منم خریدم ... تو فروشگاه های معتبر اکثرا دارن...
عالیه پیشنهاد میکنم بخرید....
منم خریدم ... تو فروشگاه های معتبر اکثرا دارن...
عالیه پیشنهاد میکنم بخرید....
من امروز خریدم
آره.به عنوان یه بازیه ایرانی قشنگه و ارزششو داره.اگه دوست داری بگیرش
دمت گرم داداش.اجرا شد
راستی یه چیزی:من گرافیک بازیو تنظیم کردم با توجه به سیستمم،ولی تو بازی لگهای وحشتناکی دارم.هی گیر میکنه درست میشه.رو اعصابم رفته.
این لگ ها طبیعیه یا نه ؟؟
طبیعی که نیست . مربوط به موتور بازی میشه که جای کار داره و توان کافی رو نداره. برای من و اکثر دوستان همین مشکل هست.
خوب ما که رفتیم بگیریم فروشنده گفت بازی هنوز ریلیز نشده و 12-10 روز دیگه میاره...امان از این فروشنده های حرفه ای!!!
ولی من یکی که حتما بازی رو میگیرم چون به شدت میخوام از سازنده های این بازی حمایت کنم(سالی چند ده هزارتومان برای خودمون بازی میگیریم یه بازی هم برای حمایت از صنعت مملکتمون مگه چی میشه؟؟)
ولی امروز توی برنامه صفر و یک سانده های این بازی اومده بودن ودر مورد چگونگی ساخت بازی صحبت میکردند...از لحن صحبتشون کاملا معلوم بود که یک گروه کاملا جوان هستند و به خاطر عشق به این کار دست به این ریسک بزرگ زدند و البته یه سری از دموهای بازی هم نشون داد که من یکی واقعا لذت بردم و واقعا به عنوان یه بازی ایرانی میشد بهش افتخار کرد...البته قبول دارم هنوز حالا حالا ها کار داره تا یه بازی حرفه ای از توش در بیاد...
خلاصه به تمام دوستان پیشنهاد میکنم حداقل باری حمایت از تیم سازنده این بازی هم شده این بازی رو بگیرید که البته امبدوارم اونها هم قدر بدونند و این جرقه ای باشه برای رشد صنعت بازی در ایران![]()
منم همين مشكلو دارم ، راهي براش پيدا نشد؟
خوب من بالاخره با کمک خواهر زادم تونستم این بازی رو تا مرحله آخر برم ...الان دیگه وارد دژ هیتاسپ زرین تاج شدم.............بعضی جاهاش خیلی سخت میشه و بد قلق هستش ولی در کل بازی خوبیه..
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
Last edited by kortol; 29-10-2010 at 01:01.
و خداوند به بنده اش ایده ساخت کد اسپویلر را داد تا افرادی مثل شما از ان استفاده کرده داستان بازی رو لو ندهید![]()
ماله شما که خوبه
مال من کلا باز شده بود
یعنی اون روکش روش نبود و شماره سریال مشخص بود کامل
دوستان الان این بازی رو یعنی uninstall کنیم دیکه نیمشه نصب کرد دوباره ؟
کسیه دیگه بازی رو ببره میتونه نصب کنه ؟
نه مشکلی نیست رو یک سیستم هر چند بار هم آنیستال کنی مشکلی پیش نمی اد
می تونید از شر کت لوح زرین نیکان منتشر کننده بازی مستقیم خریداری اش کنید دو ستان به خاطر حمایت از محصولا ت داخلی خو اهش می کنم اورجینال بخر ید
لینک خر ید بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ufo-alien; 29-10-2010 at 01:50.
بازیش واقعا تو بازیهای ایرانی حرف اولو میزنه.من که برای اولین باز از این بازیه ایرانی خوشم اومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)