جنگی کیه؟
حالا ایمیل افراد در سایت رو چطور میشه به دست آورد؟
چون بدون دونستن ایمیل که نمیشه پیغام دوستی فرستاد و دوست شد و این در حالیه که ایمیلشون در دسترس نیست!!
جنگی کیه؟
حالا ایمیل افراد در سایت رو چطور میشه به دست آورد؟
چون بدون دونستن ایمیل که نمیشه پیغام دوستی فرستاد و دوست شد و این در حالیه که ایمیلشون در دسترس نیست!!
جنگی مسئول سایته شماره سپنتا رو بگیر داخلی 136 فکر کنم باشه . بیشتر وقتها معلوم نیست کجاست.
خوب دیگه شما ایمیل دوستت رو داری تو سایت میگردی پیداش میکنید به بقیه چیکار دارید![]()
خوب شاید خواستیم با یه نفر تازه دوست بشیم!![]()
حالا شما زنگ بزن با آقای جنگی صحبت کن شاید کاری کرد . زیاد هم رو اعصابش بری فوقش میگه برو دم پارک خونتون دوست پیدا کن![]()
دمتون گرم که تاپیک رو بالا آوردید اما جای چت که نیست دوستان عزیزم .
گزارش گردید .
از شون بگیر من 384 داشتم روز ها 350 بود شبها 400 هم می شد
خدا وکیلی اگه به من بگند اسم 100 شرکت بر تر ایران رو تو همه صنایع بگو
بوتان. کیسون و ...
.. تو اینترنت سپنتا رو می گفتم
سلام منطقه عباس اباد تهران/بهشتی سرویسش چطوره؟
سلام
من هم تقریبا بیش از 4 5 ساله مشتری سپنتا هستم
6 تا اکانت هم ازش دارم . خونه . شرکت . مغازه و ....
البته 4 تا نامحدوده و 2 تاش هم ساعتی
اما چند تا سوال
1- من نمیتون اختلاف بین مخابرات و سپنتا رو از لحاظ قیمت بفهمم . آره کیفیتش خوبه ولی نه تو اختلاف قیمت 2.5 برابر ؟؟؟؟ تازه که جدیدا همسایه دفتر من رفته اینترنت 256 از مخابرات گرفته با همون ماهی 10 تومن . من خودم هم تعجب کردم !! آیا تو برنامه سپنتا نیست قیمت ها شو درست کنه ؟
2- آیا کسی خبر داره که سپنتا نمی خواد سرویس با محدودیت حجمی بزاره ؟؟؟ نه این سرویس حجمیش چون این که دیگه فاجعه گرون می افته . منظورم یه سرویس مثل اکثر ISP ها ؟؟؟
3- یکی از دوستان میگفت سپنتا جزو معدود شرکتهایی هست که اینترنت رو از سیستم شتاب میگیره ! آیا درسته ؟؟
مرسی
سلام به دوستان
من مدتی مشترک دایال آپ سپنتا بودم و ازش راضی بودم بعد چون خونه قبلی ما خطش pcm بود مجبور شدم وایرلس بگیرم اما الان که خونه عوض شده و رفتیم مرکز مخابراتی پیام نور گویا فقط سپنتا چندتا پورت خالی داره که گفتن تا شنبه یک شنبه خبر میدیم
میخواستم بدونم adsl سپنتا خوبه با سرعت 128
سلام . تبریک می گویم که یکی از مشتریان شرکت شپنتا هستید .
دوست عزیز راستش رو می گویم . من از کیفیت سپنتا واقعا راضی هستم . اما این حق رو به شما هم می دهم گرونه ........
من هم یکمی زورم میاد پول بدم اما چاره ای رو نمی بینم !!!سپنتا = کیفیت عالی »» ترجیح میدهم استفاده کنم و پول بدهم . درجواب سوالات شما
1. سپنتا پورت هاش اختصاصی است ! آیا می دونستید ؟ شماره پورت من 212 است و نمی تونم با نام کاربری و رمز عبور شخص دیگه که هم سرویس 128 داره وصل بشوم . امتحان کردم و پرسیدم -- اما قبلا که آسیاتک بودم سرویس 128 داشتم اما با 512 رفیقم هم وصل می شد. دیگر شرکت ها مثل آسیاتک میان پورت 512 بهت میدن و شیر میکنن که میشه همون 128پس این رو بدون که سپنتا پورت هاش تک مخصوص تو است .
2. نمی دونم اما به نظرم چرا تا الان این کار رو کرده این است که مثلا یک کافی نت طرف داره کار میکنه فرت پیغام میاد " محدودیت شما تمام شده است و .... " ضایع است .رای راحتی کاران اومده گفته شما بیا خودت هرچقدر خواستی استفاده کن - کسی که سرویس محدود میگیره دندش نرم خودش حواسش باشه بیش از حد استفاده نکنه
3. من فرق این دوتا رو نمی دونم . اما تو ایران که سر و ته سرعت ها یکی است - حالا بگیره یا نگیره فرقی به حال ما نمی کنه .
چندوقتی هست که شنیدم بچه ها میگن که سپنتا از یزد سرویس می گیره -- در جواب باید بگم دوست عزیز شما اگر با سیستم شبکه آشنا باشی با DOS یک چک بکن ببین به چه سروری وصل می شی و کجا میری ؟؟
تمام سرور ها در هفت تیر است که من برای یک پوژه رفتم شرکت سپنتا همه رو به چشم خودم دیدم .خواهشا اعتبار شرکت رو پائین نیارید تشکر
آخ چه قدر حرف زدمخلاصه دوست عزیز ببین من نظر شخصیم این است :
من سپنتا رو جزو بهترین شرکت ها می دونم .
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
من خودم سرویس 128 نامحدود دارم منطقه عاطف ( تهرانپارس ) --- سه روزه برام وصل کردن ، سرعت دانلودم کمتر از 13 نیومده -- تو این 1 ساله 1بار قطعی داشتم به مدت 5 روز ( کارت شبکه منطقه عاطف سوخته بود - عوض کردند و 5 رو اون هم جبران کردند . )
تا الان می تونم بگم سرعت ثابت من 16 بوده تا 20 ---( شوخی ) این رو بگم که سپنتا یک بدی داره حال نمیده بهت بگه بیا یک امشب رو با سرعت 30 دانلود کن عقده ای شدم
ولی نه دور از شوخی سرعت همیشه ثابت بوده و من راضی هستم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)