دوستان در مورد سرعت اتصال Gps و قدرت پخش موزیک هم در هندزفری و هم در اسپیکر بگید ...
.
راستی کسی Ngage رو روش نصب کرده ...؟ توی بازیهای خفن , کم نمیاره ..؟
دوستان در مورد سرعت اتصال Gps و قدرت پخش موزیک هم در هندزفری و هم در اسپیکر بگید ...
.
با سلام خدمت بچه ها .بحث داغ این اواخر سر دو گوشی ان 86 و اینوویت هستش .حالا من هر دو این گوشی رو در دست دارم و از هردوشون خوشم میاد .هیچ تعصبی روی هیچکدوم ندارم .ان 86 رو یک هفته است که گرفتم ولی اینوویت رو خیلی وقته که دارم و 16 گیگ هستش .حالا برای هر گونه مقایسه بدون تعصب در خدمتم.در ضمن ان 86 رو همون روز اول به ورزن 11 آپدیت کردم
gps ش مشکلی نداره ....یعنی قابل قبوله ... هندزفری هم من که ازش راضیم ....دوستان در مورد سرعت اتصال Gps و قدرت پخش موزیک هم در هندزفری و هم در اسپیکر بگید ...
.
.
.
.
من انگیج رو نصب کردم ... فقط در وان مقداری گیر داره ... البته اون موقع آپدیت نکرده بودم و زیاد هم باهاش ور نرفتم چون تریل بود و اصلا من با تریل حال نمیکنم !
Last edited by TR4NC3; 19-08-2009 at 15:01.
راستی دوستان من یه Htc Touch HD دارم با گارانتی اصلی یاس ... در حد آک هست ...
.
هر کسی خواست با گوشی N86 تعویض میکنم ..
خب خودت یه مقایسه کلی و کامل بکن دوست عزیز
مر30
![]()
باشه من عوض میکنمراستی دوستان من یه Htc Touch HD دارم با گارانتی اصلی یاس ... در حد آک هست ...
.
هر کسی خواست با گوشی N86 تعویض میکنم ..
با p1 من چی عوض می کنی؟
دوستان من برام یه ابهام هست تو برسی که تو این سایت از اینوایت و 86 هست و همچنین تو سایت موبایلستان در اخر تو هر دو سایت به این نتیجه رسیدن که دوربین اینوایت از 86 بهتره من که اینو قبول ندارم چون به نوکیا اعتقاد دارم ولی وقتی میخونم اصابم خورد میشه اقایون که تو این چیزا تجربه زیادی دارن نظر نهایی را بدن کدوم بهتره اگه قرار باشه دوربین اینوایت از 86 بهتر باشه که اصلا من 86 نمیخرم لطفا حقیقت را بگویید
Last edited by mr_khodaei2008; 20-08-2009 at 10:15.
عزيز من اينقدر حساسيت به خرج نده
چيزي كه من اين مدت فهميدم اينه كه دوربين اين 2 مدل تفاوت چنداني با هم ندارن
(البته به نظر من 86 در مجموع سر تره)
برو با هر برندي حال ميكني گوشي اشي رو بخر
( برو با هر برندي حال ميكني گوشي اشي رو بخر )فقط نوکیا رو قبول دارم ولی خوب ادم یه حرفایی در مورد گوشی مورد علاقش میشنوه اعصابش خورد میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)