تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 89 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 885

نام تاپيک: گنجینه ویوتی: تم، کاغذ دیواری، ترفند و... هرآنچه که بخواهید !!

داره خودمونی میشه I LOVE MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

پيش فرض

سایت هواداران بارسلونا در ایران

fcbarcelona.ir
    Last edited by I LOVE MESSI; 04-08-2009 at 20:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه a m i rh o s e i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    karaj

10

سلام اقا امیرحسین با شما کاملا موافقم بچه های این تاپیک و مدیران و مسولان همه گی بهترین ها هستن الکی نیومدن تو تاپیک بگن ما هم بلدیم راستش یک سوال دارم شما با توجه به خوندن کل اون تاپیک از تم ریختن منصرف نشدی من که خیلی ترسیدم اخه اگه یک اشتباه کوچک کنیم بدبختی های بعدش خیلی کمر شکن هشت شما این طور فکر نمیکنید
    علیک گلم ، من اونقدر تم ریختن روی گوشی رو دوست دارم که فکر نکنم به این زودیا پشیمون بشم،نه بابا اگه از راهش بری هیچ مشکلی برات به وجود نمیاد ، تو هم امتحان کن شاید بتونی نصب کنی البته اگه برای آموزش به اون سایتی که دوستمون گفتن بری بهتره
    با سلام و خسته نباشید
    من یه سوال خیلی ساده و پیش پا افتاده در مورد این گوشی دارم شایدم تعجب کنید از این سوال یا شایدم مسخره کنید ولی با این حال میپرسم
    میخواستم بدونم تو این گوشی وقتی یه عکس رو بخوای به عنوان wallpaper یا همون تصویر زمینه گوشی انتخاب کنی گزینه های مختلفی مثل افقی یا عمودی قرار گرفتن عکس یا full image یا full screen داره یا نه ؟؟؟؟؟
    سلام شما هم خسته نباشید نه اتفاقا سوال خوبی پرسیدی ببین این گوشی هم مثل خیلی های دیگه wallpaperهای مخصوص خودش رو داره که اگه اونها رو روی زمینه بذاری کل صفحه رو میپوشونه،ولی اگه عکسی رو با دوربین گوشی گرفته باشی باید اون رو زوم کنی تا تمام زمینه رو در بر بگیره (مثل سونی اریکسون نیست که این امکان رو داشته باشه که همون عکس رو تو کل صفحه جا بده،که البته این یه عیبه) ، در مورد افقی و عمودی کردن هم این گوشی کلی امکانات برای ویرایش عکسها داره که از بقیه گوشیها از این نظر بهتره

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    karaj

13

البته این سوال رو باید در تاپیک مخصوص سولات ویوتی طرح میکردی
    سایت هواداران بارسلونا در ایران
    fcbarcelona.ir
    عزیزم تو که داری تذکر میدی کجا چه حرفی گفته بشه پس این چه کاریه که میکنی ، خب اینو بذار تو امضات که هم توی همه پست هات نشون داده بشه هم قوانین تاپیک رعایت بشه

4. این کاربر از a m i rh o s e i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

عزیزم تو که داری تذکر میدی کجا چه حرفی گفته بشه پس این چه کاریه که میکنی ، خب اینو بذار تو امضات که هم توی همه پست هات نشون داده بشه هم قوانین تاپیک رعایت بشه
    امیرحسین راست می گه. تازه خیلی هم کلاس داره!

دوستان این نصب تم چی شد؟؟؟ واسه دوستم می خوام

6. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    شما صفحه کلید ریختین، ولی وقتی میخواین عوض کنین باز همون صفحه کلید پیشفرض گوشی میاد. درسته؟؟؟

ببین عوض شدن صفحه کلید به معنای عوض شدن به تمام معنا نیست. مثلا من یکی گذاشته بودم. ولی فقط برای نمای دور صفحه شماره گیری بود. اما کلیدهای صفحه شماره گیری از نوع پیشفرض هستن و هرگز هم عوض نمی شن...

دوست عزیز شما وقتی 2 بار C رو میزنید توی یکی از صفحاتتون میتونید kepad رو شکلشو عوض کنید ... من هر کدوم از kepad هارو می زنم keypad خود گوشی رو میاره...همون که آبیه...البته این درست بود نمی دونم چیکار کردم که اینجوری شد .. اگه راهنماییم کنن دوستان ممنون میشم

8. این کاربر از yashar_silverboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان .سلام . من براي نصب تم تمام تايپيك رو خوندم و مراحل رو با دقت انجام دادم اما وقتي دكه C رو ميزدم با پيغام ارور مواجه مي شدم . تا اينكه بلاخره يكي از دوستان كه اسمشون يادم نيست تو همين تايپيك نوشت كه بعد از نصب توي منوي تنظيمات رفته وبعدMain screen theme وبعدHome screenوبعد باتغيير اون تم هاي نصبي بهم خورد . من هم اول زبان گوشي رو انگليسي كردم و بعد تو home screen تغيير گزينه دادم . دو بار دكمه c رو زدم تو صفحهC.Y.L گزينه رفرش (سومين از راست) رو زدم تم ها پيدا شد. هنوز هم اگه گوشيم خاموش و روشن بشه بايد اين عمليات رو انجام بدم . ضمن تشكر از اون دوست عزيز كه نتو نستم اسمشو پيدا كنم شما هم يكبار امتحان كنيد . شايد بشه .

10. این کاربر از امير حسن بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

علیک ، بفرما اینم تهران: تهران - خدمات پس از فروش مرکزی آدرس: بزرگراه کردستان ، خیابان بیستم ، خیابان

آزادگان ، شماره 37 تلفن: 20 - 88638214 (21)

میشه آدرس و شماره خدمات پس از فروش کامتل تو قائمشهر رو بگین چون می خوام فریمور گوشیمو آپدیت کنم .
    ممنون.

12. این کاربر از ghara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    karaj

12

دوستان .سلام . من براي نصب تم تمام تايپيك رو خوندم و مراحل رو با دقت انجام دادم اما وقتي دكه C رو ميزدم با پيغام ارور مواجه مي شدم . تا اينكه بلاخره يكي از دوستان كه اسمشون يادم نيست تو همين تايپيك نوشت كه بعد از نصب توي منوي تنظيمات رفته وبعدMain screen theme وبعدHome screenوبعد باتغيير اون تم هاي نصبي بهم خورد . من هم اول زبان گوشي رو انگليسي كردم و بعد تو home screen تغيير گزينه دادم . دو بار دكمه c رو زدم تو صفحهC.Y.L گزينه رفرش (سومين از راست) رو زدم تم ها پيدا شد. هنوز هم اگه گوشيم خاموش و روشن بشه بايد اين عمليات رو انجام بدم . ضمن تشكر از اون دوست عزيز كه نتو نستم اسمشو پيدا كنم شما هم يكبار امتحان كنيد . شايد بشه .
    سلام ممنون از اینکه راهنمایی کردی،بقیه رو نمیدونم ولی مشکل من اینه که با زدن دکمهcهیچ اتفاقی نمیوفته،تمام مراحل رو هم کامل انجام دادم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    karaj

11

میشه آدرس و شماره خدمات پس از فروش کامتل تو قائمشهر رو بگین چون می خوام فریمور گوشیمو آپدیت کنم .
    ممنون.
    تعداد دفاتر خدمات پس از فروش خیلی محدوده ، به آدرس های زیر برو
    اگه خدمات پس از فروشو میخوای تو تهران فقط همینه(طبق گفته ی سایت پارس کامتل)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی نمایندگان فروش زیاد هستند برو اینجا پیدا کن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر کنم شما تونستی تم نصب کنی، درسته؟
    Last edited by a m i rh o s e i n; 05-08-2009 at 12:32.

15. این کاربر از a m i rh o s e i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه I LOVE MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

پيش فرض

اخه روم نشد بپرسم امضا چیه میشه بگین
    Last edited by I LOVE MESSI; 05-08-2009 at 17:30.

17. این کاربر از I LOVE MESSI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •