بله هست و 90 درصد پولی هست که باید بخری و هر کدوم بین 4 تا 6 مگ هم حجمش هست
و 10 درصد که معمولا بازی های قدیمی هستن Free هست
برای عوض کردن هم روی My Xbox برو به گزینه سمت چپ همونی که avatar روش هست و برو داخلش یک گزینه هست change theme
بله هست و 90 درصد پولی هست که باید بخری و هر کدوم بین 4 تا 6 مگ هم حجمش هست
و 10 درصد که معمولا بازی های قدیمی هستن Free هست
برای عوض کردن هم روی My Xbox برو به گزینه سمت چپ همونی که avatar روش هست و برو داخلش یک گزینه هست change theme
سلام.من يه مشكلي با آپديت دارم:ژ
فروشنده برام آپديت كرد و خود فروشنده هم بارم آواتار انتخاب كرد.ميخوام عوض كنم يا كاستومايزش كنم ميگه:
The game could not be start
من با هزار بدبختي اين آپديت با آواتار رو گير آوردم اما وقتي سي دي روميزارم تو دستگاهس ميگه Mixed media disk.
كنسول روخاموش و روشن هم كردم در حالي كه سي دي توي كنسول بود اما اتفاقي نيفتاد.
مشكل چيه؟
دوستان چند تا سوال داشتم....
1-چند وقته دستم همش خاموش میشه با این که باتریش پره.ممکنه به خاطر این باشه که باتریش معمولیه؟
2-اگه بن بشیم دیگه نمیتونیم بازی رو رو هارد نصب کنیم؟
ممنون
سلام.دوستان چند تا سوال داشتم....
1-چند وقته دستم همش خاموش میشه با این که باتریش پره.ممکنه به خاطر این باشه که باتریش معمولیه؟
2-اگه بن بشیم دیگه نمیتونیم بازی رو رو هارد نصب کنیم؟
ممنون
۱.باتری الاکالاین بنداز تست کن اگه حل نشده ببر تعمیرش کن.
۲.میتونید اون واسه قبلا بود. الان فقط نمیتونی انلاین بشی.
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
cd چیو؟ cd اپدیت رو یا بازی رو؟سلام.من يه مشكلي با آپديت دارم:ژ
فروشنده برام آپديت كرد و خود فروشنده هم بارم آواتار انتخاب كرد.ميخوام عوض كنم يا كاستومايزش كنم ميگه:
The game could not be start
من با هزار بدبختي اين آپديت با آواتار رو گير آوردم اما وقتي سي دي روميزارم تو دستگاهس ميگه Mixed media disk.
كنسول روخاموش و روشن هم كردم در حالي كه سي دي توي كنسول بود اما اتفاقي نيفتاد.
مشكل چيه؟
cd آپديت ديگه![]()
نتونستی صبر کنی واست بیارمcd آپديت ديگه![]()
اشکال نداره cd رو بزار تو pc و فایل اپدیت رو بریز تو فلشی رمی چیزی بعد فلشو وصل کنید به کنسول
دوستان یه سوال:
فایل آپدیت رو که دانلود کردم بعد از خارج کردن از حالت فشرده اون پوشه بوجود آمده رو کپی کنم توی فلش یا محتویات پوشه؟
من راستش خواستم بازی فرار از زندان رو بازی کنم آپدیت خواست اگه این رو دانلود کنم حله؟؟!![]()
پوشه رو باید بریزی
من عینا همین کار رو انجام دادم ولی وقتی به کنسول وصلش کردم هیچ اتفاقی نبافتاد.و هیچ صفحه و کادری برای آپدیت باز نشد. باید کار خاصی انجام بدم؟
شما در همون حال كه فلش وصله به كنسول,كنسول رو خاموش كنيد و دوباره روشن كنيد ببينيد چجوري ميشه.
اگه نشد كنسول رو خاموش كنيد دكمه sync(دكمه اي كه براي شناسايي دسته به كار ميره)رو نگه داريد و همزمان كه دكمه رو نگه داشتيد كليد پاور كنسول رو بزنيد.(من همين كار رو كردم درست شد)
اگه بازم جوواب نداد فلش رو يك بار quick Format كنيد به fat 32 و دوباره آپديت رو بريزيد توي فلش ببينيد چي ميشه.
موفق باشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)