بله فقط واسه ویستا وویندوز7داره واین بازی هم فقط دو تا درایور داره تو خوددی وی دی بازی اونا رو اجرا کنین تا نصبش کامل بشه بازی رو100ساعته هم نمیشه100درصد کرد من الان30ساعت رفتم16درصد.....
موفق باشید![]()
بله فقط واسه ویستا وویندوز7داره واین بازی هم فقط دو تا درایور داره تو خوددی وی دی بازی اونا رو اجرا کنین تا نصبش کامل بشه بازی رو100ساعته هم نمیشه100درصد کرد من الان30ساعت رفتم16درصد.....
موفق باشید![]()
سلام
من موقع شروع بازی چترم باز نمیشد بالاخره این پچ رو دانلود کردم که مقدارش 168 مگا بایته که فایل نصبی نیست باید این فایل رو مثل کرک کپی کنم تو محل بازی؟
اصلا مقدار این پچ درسته و من درست دانلود کردم اخه بعضی از دوستان تو صفحا تقبل نوشتن فایل پچ 150 مگی رو دانلود کن اما این 168 مگ هستش
سلام
بازیش چه جوریه؟!
ارزش بازی کردن داره؟!
تو چه سبکیه؟!
اگه لینکی برای دانلود دارید بزارید لطفا
ممنون
بازیش فقط روی 7&VISTA میاد...
بازی قشنگی باید باشه ....من بازی نکردم..
لینکش هم تو تاپیک سرچ کن..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خسته نباشی بازیش 100ساعت وقت میخواد تا تموم بشه.....
من 40ساعت22درصدبه زور......
واقعا از چند بازی Jrpg هم مدتش بیشتره!
خیلی درصد کم کم میره بالا!
حالا بازیش قشنگ هست یا نه؟!
تو چه سبکیه؟!
مثل جی تی آی هست؟!
بازیش سوم شخصه خیلی هم طولانیه خوش دستیشم خوبه بدک نیست باید فرض باشی فقط یه چیزو بدون:
ریکو رودریگز قهرمان داستان اینبار به مجموعه جزایر پانای میره تا اونجا رو که خیلی خیلی خیلی بزرگه رو ازدست یه دیکتاتور به نام بی بی پانای نجات بده وببر سفید رو پیدا کنه وانتقام بگیره ازش وبعد ریکو با پیدا کردن ببر سفید میتونه راهشو برای کشتن بی بی پانای پیدا کنه...........
نکته مهم درمورد بازی گرافیک بالا ووجود تمام شرایط یک جنگ کامل از جمله وجود تمام تجهیزات جنگی کامل از تمام دنیا مخصوصا هواپیمای بویینگ 47 و330و هلی کوچتر توپاچولا که بهترین هلی کوپتر سال شده و.....رو نام برد در این بازی شما کاملا آزادی رو حس میکنی....
یه چیزه دیگه:
آرمان عدالت2:
این بازی مصاف یک نفر درمقابل ارتش بسیار قدرتمند یک کشور است.......
تا بعد.![]()
Last edited by Advanced Ali-001; 30-05-2010 at 23:18.
بازی خیلی فاضیه فقط یک مشکل...
جایی که اون مرد ه که میری از توی ساختمون نجاتش میدی سوار ماشینه میگه من فقط با این ماشین رانندگی میکنم یکی میشه بگه چطوری باید ماشینشو در آورد؟؟؟
نه اصلا به پا GTA نمی رسه!
ولی قشنگه!
بعضی وقت ها زشت میشه!
صداگذاری در حد جلبکه!!
بعضی ماموریت هاش خیلی قشنگ میشه!مثل ماموریت دنبال کردن موشک با جت و ترکوندن موشک تا نره بیرون از جو!!
شما طناب که میزنی به ماشین دستت رو بر ندار از روی کلید و و طناب که زدی نشونه رو ببر رو تراکتور روبه رو و دستت رو از کلید بردار تا طناب بزنه به تراکتور!بازی خیلی فاضیه فقط یک مشکل...
جایی که اون مرد ه که میری از توی ساختمون نجاتش میدی سوار ماشینه میگه من فقط با این ماشین رانندگی میکنم یکی میشه بگه چطوری باید ماشینشو در آورد؟؟؟
حالا تراکتور رو سوار شو اونو بیار بیرون!
Last edited by M_F_GAMER; 31-05-2010 at 08:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)