم اینه که این برچسب رو از کجا میتونم تهیه کنم و اینکه آیا برای مارک های بجز اپل هم قابلاستفاده هست ؟ مثلن روی سونی هم میشه چسبوند ؟ و اینکه بعد از مدتی نخواهیم میتونیم برش داریم ؟ و به صفحه مانیتور صدمه نمیزنه ؟
این برچسپ ، تو ایران نیست ، فقط هم برای مک بوک پرو های 13" و 15" و 17" ه!
نه صدمه ای نمیزنه! خیلی راحت برداشته میشه! به مانیتور کاری نداره ! اما چسپوندنش هنر می خواد!!(از این نظر که هوا زیرش نره!)
ببینید :

توضیحات بیشتر :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
- در مودر آیفون هم میشه کمی بنویسید ؟ که چه محاسنی داره و چه معایبی ؟ و آیا به نوکیا برتری داره ؟ و آیا در ایران که ما خیلی امکانات جهانی رو نداریم , آنتن دهی و کارکردش خوب هست و می ارزه آدم تقریبن هم اندازه یک نوکیا مثلن ان 97 پول بده براش که فقط یه مدل خیلی ضعیف آیفون تری جی 8 بخره ؟ چه برسه به تری جی اس 32 که بالای یک میلیون و دویست هست ؟
حقیقت ش رو بخواهید ، تو این تاپیک نمیشه در مورد آیفون بحث کرد !
به تاپیک زیر بروید :
کد: