تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 82 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

sleep timer هم رو لپ تاپ درست کار میکرد!
    3تا برنامه رو نصب کردم ولی چیزی به اسم SES Driver تو کامپیوتر نمیبینم!
    user manual مادربوردو از کجا بخونم؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

WD_SmartWare رو پاک کردم حالا فایلشو ندارم دوباره نصب کنم
    اگه ممکنه لینکی چیزی برا دانلود آخرین نسخه اش میدید؟!
    WD_SmartWare_Installer_2.4.2.26 رو تو اتوماتیک آپدیت ی بار دانلود کردم که حجمش 46 مگه. ولی نه آپدیت میشد از نسخه قبلی به این نسخه و نه الان نصب میشه. روش که کلیک میکنم مراحل نصب رو طی میکنه و مینویسه که نصب تکمیل شد ولی هیچ برنامه ی نصب نمیشه!!!!
    اون 2تای دیگه رو آخرین نسخه اش رو نصب کردم...
    Sry For spam

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

sleep timer هم رو لپ تاپ درست کار میکرد!
    3تا برنامه رو نصب کردم ولی چیزی به اسم SES Driver تو کامپیوتر نمیبینم!
    user manual مادربوردو از کجا بخونم؟!
    درایور SES بصورت یک برنامه جداگانه در پوشه Western Digital (در منوی استارت) دیده نخواهد شد . در واقع بعضی از هارد دیسکهای اکسترنال مثل WD my book یا WD my passport و ... از یک کانال ارتباطی خاص (SCSI) بین هارد دیسک و سیستم برای فعال شدن قابلیتهایی مثل رمزگذاری و LED controling و موارد دیگری مثل کنترل لیبل جلوی هارد اکسترنال (مثل مدلهای Elite) استفاده میکنند و در نتیجه اگر به چنین امکاناتی نیاز هست باید درایور SCSI Enclosure Services (مخفف SES) نصب شوند .

برای دانلود User Manual مادربرد باید به سایت سازنده مادربردتان مراجعه کنید . مدل دقیق مادربردتان چیست ؟

WD_SmartWare رو پاک کردم حالا فایلشو ندارم دوباره نصب کنم
    اگه ممکنه لینکی چیزی برا دانلود آخرین نسخه اش میدید؟!
    WD_SmartWare_Installer_2.4.2.26 رو تو اتوماتیک آپدیت ی بار دانلود کردم که حجمش 46 مگه. ولی نه آپدیت میشد از نسخه قبلی به این نسخه و نه الان نصب میشه. روش که کلیک میکنم مراحل نصب رو طی میکنه و مینویسه که نصب تکمیل شد ولی هیچ برنامه ی نصب نمیشه!!!!
    اون 2تای دیگه رو آخرین نسخه اش رو نصب کردم...
    Sry For spam
    از لینک زیر میتونید برنامه WD SmartWare Installer را دانلود و نصب کنید . حجمش هم 39.57 مگابایت هست .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس از نصب توصیه میکنم سیستم را ریستارت کنید .

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RMaaneMan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان.. 2 تا سوال داشتم:
    یکی اینکه برای من که می خوام یه هارد 1 ترا بگیرم و نوع استفاده ام اینطوره که مثل فلش گاهی اوقات اطلاعات رو توش کپی می کنم و بعد اتمام کار از سیستم جداش می کنم چه هاردی مناسبه؟ ممکنه این نوع استفاده که بخوام هارد رو وصل کنم و بعد اتمام کپی فایل ها از تصال درش بیارم به هارد آسیب برسونه؟ در کل هاردهای اکسترنال با حمل و نقل(ایمن) و یا قطع و وصل شدن از سیستم مشکل دارن یا نه؟

دوم هم اینکه من فعلا بنا به دلایلی از xp استفاده میکنم(حالا در آینده احتمالا 7 یا 8.1). آیا در موقع خرید هارد باید به نکته و موارد خاصی دقت کنم و توی خرید لحاظش کنم؟؟ مثلا شنیدم میگن بعضی هاردها روی اکس پی شناخته میشن ولی وقتی به 7 یا 8 وصل میشن ویندوز نمیتونه هاردو بشناسه! ینی میخوام بدونم اینطور نشه که آلانی که من با xp کار میکنم یه هاردی بگیرم باهاش سازگاری داره، ولی پس فردا که به 7 یا 8.1 کوچ کردم واسم مشکل ایجاد بشه و تو شناسایی هارد به دردرسر بیفتم..
    Last edited by RMaaneMan; 09-09-2014 at 20:48.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.. 2 تا سوال داشتم:
    یکی اینکه برای من که می خوام یه هارد 1 ترا بگیرم و نوع استفاده ام اینطوره که مثل فلش گاهی اوقات اطلاعات رو توش کپی می کنم و بعد اتمام کار از سیستم جداش می کنم چه هاردی مناسبه؟ ممکنه این نوع استفاده که بخوام هارد رو وصل کنم و بعد اتمام کپی فایل ها از تصال درش بیارم به هارد آسیب برسونه؟ در کل هاردهای اکسترنال با حمل و نقل(ایمن) و یا قطع و وصل شدن از سیستم مشکل دارن یا نه؟

دوم هم اینکه من فعلا بنا به دلایلی از xp استفاده میکنم(حالا در آینده احتمالا 7 یا 8.1). آیا در موقع خرید هارد باید به نکته و موارد خاصی دقت کنم و توی خرید لحاظش کنم؟؟ مثلا شنیدم میگن بعضی هاردها روی اکس پی شناخته میشن ولی وقتی به 7 یا 8 وصل میشن ویندوز نمیتونه هاردو بشناسه! ینی میخوام بدونم اینطور نشه که آلانی که من با xp کار میکنم یه هاردی بگیرم باهاش سازگاری داره، ولی پس فردا که به 7 یا 8.1 کوچ کردم واسم مشکل ایجاد بشه و تو شناسایی هارد به دردرسر بیفتم..
    سلام .

1. اصولاً هارد دیسکی که به دفعات زیاد به سیستم متصل و مدت کوتاهی بعد از آن از جدا میشود احتمال خرابی بیشتری در مقایسه با هارد دیسکی که به دفعات کمتر به سیستم متصل میشود ولی به مدت طولانیتری کار میکند دارند . پس طوری مدیریت کنید تعداد دفعات متصل و جدا کردن کمتر شود .
    فرض کنید روزانه دوگیگابایت دانلود دارید و هر روزه به هارد اکسترنال منتقل میکنید در صورتیکه میتوانید آنقدر صبر کنید تا به حد کافی جمع شود و سپس یکجا به هارد اکسترنال منتقل کنید. هارد دیسکهای اکسترنال مشکلی با حمل و نقل هم ندارند مشروط بر اینکه احتیاط کنید مثلاً از دستتان رها نشود و ...

2. هارد اکسترنالی که روی Win XP در دسترس و قابل استفاده هست ، مطمئناً در Win 7/8 هم قابل استفاده خواهد بود .

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سلام
    من هارد 3 ترابایتی وسترن دارم . میخواستم بدونم راهی هست که بدون در آوردن کابل usb هارد رو خاموش کنم؟
    از برنامه ی Zentimo هم استفاده کردم ولی متاسفانه هارد رو safely remove میکنه و هارد خاموش نمیشه
    همچنین از برنامه ی WD SmartWare که استفاده میکنم , بدون در آوردن usb هارد خاموش میشه ولی امکان روشن شدن مجدد رو نداره :(

چند دقیقه پیش این روش هم امتحان کردم که جواب نداد و هیچ تغییری تو هارد ایجاد نشد و همچنان روشن موند

1. ابتدا کلید های Win + R را فشار دهید و در پنجره Run باز شده "regedit" را تایپ کرده و enter بزنید.

2. در پنجره Registry Editor بر روی "HKEY_LOCAL_MACHINE" کلیک کنید.

3. سپس مسیر زیر را دنبال کنید :

کد:

SYSTEM --> CurrentControlSet --> Services --> USBSTOR
    4. در قسمت راست بر روی Start کلیک کنید.

5. اکنون این تنظیمات را اعمال کنید:

- برای فعال کردن پورت USB مقدار مورد نظر را از 4 به 3 تغییر دهید.
    - برای غیر فعال کردن پورت USB مقدار مورد نظر را از 3 به 4 تغییر دهید.
    سلام مگه وقتی می خوایم هارد اکسترنال Book WD را از سیستم بکشیم ریممو نرم افزاری مث فلش که eject می زنیم وsafe remove میاد کافی نیست ؟؟ و بعدش هم پاورش رو ازبرق جدا می کنیم و کابل usb اش را از سیستم ؟؟

مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مگه وقتی می خوایم هارد اکسترنال Book WD را از سیستم بکشیم ریممو نرم افزاری مث فلش که eject می زنیم وsafe remove میاد کافی نیست ؟؟ و بعدش هم پاورش رو ازبرق جدا می کنیم و کابل usb اش را از سیستم ؟؟

مرسی
    سلام .

اينكار صحيح نيست و معمولاً باعث افزايش مقدار Unsafe Shutdown Count در S.M.A.R.T هارد ديسك ميشود . در هارد ديسكهاي اكسترنال وسترن ديجيتال ، Safely Remove از طريق خود ويندوز باعث خاموش شدن هارد ديسك و Spin down شدن موتور نميشود . پس توصيه ميكنم برنامه هاي موجود در آنرا نصب كنيد و سپس طبق عكس زير از قسمت WD Quick View گزينه Safely Remove را انتخاب كنيد .

ضمناً براي روشن كردن هارد ديسك ابتدا آداپتور را به برق متصل كنيد و سپس كابل USB را به سيستم متصل كنيد . همچنين پس از Safely Remove كردن ابتدا كابل USB را جدا و سپس آداپتور را از برق جدا كنيد .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از لینکی که دادین برنامه رو دانلود کردم ولی مثل همون نسخه ای که خودم دارم وقتی نصب میکنم تمام مراحل نصب طی میشه و میگه که نصب کامل شد ولی هیچ اتفاقی نمیفته! یعنی چک میکنم میبینم نصب نشده برنامه!
    مدل مادربردم P5P43TD
    در ضمن چون من روزی تقریبا 12 ساعت هاردم به pc وصله . دیگه آداپتر رو موقعی که safely remove میکنم از برق نمیکشم.
    همچنین وقتی با خود برنامه WD remove میکنم و هارد خاموش میشه و بعدش pc رو خاموش میکنم, بعدا که pc رو مجدد روشن میکنم هارد همچنان خاموش میمونه و روشن نمیشه و مجبورم که آداپتر یا usb رو قطع وصل کنم تا pc هاردو بشناسه. فکر کنم واسه هارد ضرر داشته باشه!
    مشکل یکی دوتا نیست! :(

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از لینکی که دادین برنامه رو دانلود کردم ولی مثل همون نسخه ای که خودم دارم وقتی نصب میکنم تمام مراحل نصب طی میشه و میگه که نصب کامل شد ولی هیچ اتفاقی نمیفته! یعنی چک میکنم میبینم نصب نشده برنامه!
    مدل مادربردم P5P43TD
    در ضمن چون من روزی تقریبا 12 ساعت هاردم به pc وصله . دیگه آداپتر رو موقعی که safely remove میکنم از برق نمیکشم.
    همچنین وقتی با خود برنامه WD remove میکنم و هارد خاموش میشه و بعدش pc رو خاموش میکنم, بعدا که pc رو مجدد روشن میکنم هارد همچنان خاموش میمونه و روشن نمیشه و مجبورم که آداپتر یا usb رو قطع وصل کنم تا pc هاردو بشناسه. فکر کنم واسه هارد ضرر داشته باشه!
    مشکل یکی دوتا نیست! :(
    1. در پوشه Western Digital در منوي استارت هم خبري از برنامه Smart Ware هم نيست !؟
    2. اصولاً وقتيكه سيستم روشن ميشود ، هارد ديسكهاي اكسترنال WD my book هم بطور اتوماتيك بايد روشن شود (بشرطي كه كابل USB به سيستم متصل و آداپتور هم به برق متصل باشد). من پيشنهاد ميكنم بايوس مادربرد را آپديت و همچنين Default كنيد .

نكته مهم : در آپديت كردن بايوس مادربرد دقت كنيد . هر گونه اشتباه و خطا در آپديت كردن آن باعث خرابي مادربرد خواهد شد . همچنين اگر تنظيمات خاصي در بايوس اعمال كرده باشيد با Default كردن اين تنظيمات از بين خواهد رفت .

در ضمن چون من روزی تقریبا 12 ساعت هاردم به pc وصله
    بهتر بود كه هارد ديسك اينترنال ميخريديد.

13. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نخیر موجود نیست. به نظرتون مشکل از کجاست؟!

بایوس مادربرد رو چطوری آپدیت و default کنم؟!

این که هارد به مدت طولانی به دستگاه وصله و از داخلش فقط فیلم و موزیک پلی میکنم به هارد آسیب میزنه؟! استفاده مفید از هارد در طول روز جوری که بهش آسیب نزنه چقدر میتونه باشه؟

15. این کاربر از paiinful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •