بچه ها، من رفتم این خدمات رایگان مایکروتل. رام گوشیمو آپدیت کرد به ورژن i5 ولی رامش عربیه و الان حروف گ ج پ ژ هم ندارم. حس می کنم سرعت گوشیم هم اومده پایین. می گین همین رام k1 یا k3 رو نصب کنم؟ بهتر می شه؟
بچه ها، من رفتم این خدمات رایگان مایکروتل. رام گوشیمو آپدیت کرد به ورژن i5 ولی رامش عربیه و الان حروف گ ج پ ژ هم ندارم. حس می کنم سرعت گوشیم هم اومده پایین. می گین همین رام k1 یا k3 رو نصب کنم؟ بهتر می شه؟
farzadkhodadadi عزیز :
باید بهتر بشه (100%)....
عملکرد به این خاطر بهتر میشه که یه سری منابعی که باتری از اونها اسنفاده می کنه کمترمی شه و روند عملکرد باتری (با استفاده از تغییرات نرم افزاری ) بهبود پیدا می کنه (اگر دقت کرده باشید توی بعضی از ورژنها بعضی ازبرنامه ها ی که به نظر خودشون اضافه بوده ودر نهایت موجب مصرف بیشتر باتری می شوندحذف شده اند و....)![]()
آقا من با گوشیم دارم حال میکنم
فقط هنوز نتونستم یه فارسی ساز بدون مشکل پیدا کنم
و gps رو ندارم و شبکه بی سیم هم را نیفتاد که نیفتاد.![]()
دو تا سوال داشتم
شنیده بودم که حافظه ی بالای گوشی باعث هنگ شدن بیشتر آن می شود.می خواستم بدونم که ایا این موضوع در مورد امنیا هم صادقه؟ یعنی 16 گیگش بیشتر از 8 گیگ هنگ می کنه؟
و بعد من که می خوام چند روز دیگه این گوشی رو بخرم اصلا ارزش داره که به خاطر گارانتی مایکروتل 100 یا 80 هزار تومان بیشتر پول بدم؟ یعنی اصلا گارانتی گئشی تو ایران به درد می خوره؟
من با گارانتي مايكروتل خريدم 660 تومان اما وقتي بردم گارانتي هر چي ميگفتم برام انجام بده ميگفت ندارم<نه update كرد نه فارسي ساز روش نصب كرد بدون گارانتي اما كرهاي باشه ارزان تر هست
![]()
دوستان سلام . من روی امنیا یه فارسی ساز نصب کردم ولی دیگه بالا نمیاد . لطفا کمکم کنید
هارد ریست کن..................
راستی در مورد دوستومون که گفتند گوشی هنگ می کنه..........باید بگم که خیلیا هنوز هنگ کردن رو ندیدن........چون اصلا هنگ نمی کنه اگر هم هنگ کنه یه سافت ریست درستش می کنه..........
رام L1 ولی زیاد تعریفی نداره بزودی L3 میادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- streaming player does not work - blank icon with the text -
- game : dice - removed
- added favorite settings were u can set brightness , sound, display, power, memory options
- added new widgets
- added SharePix
- memory :
Storage: Total 76.24
In Use: 41.03
Free : 35.21
Program : Total 96.68
In Use 47.87
Free 48.90
- Weather widget
- Yahoo Finance widget
- CNN widget
- Google Search widget
- New Opera build 15233
- Samsung Mobile Blog
- and some more..
واسه نصب باید با grand prix فلاش کنید
راستش این رامو اصلا نمیخواستم اینجا بذارم ولی گفتم با توضیحات بذارم که اگه کسی خواست نصبش کنه بدونه چه انتظاری باید داشته باشه!
Last edited by RealRed; 18-12-2008 at 01:24.
با computer sync کن و نرم افزارو remove کن اگه نتونستی hard reset کن
دوستان من يك سوال داشتم اين گوشي ساخت چه كشوري هست ..يعني ميدين كجا زده؟؟؟؟؟؟؟؟//
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)