دوست عزيز اول اينكه قبلا سرور ايراني بود و پينگ همه خوب بود.
دوم اينكه متاسفانه چند وقتيه بچه ها پايه نيستن.
من به شخصه از اين بازي خيلي خوشم مياد.
Sent from my iPad using Tapatalk
دوست عزيز اول اينكه قبلا سرور ايراني بود و پينگ همه خوب بود.
دوم اينكه متاسفانه چند وقتيه بچه ها پايه نيستن.
من به شخصه از اين بازي خيلي خوشم مياد.
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام دوستان.
ببخشید من چطوری میتونم نسخه ی خودم رو از کرک در بیارم.آخه نسخه ی دوبله ی شرکت عصر بازی هست و خودش کرک شده است.![]()
سریعترین راهی که به نظر من میرسه اینه که اول بدونی چه فایلهایی از بازی کرک شده هستند بعد بیای اینجا اسمشون رو بگو که بعد من یا یه شخص نیکوکار دیگه ای برات فایل های اصلی و کرک نشده رو آپلود کنه و لینکشو برات بذاره
در غیر این صورت باید یه نسخه دیگری رو تهیه کنی که کرکی نباشه
من که از سایت Isohunt به صورت تورنت دانلودش کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی شما چه جوری بازی نکرده خلبان حرفه ای هلیکوپتر شدی؟؟؟[/QUOTE]
خوب پروفوسور ،به صورت لن بازی کردیم.تو گیم نت...
چمیدونم.
ببین تو همه ی فایل هایی که تو پوشه ی اصلی هست رو (به غیر از پوشه هارو)برام آپلود کن حجمش کمتر از 25 مگ هست خیلی ازت ممنون میشم.![]()
خوب پروفوسور ،به صورت لن بازی کردیم.تو گیم نت...[/QUOTE]
اولا برو پروفسور نوشتن رو یاد بگیر بعد بیا اینجا بنویسش
دوما بازی کردن در حالت آنلاین زمین تا آسمان با لن فرق میکنه چون سرور ایرانی با پینگ پایین وجود نداره و شما باید یه فاصله ای خاص رو جلوتر از هدفت رو بزنی و اینو هم مطمین باش به محض این که آنلاین سوار هلیکوپتر بشی قبل از به صدا در آمدن بوق راکت دنباله دار راکت بهت میخوره و کله پات میکنه پس هر چقدر هم حرفه ای باشی تو این یه مقوله فایده ای نداره (فایده ای نداره تا زمانی که عکس العمل دیگران زود تر از تو در سرور اصلی بازی ثبت میشه)
سوما برو صد بار پروفسور نوشتن رو تمرینی بنویس که دیگه اینجوری سوتی ندی
دوست عزیز متاسفانه چون بازی من پچ 1.5 و شما بازیت آپدیت نشده ست پس ارسال این فایلهای آپدیت شده هم برای شما فایده ای نداره و کار نمیکنه.
من حجم کل فایلهای پوشه اصلی رو به جز پوشه های فرعی هم اندازه گرفتم حدود 50 مگ بود ولی نسخه شما چون 1.5 نیست حجمش کمتره و فایل های من روی نسخه ای که شما دارید کار نمیکنه بهترین راه اینه که بری mihandowload.com و دانلودش کنی البته این رو هم در نظر داشته باش که بعد از دانلود این دو گیگ باید دو و نیم گیگ دیگه هم دانلود کنی که مربوط به فایلهای پچ میباشند.
Last edited by hm741; 06-03-2012 at 17:53.
سلام
من پج رو دانلود و نصب کردم ولی بازی اجرا نمیشه
چکار کنم ؟ :![]()
پچ چند رو دانلود کردی 1.41 یا 1.5 یا هردو؟؟
دقیقا چه اروری میده؟به انگلیسی ارورش رو بنویس تا بتونیم کمکت کنیم
پج 1.41 رو نصب کردم
هیچ اروری نمیده کلا بازی اجرا نمیشه مشکل اینه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)