سلام به همگی .
می خواستم ببینم این نرم افزار GPS ای که استفاده میکنین (TrekBuddy) خوب هستش و نقشه های خوب و دقیق داره یا نه ؟
اگه میشه یه اسکرین شات از نقشه ی تهران بذارین ببینیم چقدر جزئیات داره ؟ مرسی
سلام به همگی .
می خواستم ببینم این نرم افزار GPS ای که استفاده میکنین (TrekBuddy) خوب هستش و نقشه های خوب و دقیق داره یا نه ؟
اگه میشه یه اسکرین شات از نقشه ی تهران بذارین ببینیم چقدر جزئیات داره ؟ مرسی
دوست عزيز قرار بر اين بود شما تعريف كني چطوري و به چه روشي نصب كردي و بعد هر نقشه رو كه داري بريزي ببيني لود ميشه يا ارور ميده كلا تجربيات خود را در مورد نصب نرم افزار نقشه و در آينده تم براي بنده و ديگر دوستان جهت بهره برداري بنويسي !!![]()
پیشاپیش درمورد تم ممنون .. من که از نرم افزاره چیزی سر در نیووردم ... فکر نکنم با رنوار
سازگار باشه .. باید یه EFS که باهاش سازگار باشه جور کنیم ...
در مورد GPS ... من برنامه رو نصب کردم .. بعد که وارد شدم کلی OK دادم بعد روی لود مپ زدم
بعد فایل GMI رو باز کردم ... بعدش روی لودینگ مپ میمونه
راستی باید تو قسمت ستینگ GPS روی گزینه ی GPS مستقل (لاتینش رو نمیدونم چیه) باشه
جناب پاییز تو توضیحات نوشته بودن
دوستان رنواری حلالم کنین...
دیروز زدم گوشیم رو فرستادم توی کما، امروز هم به دست خودم کشتمش!!!
الان برای تنبیه خونواده گفتن که تا 300 تومن بیشتر پول نمی دن و من هم موندم بی گوشی... فکر کنم دست آخر باس برم سراغ N79 یا N85 که به پولم می خوره...
نمی دونم چرا قسمت نیست بیام ال جی بگیرم؟سر ویوتی پول جور شد و بعد اون قضیه پیش اومد... و حالا سر رنوار هم اینجوری شد!
حلالم کنین
حتما قسمت شما نبوده ... خدا خودش میدونه چیکار داره میکنهاومدیم و قرار بود وقتی رنوار خریدی
پسفرداش که خواتی آپگرید بدی یا تم نصب کنی همین جور بشهحالا اگه یه n85 سالم داشته
باشی بهتره یا یه رنوار خراب ؟
هرچی میگیری مبارکت باشه![]()
مچکرم دوست من
راستی، فعالیتم کماکان ادامه داره. اگر کاری از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم. هر چی باشه با هم توی این تاپیک نون و نمک خوردیم![]()
درود بر دوستان گرامي
سرانجام مشكلات من هم به پايان رسيد و تونستم بيام سايت .
به تمامي دوستاني كه رنوار خريدند تبريك ميگم و اميدوارم اونايي هم كه قراره بخرند، زودتر به آرزوشون برسند .
خوشبختانه از همون عيد كه گوشي رو خريدم تا الان سربلند بودم . دم الجي گرم؛ خيلي صفا داده .
دوست گرامي (شرمنده، نامت را نمي دانم)؛ ابتدا بايد Start كني و سپس Loading Map رو بزني .
پيروز و سربلند باشيد
جناب فرشاد دقيقا خودتون براي نصب چه كرديد !!
تجربه خودتون رو بگيد بنده نگاه كني فكر كنم از صفحه 50 خورده اي با همه دوستان صحبت كردم و خواهش نمودم راهنمايي كنن بنده هنوز با رويه اعلامي نتونستم حتي يك نقشه لود كنم!!!!!!!!!!!!!!1
برنامه راحت نصب ميشه ولي موقع لود چه با استارت چه بدون اون پيغام اعلامي كه در صفحات قبلي گفتم رو مي ده
Last edited by djmerikhi; 05-08-2009 at 12:41.
قیمت رنوار دقیق گارانتی اصل چنده
خوش اومدی
توی مجله جیبی از مجلات GSM.ir قیمت زده 410 تومن با گارانتی. این قیمت مربوط هست به مجتمع کامپیوتری پایتخت. برای اینکه قیمت علاءالدین دستتون بیاد، هر قیمت رو حداقل 30- و حداکثر 40- کنید تا ببینید توی علاءالدین چند می دن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)