بله
خودتون میتونید ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله
خودتون میتونید ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
خسته نباشید
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
راستش من چند وقتی هست دنبال یه لپتاپ خوب هستم که قسمتش زیر 600 تومن باشه
تا اینکه به یه قیمت جالب از یکی از کانفیگ های ایسوس برخوردم.
k40ie
2.2 core2doe با کش 2 مگ
رم 3 گیگ
هارد 500
و گرافیک جیفورس 102 جی تی
دوستان قیمت این لپتاپ 480000تومن هست
من دو تا سوال دارم.
1-ایا گرافیک این لپتاپ از گزافیک اینتل 4500 بهتره؟
2-قیمت پایین به چه خاطر هست و نگران کننده نیست؟
خیلی ممنونم پیشاپیش از لطفتون
Last edited by NOKIA_6270; 16-05-2010 at 00:50.
دوستانی که این مارک لب تاپ رو دارن میخوام خواهشا یه کم از کیفیت ال ای دیش برام بگن. و یه مقایسه ای با مارک های دیگه داشته باشن. ممنون خیلی برام مهمه
من فک کنم گرافیکش هرچی باشه بهتر از اینتل هست. چون هرکارتی که شیر داشته باشه ضعیف تره . و این مدل ایسوس که می فرمایید یه کارت مجزا داره
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
Last edited by siavash4000; 16-05-2010 at 09:28.
چه جالب چرا اینا برای N61JV وایمکس گذاشتن ولی N61JQ که مدل قوی تر و گرون تره احتمالا وایمکس نذاشتن که![]()
ولي n61jq هم فكر ميكنم وايمكس داشته باشه چون در ليست قيمتي كه من از فروشندها گرفتم نوشته وايمكس داره.
من فكر ميكنم core i5 n61jv وايمكس نداره و core i3 داره.
Last edited by behnammazi; 16-05-2010 at 10:12.
کیفیتش خوبه اما نسبت به سونی کمتره خودم مقایسه کردم
مطمئنید نوشتن وایمکس داره یا گفتن وایر لس اینترنت را ساپورت میکنه(وای فای). چون تو مشخصات فنی شرکت ایسوس که رفتم در مورد n61jv صریحا نوشته وایکس داره ولی در مورد n61jq حرفی در مورد وایکس متاسفانه نزده. فروشنده ها قیمت n61jq را دادن؟ مال گارانتی سازگاره؟
بله تو ليستي كه من 1 هفته پيش از فروشندگان تو پايتخت گرفتم نوشته وايمكس داره حتي كلمه وايمكس هم پرنگ تر نوشته . قيمتش هم زده 1490 البته همون طور كه خودتون ميدونيد پايتخت خيلي گرون ميده.
يكي از واردكنندگان ايسوس g51 رو داره ميده 1200 .فكر ميكنيد علتش چي ميتونه باشه؟ ممكنه تقلبي باشه؟ ارزش خريد داره يا نه؟
Last edited by behnammazi; 16-05-2010 at 11:57.
n61jq وایمکس نداره
g51که شما میگی احتمالن g51vx باشه
اونا گرافیک gtx260داره اما cpu ضعیفه رمشم ddr 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)