تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 70 اولاول ... 1252585960616263646566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 692

نام تاپيک: آرشیو / جام جهانی فوتسال | برزیل | 2008

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا حرف من اینه : چرا ما که توی هیچ رشته ورزشی عددی نیستیم ( حتی تو کشتی و وزنه برداری واقعا افتضاح شدیم ) پس چرا استثنائا استثنائا تو فوتسال قوی هستیم ؟ ما منکر قوی بودن تیم فوتسال نیستیم .
    من میگم این طبیعی نیست . یا اونا فوتسالو خیلی جدی نگرفتن یا واقعا تو درجه بندی اهمیت ورزشها جایگاه بالایی نداره .
    به قول خود شما ها "با این همه بی مهری به فوتسال "چرا ما نتیجه میگیریم ؟
    اگه تو رشته هایی مثل کشتی و وزنه برداری افت کردیم علت مدیریت ضعیف و قائم به فرد بودنه!رضا زاده جایگزین داشت یا حداقل کسی نزدیک به اون!!؟؟تو هیچ رشته ای عددی نیستیم!؟بسکتبال ما تو آسیا بعد از چین حرف اول رو می زنه والیبال ما در رده های پایه قهرمان آسیا و جهان شد و در رده بزرگ سالان تونست قهرمان اولین دوره جام آسیا بشه!هندبال ما با بدشانسی از صعود به جام جهانی بازماند.و صدها رشته دیگه که ایران توشون در سطح آسیا و دنیا موفقه!

فوتسال جدی نگرفتن!!!!؟؟؟؟شما می دونی همین تیم اسپانیا و ایتالیایی که باهاشون مساوی کردیم چه سرمایه گذاری برای این رشته کردن!؟چه امکاناتی دارن؟؟؟چه لیگ حرفه ای دارن!؟اگه جدی نبود جام جهانی نداشت!اگه جدی نبود صفحه اول سایت فیفا رو به خودش اختصاص نمی داد!شما می خوای این موفقیت رو کم رنگ و بی ارزش جلوه بدی!!؟؟فوتسال جایگاه بالایی بین ورزشها داره ولی چون زیاد از تاسیسش نمیگذره مثل فوتبال همه گیر نشده!
    ناراحتی که استثنائا تو فوتسال قوی هستیم!؟عجیبه!؟باید تو فوتبال قوی بودیم!؟نظر منو بخوای فوتبال ایران 20 سال دیگه هم به این اعتباری که امروز فوتسال بهش رسید نمی رسه!حوصله بحث رو هم ندارم!در مورد سرمایه /موفقیت فوتبال و فوتسال باید بگم که :آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است!

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا حرف من اینه : چرا ما که توی هیچ رشته ورزشی عددی نیستیم ( حتی تو کشتی و وزنه برداری واقعا افتضاح شدیم ) پس چرا استثنائا استثنائا تو فوتسال قوی هستیم ؟ ما منکر قوی بودن تیم فوتسال نیستیم .
    من میگم این طبیعی نیست . یا اونا فوتسالو خیلی جدی نگرفتن یا واقعا تو درجه بندی اهمیت ورزشها جایگاه بالایی نداره .
    به قول خود شما ها "با این همه بی مهری به فوتسال "چرا ما نتیجه میگیریم ؟
    دوست عزیز دوست داری بدونی چرا ما تو فوتسال قوی هستیم
    بزرگترین دلیلش همین گل کوچیک بازی کردن ایرونی ها هست
    که تو کوچه و خیابون دو تا اجر میگذاشتند و گل کوچیک بازی میکردند
    الان تو کوچک ترین شهر ایران هم سالن فوتبال وجود داره

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگه تو رشته هایی مثل کشتی و وزنه برداری افت کردیم علت مدیریت ضعیف و قائم به فرد بودنه!رضا زاده جایگزین داشت یا حداقل کسی نزدیک به اون!!؟؟تو هیچ رشته ای عددی نیستیم!؟بسکتبال ما تو آسیا بعد از چین حرف اول رو می زنه والیبال ما در رده های پایه قهرمان آسیا و جهان شد و در رده بزرگ سالان تونست قهرمان اولین دوره جام آسیا بشه!هندبال ما با بدشانسی از صعود به جام جهانی بازماند.و صدها رشته دیگه که ایران توشون در سطح آسیا و دنیا موفقه!

فوتسال جدی نگرفتن!!!!؟؟؟؟شما می دونی همین تیم اسپانیا و ایتالیایی که باهاشون مساوی کردیم چه سرمایه گذاری برای این رشته کردن!؟چه امکاناتی دارن؟؟؟چه لیگ حرفه ای دارن!؟اگه جدی نبود جام جهانی نداشت!اگه جدی نبود صفحه اول سایت فیفا رو به خودش اختصاص نمی داد!شما می خوای این موفقیت رو کم رنگ و بی ارزش جلوه بدی!!؟؟فوتسال جایگاه بالایی بین ورزشها داره ولی چون زیاد از تاسیسش نمیگذره مثل فوتبال همه گیر نشده!
    ناراحتی که استثنائا تو فوتسال قوی هستیم!؟عجیبه!؟باید تو فوتبال قوی بودیم!؟نظر منو بخوای فوتبال ایران 20 سال دیگه هم به این اعتباری که امروز فوتسال بهش رسید نمی رسه!حوصله بحث رو هم ندارم!در مورد سرمایه /موفقیت فوتبال و فوتسال باید بگم که :آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است!

کاملا تائید میشه.
    تکواندو را هم باید اضافه کرد ما در تکواندو هم همیشه رقابت شانه به شانه با کره ای ها داشتیم.
    من خیلی بدم میاد خودمون را کوچیک کنیم! و دیگران را بزرگ جلوه بدیم.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز دوست داری بدونی چرا ما تو فوتسال قوی هستیم
    بزرگترین دلیلش همین گل کوچیک بازی کردن ایرونی ها هست
    که تو کوچه و خیابون دو تا اجر میگذاشتند و گل کوچیک بازی میکردند
    الان تو کوچک ترین شهر ایران هم سالن فوتبال وجود داره
    100 %تائید میشه
    تو ایران همه از 5 سالگی فوتسال بازی می کنند و همین هم باعث شده تکنیک بازیکنان ایرانی در حد بالایی باشه جایی که الان فوتسال ما هست جایگاه واقعیش نیست با این همه استعداد ما باید خیلی راحت فینالیست میشدیم.

پروفشنال leila*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حالا یکی بگه امروز بردیم یا باختیم؟
    چند چند؟

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا من که وکیل مدافع فدراسیون نیستم .
    کل حرفای شماها این معنی رو میده که فوتسال با تمام بی توجهی ها و با نظر به اینکه خیلی هم تو جهان مهمه در کل خیلی خوب نتیجه گرفته . خوب پس یه دلیل بیشتر نمیتونه داشته باشه اونم غیرت و هوش ایرانی و استعداد ذاتی و ... این حرفاییه که سالهاست داریم میگیم .
    حالا سوال اینه که مگه بچه های کشتی .پینگ پونگ . جودو . اسکواش . شمشیر بازی . فوتبال و ... غیرت ندارن ؟ یعنی اونا نمیخوان موفق بشن ؟ پس چرا نمیتونن ؟
    دوستان عزیز هر چند میگین حال بحث ندارین ولی یه جای کار ایراد داره که توی یه رشته موفقیم .
    دوستمون میگه کشتی رو زیر سوال نبر . خداییش از کشتی بچه هاتو المپیک خجالت زده نشدی ؟
    این موفقیت تیم های پایه والیبال چه ارزشی داره وقتی تیم بزرگسال تو انتخابیه المپیک یه زنگ تفریحه واقعیه ؟
    دم بچه های فوتسال گرم ولی به قول احمدزاده که هی میگفت بازیکنای پرسپولیس طبیعی نبودن
    منم میگم یه جای کار می لنگه که ما تو فوتسال از اروپاییها جلوتریم !!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

حالا یکی بگه امروز بردیم یا باختیم؟
    چند چند؟
    لیلی مرد بود یا زنشوخی کردم لیلا خانم
    بازی مساوی شد و ایران حذف شد

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا من که وکیل مدافع فدراسیون نیستم .
    کل حرفای شماها این معنی رو میده که فوتسال با تمام بی توجهی ها و با نظر به اینکه خیلی هم تو جهان مهمه در کل خیلی خوب نتیجه گرفته . خوب پس یه دلیل بیشتر نمیتونه داشته باشه اونم غیرت و هوش ایرانی و استعداد ذاتی و ... این حرفاییه که سالهاست داریم میگیم .
    حالا سوال اینه که مگه بچه های کشتی .پینگ پونگ . جودو . اسکواش . شمشیر بازی . فوتبال و ... غیرت ندارن ؟ یعنی اونا نمیخوان موفق بشن ؟ پس چرا نمیتونن ؟
    دوستان عزیز هر چند میگین حال بحث ندارین ولی یه جای کار ایراد داره که توی یه رشته موفقیم .
    دوستمون میگه کشتی رو زیر سوال نبر . خداییش از کشتی بچه هاتو المپیک خجالت زده نشدی ؟
    این موفقیت تیم های پایه والیبال چه ارزشی داره وقتی تیم بزرگسال تو انتخابیه المپیک یه زنگ تفریحه واقعیه ؟
    دم بچه های فوتسال گرم ولی به قول احمدزاده که هی میگفت بازیکنای پرسپولیس طبیعی نبودن
    منم میگم یه جای کار می لنگه که ما تو فوتسال از اروپاییها جلوتریم !!!!
    شما مثل اینکه پست بنده را نخوندید
    در ضمن این جور حرف زدن ها اصلا خوب نیست

پروفشنال leila*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

لیلی مرد بود یا زنشوخی کردم لیلا خانم
    بازی مساوی شد و ایران حذف شد
    جدی؟
    اخی
    حیف شد
    طوری نداره
    ایشالا دفه دیگه
    خودشو ناراحت نکنید

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

تجربه بسيار خوبي برامون شد. تمام اين بازيكن ها تا 4 دور بعد هم ميتونن در تيم ما باقي بمونن.
    به هر حال براي هر تجربه اي بهايي بايد داد. براي اين تجربه هم بهاي سنگيني داديم.
    من هم ناراحت شدم ولي بعد كه فكر كردم ديدم يتاليا در حفظ توپ از ما بهتر عمل كرد و ضربات به سمت دروازه هم زياد داشت. مگه اين نظري بيچاره چقدر توان دفع توپ داشت؟
    يه قانون تو شيمي هست كه ميگه هرچي برخورد بين مولكولها زيادتر باشه احتمال وقوع واكنش شيميايي با جهت و قدرت مناسب بيشتر ميشه. گل خوردن ما هم در اون لحظات آخر از همون قضيه نشأت ميگيره. بازيكنان ما تجربه پاسكاري تحت فشار با تيم هاي بزرگ رو نداشتن و از همين قضيه هم ضربه خوردن.

راهي كه براي آينده پيش بيني ميشه اينه كه ما بازي هامون با تيم هايي مثل ايتاليا، برزيل و اسپانيا رو زيادكنيم و شرايطي رو به وجود بياريم كه اون موارد رو توش تمرين كنيم.مطمئن هستم در دوره هاي بعدي موفقيت بزرگتري به دست مياريم.
    نتيجه خوبي بود. با افتخار به خونه بر مي گرديم. من اگه تو تهران بودم حتماً به استقبالشون مي رفتم.
    اونا ارزش احترام بسيار زيادي دارن.

واقعاً يكي از دوستان حرف جالبي زد كه بازي ايران و كره رو مسخره خطاب كرد. با اين بازي كه ما از فوتسال و هيجان بسيار بالا و كم نذاشتن بچه ها ديديم. ديگه ديدن نمايش ضعيف تيمي نا همآهنگ چه لطفي داره؟

من بعد از بازي با عربستان لحظه شماري مي‌كردم كه 24 مهر برسه و بازي ايران-كره رو ببينم ولي الآن اگه وقت هم داشته باشم تمايلي به ديدنش ندارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •