سایت هواداران بارسلونا در ایران
fcbarcelona.ir
سایت هواداران بارسلونا در ایران
fcbarcelona.ir
Last edited by I LOVE MESSI; 04-08-2009 at 20:44.
علیک گلم ، من اونقدر تم ریختن روی گوشی رو دوست دارم که فکر نکنم به این زودیا پشیمون بشم،نه بابا اگه از راهش بری هیچ مشکلی برات به وجود نمیاد ، تو هم امتحان کن شاید بتونی نصب کنی البته اگه برای آموزش به اون سایتی که دوستمون گفتن بری بهتره
سلام شما هم خسته نباشید نه اتفاقا سوال خوبی پرسیدی ببین این گوشی هم مثل خیلی های دیگه wallpaperهای مخصوص خودش رو داره که اگه اونها رو روی زمینه بذاری کل صفحه رو میپوشونه،ولی اگه عکسی رو با دوربین گوشی گرفته باشی باید اون رو زوم کنی تا تمام زمینه رو در بر بگیره (مثل سونی اریکسون نیست که این امکان رو داشته باشه که همون عکس رو تو کل صفحه جا بده،که البته این یه عیبه) ، در مورد افقی و عمودی کردن هم این گوشی کلی امکانات برای ویرایش عکسها داره که از بقیه گوشیها از این نظر بهتره![]()
عزیزم تو که داری تذکر میدی کجا چه حرفی گفته بشه پس این چه کاریه که میکنی ، خب اینو بذار تو امضات که هم توی همه پست هات نشون داده بشه هم قوانین تاپیک رعایت بشه![]()
امیرحسین راست می گه. تازه خیلی هم کلاس داره!نوشته شده توسط a m i rh o s e i n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این نصب تم چی شد؟؟؟ واسه دوستم می خوام![]()
دوست عزیز شما وقتی 2 بار C رو میزنید توی یکی از صفحاتتون میتونید kepad رو شکلشو عوض کنید ... من هر کدوم از kepad هارو می زنم keypad خود گوشی رو میاره...همون که آبیه...البته این درست بود نمی دونم چیکار کردم که اینجوری شد.. اگه راهنماییم کنن دوستان ممنون میشم
دوستان .سلام . من براي نصب تم تمام تايپيك رو خوندم و مراحل رو با دقت انجام دادم اما وقتي دكه C رو ميزدم با پيغام ارور مواجه مي شدم . تا اينكه بلاخره يكي از دوستان كه اسمشون يادم نيست تو همين تايپيك نوشت كه بعد از نصب توي منوي تنظيمات رفته وبعدMain screen theme وبعدHome screenوبعد باتغيير اون تم هاي نصبي بهم خورد . من هم اول زبان گوشي رو انگليسي كردم و بعد تو home screen تغيير گزينه دادم . دو بار دكمه c رو زدم تو صفحهC.Y.L گزينه رفرش (سومين از راست) رو زدم تم ها پيدا شد. هنوز هم اگه گوشيم خاموش و روشن بشه بايد اين عمليات رو انجام بدم . ضمن تشكر از اون دوست عزيز كه نتو نستم اسمشو پيدا كنم شما هم يكبار امتحان كنيد . شايد بشه .
نوشته شده توسط a m i rh o s e i n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه آدرس و شماره خدمات پس از فروش کامتل تو قائمشهر رو بگین چون می خوام فریمور گوشیمو آپدیت کنم .
ممنون.
سلام ممنون از اینکه راهنمایی کردی،بقیه رو نمیدونم ولی مشکل من اینه که با زدن دکمهcهیچ اتفاقی نمیوفته،تمام مراحل رو هم کامل انجام دادم
تعداد دفاتر خدمات پس از فروش خیلی محدوده ، به آدرس های زیر برو
فکر کنم شما تونستی تم نصب کنی، درسته؟نوشته شده توسط a m i rh o s e i n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by a m i rh o s e i n; 05-08-2009 at 12:32.
اخه روم نشد بپرسم امضا چیه میشه بگین
Last edited by I LOVE MESSI; 05-08-2009 at 17:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)